Sari la conținut

PUICUTZA skinny, newnew -0790526773

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

locatie-zona far

100 f

Știam eu ca asta e pe gustul tău! 😉
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Pare interesanta. Poate ii spuneti sa isi inceapa programul inainte de ora 20,00. Cine a fost la ea? Merita?

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Aseara am vb cu ea,stabilisem sa o sun dupa ora 10 sa ne vedem,dar nu a mai raspuns la 10. Nici la 12,la ora 14 am incercat sa vb cu ea,dar nu a raspuns si la ora 20.30 avea telefonul inchis. DECI ESTE SERIOASA  !!!

Colegu poate e plecata in satu de vacanta la hamsie vrea si ea

Sa serveasca ceva... e clar.. e serioasa rau .

Postat

Colegu poate e plecata in satu de vacanta la hamsie vrea si ea

Sa serveasca ceva... e clar.. e serioasa rau .

Da si acolo nu are semnal la telefon ... Eu sigur nu o  mai cauta. De ce sa ne pierd timpul cu asa specimene,cind sunt alte fete dragute si responsabile cu clientii ? Am facut aceasta recenzie,ptr a sti colegii cite ceva despre ea. Eu  m-am folosit de multe recenzii ale voastre si va multumesc tuturor

Postat

Se pare ca eu sunt primu care merge la fata asta si pot sa va spun ca este o fata super ok.

1.75m, subtirica (gen Antonia) dar cu sanii ceva mai mici dar foarte rotunzi.... se pare ca a inceput meseria asta de doar 4 zile (din ce mi a spus mie) si se si vede asta. E cam neexperimentata.

Eu unu mai revin clar.

• Oras:București / Constanța
  • Oras:București / Constanța
Postat

Se pare ca eu sunt primu care merge la fata asta si pot sa va spun ca este o fata super ok.

1.75m, subtirica (gen Antonia) dar cu sanii ceva mai mici dar foarte rotunzi.... se pare ca a inceput meseria asta de doar 4 zile (din ce mi a spus mie) si se si vede asta. E cam neexperimentata.

Eu unu mai revin clar.

Meseria de 4 zile și are topicul de 13 zile 😂.

Halat? Igiena, câteva detalii?

Postat

Deci, nu incepe programul mai devreme de ora 20.00? Unde la Far are locatia? 80 fin si 150 ora?

Multumiri!

• Oras:constanta
Postat

totus are poze interesante daca merg sigur nu povestesc

nu-i nimic , mergi sanatos, uite ca mai sint si alti barbati indrazneti care merg si ne povestesc . 

Postat

Meseria de 4 zile și are topicul de 13 zile .

Halat? Igiena, câteva detalii?

e foarte posibil , eu am sunat-o de vreo zece ori in fiecare zi si am vorbit cu ea de citeva ori , e foarte timida la telefon, cred ca era emotionata , abia isi gasea cuvintele .

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Buna seara. O mare tepara. Dacă pot să zic așa. Am sunat la ora 21.30 , am respectat programul (sunat după ora 20.00). Mi a răspuns , am întrebat detalii că tot omul. Și ce să vezi am făcut programare.la ora 22.00

Am ajuns in parc la far.unde are și locația. Și nu a mai răspuns la telefon deloc.

Mai mult și a închis și telefonul.

Fetelor daca tot dați teapa. Și pune ți omul pe drum. Mai bine ați avea bunul simt de a răspunde la telefon. Sau măcar numai postați anunțuri.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...