karrinna40 Reputație: 292 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Iulie 18, 2015 Buna dimineata! Astazi sunt la birou insa ne putem vedea dupa ora 13.00 pana la orele 21.00.....Sa avem o zi minunata!
johnybegood Reputație: 831 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2015 As încerca si eu sa intru in ea. Dar e blocată pentru primire.
johnnyblue Reputație: 178 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2015 citeste forum-ul - eu am incercat pe numarul afisat la topic #74
karrinna40 Reputație: 292 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Iulie 21, 2015 Buna dimineata! Incepand de astazi voi avea o colega noua care este de varsta mea si este o doamna cu mult bun simt,Am sa atasez doua poze cu ea si cu rugamintea de a fi intelegatori cu ea fiind la foarte inceput....serviciile ei sunt de masaj de relaxare,erotic si body masaj ......totul inseamna 100ron pe ora si o gasiti incepand cu ora 12.00......atunci voi revenii si cu celelalte detalii....pupacesc cu drag!
karrinna40 Reputație: 292 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Iulie 29, 2015 Buna! astazi sunt la birou impreuna cu colega mea...va asteptam cu drag!
darknightmare Reputație: -6 Postat Iulie 29, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iulie 29, 2015 Buna! astazi sunt la birou impreuna cu colega mea...va asteptam cu drag!La ce nr o putem contacta pe colega ta? E acelasi? Are si un profil cu mai multe poze?
karrinna40 Reputație: 292 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Iulie 30, 2015 Buna dimineata! Fiind acaparata cu pregatirile ptr minivacanta ,pe care zic eu,..o merit,am neglijat,recunosc,sa pun in ordine lucrurile pe site....pe mine ma gasiti la nr de tel 0731765247 pana la ora 21.00 iar pe colega mea Mara o puteti contacta la nr 0724054721 pana la 21.00......doar astazi ne putem vedea....de maine sunt la mare la soare...pupici!
scorpionul Reputație: 1954 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Am trecut si eu pe la dameza prin pat, dar nu pot spune ca m-a dat pe spate. Pe scurt: oral: 9 bine executat, atentie peste tot si vecini;normal: doua pozitii ca din cauza caldurii nu am putut varia:. capra si intr-o parte;aspect: ceva comun nu pot spune woauPer ansamblu sa zicem ca o recomand pentru oral-ul bine facut.Cotizatie 100 ronO zi buna in continuare la toata lumea. 3
karrinna40 Reputație: 292 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat August 6, 2015 Buna!...Femeia poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca,dar niciodata pe barbatul care rateaza ocazia atunci cand i se ofera......te astept ca sa te pot ierta! 0731765247 2
merciless Reputație: -430 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2015 Buna!...Femeia poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca,dar niciodata pe barbatul care rateaza ocazia atunci cand i se ofera......te astept ca sa te pot ierta! 0731765247 Oh! da , ce frumos.
merciless Reputație: -430 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2015 Salutare natiune futacioasa! Saptamana trecuta, plictisit de segmental 18- 25 ani am zis sa incerc si ceva mai "copt" si bine am facut . Cateodata e bine sa mai schimbi liga.Sunat la numarul din titlu, karina mi-a raspus repede , foarte amabila mi-a explicat totul , servicii adresa preturi, s-a asigurat ca am peste 30 de ani si am plecat spre locatie.Ajuns la usa domnitei , mai cu emotii mai cu teama de vreun esec , am la active cateva pt ca nu prea ma inteleg cu milf-urile dar cu hotarare . Imi deschide dameza, arata ok imbracata intr-o rochita scurta si mulata pe corp, silueta misto tate frumoase cur fain mare si bombat . Ma invita in camera de distractii imi ofera un pahar cu apa si gheata, fac un dus si ma intend pe pat in asteptarea ei. Dupa ce se duseaza si ea se baga in pat langa mine parca ne-am fi cunoscut de mai demult , foarte dezinvolta si placuta, incepe cu imbratisari pupaturi pe piept si abdomen apoi eu pe tatele ei dupa care trecela un oral misto bine facut umed si adanc , s-a straduit si aproate ca a inghitito pe toata, apoi lins pe oo masaj, se cam invartea casa cu mine o mai las asa cateva min si apoi punem caculita si sex normal misionar, lady on top si apoi capra finalizez in balonas. Se excita destul de bine gafaie da contre ii place s-o futi se lasa penetrata fara sa se miaune de pozitii sau durata , spre final s-a excitat atat de tare ca gemea mai tare ca mine asta mi-a placut la nebunie.Pasarica curata epilate exemplar si stramta. Note: Dameza: 8, nu e vreo frumusete dar e placuta ca persoana si stie sa te faca "fericit"Oral: 9 printre cele mai bune de care am avut parte, eu ne fiin un mare amator.normal: 9 se misca bine are initiative si se bucura alaturi de tine de fiecare clipa.Apartament:8 banalTaxa locala:100/fin.De revenit . Spor la futut 7 10
karrinna40 Reputație: 292 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat August 13, 2015 Buna dimineata! Incepand de astazi ne putem intalni in noua mea locatie din Baba Novac...nr de telefon:0731765247.Va reamintesc ca serviciile mele sunt sex oral si normal protejat cu diverse fantezii acceptate in limita bunului simt.....pupacesc cu drag!
miclitza Reputație: 40 Postat August 13, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 13, 2015 Cum adica s-a asigurat ca ai peste 30 de ani ? Te legimiteaza sau ce-ti face ? Si daca ai sub 30 care e problema ? In noua locatie, singurica ?
merciless Reputație: -430 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2015 M-a intrebat pur si simplu daca am peste 30 . Nu cred ca primeste ciutani. :-)Nu stiu de noua locatie , eu am fost in cea veche. Spor.
karrinna40 Reputație: 292 Postat August 14, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat August 14, 2015 Pupacesc!...De doua zile am schimbat locatia<care se afla pe Bulevardul Baba Novac...o zona linistita cu locuri de parcare.Va astept cu drag! 0731765247
playboyvalentin Reputație: 311 Postat August 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Postat August 15, 2015 Mare pacat ca ti-ai mutat locatia asa departe, e mai greu de ajuns, la Unirii era super ok esti o femeie super ok si chiar vroiam sa te revad, dar locatia noua e cam departe de centru.
karrinna40 Reputație: 292 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat August 17, 2015 Mare pacat ca ti-ai mutat locatia asa departe, e mai greu de ajuns, la Unirii era super ok esti o femeie super ok si chiar vroiam sa te revad, dar locatia noua e cam departe de centru.Buna! Da,pacat ca ,distanta ne desparte! Dar,poate intr.o zi te impinge dorul dincolo de centru.... :hug1
darknightmare Reputație: -6 Postat August 21, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat August 21, 2015 Pupacesc!...De doua zile am schimbat locatia<care se afla pe Bulevardul Baba Novac...o zona linistita cu locuri de parcare.Va astept cu drag! 0731765247Tipul de servicii si limite de varsta?
karrinna40 Reputație: 292 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat August 24, 2015 Tipul de servicii si limite de varsta? Buna! Serviciile sunt: sex oral si normal protejat si diverse fantezii....accept domni de peste 30 de ani pana la adanci batraneti...pupacesc!
teres Reputație: -444 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Buna! Serviciile sunt: sex oral si normal protejat si diverse fantezii....accept domni de peste 30 de ani pana la adanci batraneti...pupacesc! <<<Accept domni de peste 30 de ani pana la adanci batraneti>>> sau <<<Accept domni de peste 30 de ani, pana la adanci batraneti>>> ??? 1 5
karrinna40 Reputație: 292 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat August 24, 2015 Ahhh...ce perspicace esti!! Greseala s.a produs din cauza neatentiei,....prea dimineata..pup!
teres Reputație: -444 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Ahhh...ce perspicace esti!! Greseala s.a produs din cauza neatentiei,....prea dimineata..pup! N-am spus-o nici cu rautate, nici cu ironie
karrinna40 Reputație: 292 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat August 24, 2015 Ok....in aceasta dimineata sunt suparata!....va salut ! 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 24, 2015 Postat August 24, 2015 Buna! Serviciile sunt: sex oral si normal protejat si diverse fantezii....accept domni de peste 30 de ani pana la adanci batraneti...pupacesc! Asteapta sa fac eu 30 si vin sigur.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum