criss007 Reputație: 778 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2020 mi-am dat cu părerea despre ce ți-a scris moneyfuker. despre tine... ce sa zic, este prima oară când interacționăm, cam in public, sugerez sa ne oprim. cel mai indicat ar fii Link spre comentariu
futarilainsuratila Reputație: 343 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:IASI ROMANIA Oras:IASI ROMANIA Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Ultimele zile EVER sau te mai intorci la noi ? Link spre comentariu
mirindaporto Reputație: 141 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:- Oras:- Partajează Postat Octombrie 1, 2020 .... 2 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Ultimele zile EVER sau te mai intorci la noi ? nu știu sincer nu vreau sa spun ca da și după sa fie nu și nici invers Link spre comentariu
dadu95 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Acum am vizitato pe Cristinuta deci e bestiala. Ca sa dau si o nota 10+++++ la toate capitole deci asa una ca ea e greu de gasit e TOP Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Acum am vizitato pe Cristinuta deci e bestiala. Ca sa dau si o nota 10+++++ la toate capitole deci asa una ca ea e greu de gasit e TOP mulțumesc te mai aștept cu drag te pupici Link spre comentariu
june0313 Reputație: 73 Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Acum am vizitato pe Cristinuta deci e bestiala. Ca sa dau si o nota 10+++++ la toate capitole deci asa una ca ea e greu de gasit e TOPDacă o fată de maxim 8,5 tu o dai de 10+++++ și o trimiți direct la TOP,care nu mai există,înseamnă că ne-am dus rău de tot la vale pe Bahlui. Am vizitat-o cu ceva timp în urmă de două ori,cu indulgență îi pot da media 8,5 în urma primei vizite,a doua fiind mai slabă. Fizic:9Atitudine:-8Oral/n/p: +8Normal/p:9GFE:+7Igienă:10 Eu nu mai revin. Dacă a două vizită ar fi fost mai bună ca prima sigur aș fi vizitat-o în continuare,dar din păcate a fost invers. Ciocane tari să aveți! 2 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Dacă o fată de maxim 8,5 tu o dai de 10+++++ și o trimiți direct la TOP,care nu mai există,înseamnă că ne-am dus rău de tot la vale pe Bahlui. Am vizitat-o cu ceva timp în urmă de două ori,cu indulgență îi pot da media 8,5 în urma primei vizite,a doua fiind mai slabă. Fizic:9Atitudine:-8Oral/n/p: +8Normal/p:9GFE:+7Igienă:10 nu toată lumea are aceleași gusturi mulțumesc pentru recenzie Eu nu mai revin. Dacă a două vizită ar fi fost mai bună ca prima sigur aș fi vizitat-o în continuare,dar din păcate a fost invers. Ciocane tari să aveți! Link spre comentariu
armani111 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Cris pana la ce ora esti ? Link spre comentariu
Vizitator mr_mario Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Buuuuuna dimineața.Toate discuțiile in contradictoriu de aici m-au făcut curios, așa ca săptămâna trecută am zis sa îmi satisfac curiozitatea. Boy, I was wrong...Watsapp, telefon de confirmare, totul ok.Ajung la ea, intru in apartament și am un sentiment ciudat: toate ușile închise, ea vorbea încet, zic stai sa vezi ca nu e singura. Când mă grăbește sa intru in camera, încep sa cred ca am făcut o greșeală. Meh, dacă tot am venit...abonamentul Premium la PH l-am anulat, hai sa văd ce iese. Dezbracă-te și lasă hainele acolo jos 😂😂Ok, fără dus, fără nimic, zic vreau totul protejat, și dacă se poate pune 2-3 prezervative 😂😂 pt siguranțaNote?Locație: 9 Aspect: 7-8? Este naturală, dar atât. Nu excelează cu nimic, mie mi s-a părut urâta la fata, vorbește mult și aiurea. Pula mea, poate sunt eu prea pretențiosOP: habar nu am cred ca 6-7, eram atent la ușa sa văd dacă nu vine cineva 😂NP: 6-7 cuvântul de ordine este Lubrifiant!!! Cât de mult? Tot!!!GFE: ce e aia? Atitudine: mai stai mult? 😂Fast fuck: 10++++++Halatul: 150 lei. De revenit: never again! Cam asta a fost experiența mea cu domnișoara, iar notele de mai sus sunt subiective și exprima opinia mea personală.Mi-am promis sa nu mai scriu nicio recenzie vreodată, dar sunt unele experiențe (alea nasoale, care se dovedesc de fapt a fi amuzante după ce pleci acasa și te gândești la ce dracu’ ai făcut) care trebuie povestite aici.Duminica plăcută și nu uitați sa mergeți la biserica păcătoșilor! :) 5 Link spre comentariu
grant82 Reputație: 1 Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Subscriu tot ce a zis colegul Mario. 1 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Buuuuuna dimineața.Toate discuțiile in contradictoriu de aici m-au făcut curios, așa ca săptămâna trecută am zis sa îmi satisfac curiozitatea. Boy, I was wrong...Watsapp, telefon de confirmare, totul ok.Ajung la ea, intru in apartament și am un sentiment ciudat: toate ușile închise, ea vorbea încet, zic stai sa vezi ca nu e singura. Când mă grăbește sa intru in camera, încep sa cred ca am făcut o greșeală. Meh, dacă tot am venit...abonamentul Premium la PH l-am anulat, hai sa văd ce iese. Dezbracă-te și lasă hainele acolo jos Ok, fără dus, fără nimic, zic vreau totul protejat, și dacă se poate pune 2-3 prezervative pt siguranțaNote?Locație: 9 Aspect: 7-8? Este naturală, dar atât. Nu excelează cu nimic, mie mi s-a părut urâta la fata, vorbește mult și aiurea. Pula mea, poate sunt eu prea pretențiosOP: habar nu am cred ca 6-7, eram atent la ușa sa văd dacă nu vine cineva NP: 6-7 cuvântul de ordine este Lubrifiant!!! Cât de mult? Tot!!!GFE: ce e aia? Atitudine: mai stai mult? Fast fuck: 10++++++Halatul: 150 lei. De revenit: never again! Cam asta a fost experiența mea cu domnișoara, iar notele de mai sus sunt subiective și exprima opinia mea personală.Mi-am promis sa nu mai scriu nicio recenzie vreodată, dar sunt unele experiențe (alea nasoale, care se dovedesc de fapt a fi amuzante după ce pleci acasa și te gândești la ce dracu’ ai făcut) care trebuie povestite aici.Duminica plăcută și nu uitați sa mergeți la biserica păcătoșilor! :) mulțumesc pentru recenzie dar hai sa îți spun ceva niciodată nu las oameni sa își pună hainele jos și o pot confirma cei care m au vizitat iar despre singura sau nu am și spus ca am colega citește și vei vedea in fine e părerea ta mulțumesc oricum Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 50008 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Te pwp Cristina😘 1 Link spre comentariu
mirindaporto Reputație: 141 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:- Oras:- Partajează Postat Octombrie 5, 2020 ... 2 2 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2020 :-* mulțumesc :-* Link spre comentariu
mirindaporto Reputație: 141 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:- Oras:- Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Cu placere :* 1 2 Link spre comentariu
mirc32 Reputație: 4 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Dau și eu cu Idem la ce a scris colegul Mario. Bine pus în cuvinte. 2 Link spre comentariu
Vizitator giovanni1999 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Cat mai stai in Iasi Cristina? <3 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Cat mai stai in Iasi Cristina? <3 nu știu exact o data dar săptămâna asta cu siguranța o stau Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2020 Ultima zi la voi va aștept cu drag Link spre comentariu
mirindaporto Reputație: 141 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:- Oras:- Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 :innocent 2 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 :innocent mulțumesc cu drag pentru poze și te aștept cu drag pe la mine este o plăcere pentu mine vizita ta 1 Link spre comentariu
mirindaporto Reputație: 141 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:- Oras:- Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 :blushing2 :onbed 2 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Prețurile mele sunt :150 finalizarea 250 ora Serviciile mele sunt: Oral (se poate face și NP in funcție de igiena personală dar trebuie sa fie impecabila )Normal protejat Diferite poziții Masaj erotic sau de relaxare Mici fantezii( 50 lei extra ) Dominate soft (50lei extra)Sărutări ,mângâieri,atingeri pe corp Accept sex între sâni Anelingus , cunnilingus pasiv și 69Hand job cu finalizare corporală Finalizare corporală la cererea și preferința voastră doar corporală nu faciala sau orală Foot fetish, foot job (50lei extra) Food fetish ( fantezii cu mâncare gen căpșuni , frișcă și altele 50 lei extra)Uro activ (50 lei extra ) 1 Link spre comentariu
ionut011 Reputație: 15 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Cu treaba in oraș vizitat astăzi scumpă domnișoara verific numărul sa nu îmi iau teapa pentru ca majoritatea lucrează cu poze false . Sunat făcut programare onorata de ambele părți , spre surprinderea mea m-a așteptat aceeași domnișoara pe care am văzut-o in poze . Fata este super drăguța și primitoare .Prețul este 150 finalizarea250 ora Am optat pentru o ora, serviciile pe care mi le a oferit au fost de sex oral bine executat sex normal la fel de bine fără contre și fără discuții la poziții,a stat cum am dorit eu , fata are o lista de servici și chiar le a onorat din punctul meu de vedere nu le mai spun ca deja am văzut ca le are atașate aici atitudinea excepțională zâmbitoare vorbăreață . Notele nu mai au rost pentru ca nu am nimic de obiectat chiar a fost foarte drăguța chiar dacă am vizitat-o foarte devreme . Locația este pe Moldovei 30 Pentru mine a fost o experiența frumoasa și o sa mai revin cu drag la ea când o sa mai am ocazia . O aștept și in București dacă va vrea sa vina vreodată . te pup Cristina și a fost o deosebita plăcere pentru mine sa te cunosc 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum