Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

ma dispera o bagaboanta

Postat

arde-o!

http://i59.tinypic.com/10ne5a0.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pfuuu ce curatenie meseriasa se face in weekendul asta! Zici c-a venit Sanepidul! :lol:

• Oras:IN TARA MINUNILOR
Postat

Ma dispera PSICUTS..ma facut VERDE fara sa cer acest lucru...asta stiti ce inseamna??...........va las sa trageti voi concluziile...EU sunt o persoana deschisa nu ma ascund..pozele sunt ale mele...numele real..si  nu am pus poze sa ma vada careva sa ma futa...am un motiv bine intemeiat.. din cauza asta le-am pus....(SA MA VADA O PERSOANA  FOARTE SPECIALA SECRET).. mai vreau sa spun ca PISICUTS este un barbat pervers  si bolnav mintal..TE VOI DISTRUGE PISICUTS jur pe LARISA..

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Pe mine ma dispera limbajul asta mizerabil din partea unora. In tara asta chiar nu se mai poate vorbi frumos ? Chiar vi se pare mai usor sa provocati si sa instigati la scandaluri ?

@Stefa13, chiar simti nevoia sa fi vazuta de o persoana speciala pe un asemenea site ? Sunt atatea locuri unde poti (re)intalni persoane speciale.. No offence dar asta mi se pare cel mai corect... 

mai vreau sa spun ca PISICUTS este un barbat pervers  si bolnav mintal..TE VOI DISTRUGE PISICUTS jur pe LARISA..

Mi-am adus aminte de o replica din lectura "Sobieski si romanii"

"Du raspuns Mariei sale, ca laude si ingroziri d-astea am tot auzit si nu ne-am spariet... Mai bine Maria sa si-ar cauta de drum si ar da pace unor oameni care nu i-au facut nimica"

N-a reusit el, Michael Jackson, sa schimbe mentalitatea oamenilor in bine, crezi ca poti tu sa-i schimbi mentalitatea lu' nea Pisicu' ?

Postat

Ma dispera PSICUTS..ma facut VERDE fara sa cer acest lucru...asta stiti ce inseamna??...........va las sa trageti voi concluziile...EU sunt o persoana deschisa nu ma ascund..pozele sunt ale mele...numele real..si  nu am pus poze sa ma vada careva sa ma futa...am un motiv bine intemeiat.. din cauza asta le-am pus....(SA MA VADA O PERSOANA  FOARTE SPECIALA SECRET).. mai vreau sa spun ca PISICUTS este un barbat pervers  si bolnav mintal..TE VOI DISTRUGE PISICUTS jur pe LARISA..

Sa nu spui ca pentru mine le pusei :D 

• Like 1
Postat

Sa nu spui ca pentru mine le pusei :D

vaaaaaai da ce tarziu  ti-ai dat seama :boob ..chiar ptr tine..te-ai binoclat..la poze acum poti dormi linistit... cand mai vrei o poza trim PM .paaaaaaa

• Oras:in gura randunicai
  • Oras:in gura randunicai
Postat

inseamna ca esti un ANALfabet

Postat

inseamna ca esti un ANALfabet

Pisicuts fute o linie si peste userul asta ca e clona :iagree  :girly

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Un vecin ma dispera. De 3 zile imi da teroare. Dă găuri. La 8 juma imi da trezirea.

Las' vecine ca intru si io pe mercador si imi iau una si mai țipătoare si mă apuc sa dau găuri. Ai belit pola!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Io am o inregistrare cu tir de mitraliere ... pus la maxim e super-eficace .

• Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
  • Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
Postat

ma dispera Pisicuts si ma chinuie la maxim :blushing2

• Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

Pe mine ma dispera limbajul asta mizerabil din partea unora. In tara asta chiar nu se mai poate vorbi frumos ? Chiar vi se pare mai usor sa provocati si sa instigati la scandaluri ?

nu fara incidente

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

ma dispera blangiul asta rujat vendeta care suge pula la toti userii (purtatori de pula )de pe forum si nu se mai satura sa si faca deep throat cu ele. Le suge ca pe acadele toata ziua.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

ma dispera blangiul asta rujat vendeta 

Inseamna ca, in ceea ce te priveste, si-a atins scopul :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...