Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Fara fatah...da astia ie nisti prosti ! Cie poa sa fii mai tari ka scuipatu di floci dintri dinti.

:))))))))

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Eu completez altfel: ce poate sa fie mai sexy ca un scuipat pe flocii de la pizda in timp ce pula pompează in ritm slow.

Și eu vreau o pozica ca pizda aia frumoasa cu floci.

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Crissule, de-aia aveai chef de cafea in deplasare, astazi? ;)

• Like 3
Vizitator oua_fierbinti
Postat

Buna "SEMI-MILFA" mea :))) o sa-mi fac si eu o programare pe wazzup pe la 11-12 asa :D ca mai am putina treaba pwp :P

Reputație: 2569
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Buna "SEMI-MILFA" mea :))) o sa-mi fac si eu o programare pe wazzup pe la 11-12 asa :D ca mai am putina treaba pwp :P

Crissu nu lucreaza cu programari. E suficient un apel telefonic cu 10 minute inainte....cum ti-o fi norocul.

• Oras:Bucuresti
Postat

Crissu nu lucreaza cu programari. E suficient un apel telefonic cu 10 minute inainte....cum ti-o fi norocul.

Multumesc pentru completare...el stia acest lucru, norocul a fost abordarea telefonica din zona!

Te pup!

• Like 1
Postat

Postat 12 June 2018 - 08:30 AM

Zilele trecute nu am putut raspunde la telefon...sper ca sunteti intelegatori!

Pozele sunt facute in garsoniera in care te astept.Program 9-18(ultima programare) Satena, 48kg, 1.60, sani mici si fundulet frumos! 
Sunt o femeie de 34 ani, singura, discreta, sensibila, rabdatoare; pun mare pret pe comunicare, igiena si comportament decent!

Serviciile sunt:

Oral pr/nepr(doar daca parul pubian este epilat/tuns) 

Normal pr in orice pozitie, sarutari, 69, finalizare orala sau corporala

30min 200-1f. Ora 300. Nu fac programari, e suficient un telefon cu 5-10 min inainte, din zona ICIL/Kaufland-Policlinica 2

Doresc sa-ti simt buzele intr-ale mele!

post-111295-0-17483100-1529568341_thumb.jpg

NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare.

• Like 4
Vizitator cavadoro
Postat

Vara asta treci de 400\ora?

Vara asta treci de 400\ora?

O lege nescrisa a comertului spune ca nu este prost cel care cere ci cel care da! Nu ai bani sa futi altceva decat nevasta(daca ai),atunci fa laba.Este gratis dar atunci cand futi mai cunosti si alte persoane,adica socializezi si ai sanse sa nu ramai cu idei fixe!
  • Like 4
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

O lege nescrisa a comertului spune ca nu este prost cel care cere ci cel care da! Nu ai bani sa futi altceva decat nevasta(daca ai),atunci fa laba.Este gratis dar atunci cand futi mai cunosti si alte persoane,adica socializezi si ai sanse sa nu ramai cu idei fixe!

aici ,ai dreptate pe undeva.Sincer nu sunt adeptul la moda "Summerland" 100 euro.Plm ,fiecare face banul cum poate si/sau cum site, dar nu pot plati banii astia(putini pentru unii,multi pentru alti).Sunt multe fete "de'ale. casei" care sunt constante in prestatie si preturi.Nu am fost la tipa asta Criss,este veche "pe piata" are ea clientela ei",nu comentez serviciile ei.!!

• Like 5
  • Oras:Oraș
  • Oras:Oraș
Postat

Multi idioți mai sunt pe lumea asta....Sunt convins că o să se autosesizeze câțiva din ei...Pentru cel mai mare idiot am un premiu surpriza!

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Multumesc si eu pentru ca si tu mi-ai facut mie ziua excelenta...desi la aceasta prima intalnire admit ca m-am simtit putin intimidata (si nu mi se prea intampla), ma bucur ca ne-am cunoscut si urez numai zile excelente...Pup dulce!

PS: interesanta semnatura

Aprecieri de la mine și in 2018!

😘

• Like 3
Postat

Aprecieri de la mine și in 2018!

Multumesc frumos!

Azi pana in ora 18.00!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...