★★ MESSI ★★ Reputație: 4 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2014 Xanax asta ma dispera rau de tot >>>> e ca musca pe balega
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 16, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Mai 16, 2014 ma dispera o bagaboanta
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 16, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Mai 16, 2014 arde-o! http://i59.tinypic.com/10ne5a0.jpg
★★ MESSI ★★ Reputație: 4 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2014 nu mai ma dispera nimic l-a banat pe Xanax
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2014 Pfuuu ce curatenie meseriasa se face in weekendul asta! Zici c-a venit Sanepidul!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 17, 2014 Bai Chris-ule, m-ai speriat. Credeam ca te-a disperat Sarlota.
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2014 nooo, draguta de ea...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 17, 2014 Poi nu mai posta pe-aici, ca nu am Rudotel la mine
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 17, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 17, 2014 Ma dispera PSICUTS..ma facut VERDE fara sa cer acest lucru...asta stiti ce inseamna??...........va las sa trageti voi concluziile...EU sunt o persoana deschisa nu ma ascund..pozele sunt ale mele...numele real..si nu am pus poze sa ma vada careva sa ma futa...am un motiv bine intemeiat.. din cauza asta le-am pus....(SA MA VADA O PERSOANA FOARTE SPECIALA SECRET).. mai vreau sa spun ca PISICUTS este un barbat pervers si bolnav mintal..TE VOI DISTRUGE PISICUTS jur pe LARISA..
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 17, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 17, 2014 Pe mine ma dispera limbajul asta mizerabil din partea unora. In tara asta chiar nu se mai poate vorbi frumos ? Chiar vi se pare mai usor sa provocati si sa instigati la scandaluri ? @Stefa13, chiar simti nevoia sa fi vazuta de o persoana speciala pe un asemenea site ? Sunt atatea locuri unde poti (re)intalni persoane speciale.. No offence dar asta mi se pare cel mai corect... mai vreau sa spun ca PISICUTS este un barbat pervers si bolnav mintal..TE VOI DISTRUGE PISICUTS jur pe LARISA.. Mi-am adus aminte de o replica din lectura "Sobieski si romanii" "Du raspuns Mariei sale, ca laude si ingroziri d-astea am tot auzit si nu ne-am spariet... Mai bine Maria sa si-ar cauta de drum si ar da pace unor oameni care nu i-au facut nimica" N-a reusit el, Michael Jackson, sa schimbe mentalitatea oamenilor in bine, crezi ca poti tu sa-i schimbi mentalitatea lu' nea Pisicu' ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 17, 2014 Ma dispera PSICUTS..ma facut VERDE fara sa cer acest lucru...asta stiti ce inseamna??...........va las sa trageti voi concluziile...EU sunt o persoana deschisa nu ma ascund..pozele sunt ale mele...numele real..si nu am pus poze sa ma vada careva sa ma futa...am un motiv bine intemeiat.. din cauza asta le-am pus....(SA MA VADA O PERSOANA FOARTE SPECIALA SECRET).. mai vreau sa spun ca PISICUTS este un barbat pervers si bolnav mintal..TE VOI DISTRUGE PISICUTS jur pe LARISA.. Sa nu spui ca pentru mine le pusei 1
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 17, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 17, 2014 Sa nu spui ca pentru mine le pusei vaaaaaai da ce tarziu ti-ai dat seama ..chiar ptr tine..te-ai binoclat..la poze acum poti dormi linistit... cand mai vrei o poza trim PM .paaaaaaa
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Mai 18, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Postat Mai 18, 2014 Ma dispera PSICUTS..ma facut VERDE fara sa cer acest lucru...asta stiti ce inseamna??...........va las sa trageti voi concluziile...EU sunt o persoana deschisa nu ma ascund..pozele sunt ale mele...numele real..si nu am pus poze sa ma vada careva sa ma futa...am un motiv bine intemeiat.. din cauza asta le-am pus....(SA MA VADA O PERSOANA FOARTE SPECIALA SECRET).. mai vreau sa spun ca PISICUTS este un barbat pervers si bolnav mintal..TE VOI DISTRUGE PISICUTS jur pe LARISA..inseamna ca esti un ANALfabet
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 inseamna ca esti un ANALfabetPisicuts fute o linie si peste userul asta ca e clona
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 18, 2014 Pisicuts fute o linie si peste userul asta ca e clona Daca spui ca e clona, trebuie sa spui si a cui clona e. Sper ca nu a lui Alexandru Ioan Cuza...
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 12, 2014 Un vecin ma dispera. De 3 zile imi da teroare. Dă găuri. La 8 juma imi da trezirea.Las' vecine ca intru si io pe mercador si imi iau una si mai țipătoare si mă apuc sa dau găuri. Ai belit pola!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2014 Io am o inregistrare cu tir de mitraliere ... pus la maxim e super-eficace .
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 ma dispera Pisicuts si ma chinuie la maxim
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 Nespalatii
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 13, 2014 Nespalatii au feromoni, poate esti tu fetiță și confunzi semnalele chimice
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2014 au feromoni, poate esti tu fetiță și confunzi semnalele chimice mai bine taceai, te treceam la filozofi in acest caz!!!! mirosul de rahatul nu contine decat semnale chimice a ceea ce ai mancat
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 13, 2014 Pe mine ma dispera limbajul asta mizerabil din partea unora. In tara asta chiar nu se mai poate vorbi frumos ? Chiar vi se pare mai usor sa provocati si sa instigati la scandaluri ?nu fara incidente
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 13, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Iunie 13, 2014 ma dispera blangiul asta rujat vendeta care suge pula la toti userii (purtatori de pula )de pe forum si nu se mai satura sa si faca deep throat cu ele. Le suge ca pe acadele toata ziua.
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 13, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 13, 2014 ma dispera blangiul asta rujat vendeta Inseamna ca, in ceea ce te priveste, si-a atins scopul 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum