Sari la conținut

Caut bolnav de coronavirus...

Postări Recomandate

Postat

Daca exista.

Sunt dispusa sa fiu "infectata" cu aceasta maladie pentru mine, nu cred nici acum, si demonstratie pentru ceilalti legat de pericol...

Imi asum ce fac.

Nu cred ca un om cu imunitate da ortul popii la asa ceva...

Daca nu, folosim sangele pentru anticorpi...

Altfel, fac si eu un bine sa dormiti cu masti pe gura.  :laugh2

Deci?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Filofteu: challenge accepted! Sau care-i faza? Când prestați, gândeați la fel: BTS-urile sunt o vrăjeală, dă-l dracului de prezervativ!

Sau Cataramă și-a făcut cont pe forum...

• Oras:,,,
  • Oras:,,,
Postat

Daca exista.

Sunt dispusa sa fiu "infectata" cu aceasta maladie pentru mine, nu cred nici acum, si demonstratie pentru ceilalti legat de pericol...

Imi asum ce fac.

Deci?

:pope

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Daca exista.

Imi asum ce fac.

Deci?

da-ti chilotii jos amada

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

da-ti chilotii jos amada

Care-i baiul?

Pe strada o mana de oameni, in transport 2-3... Tara este in retard, nu cred ca e bine nici pentru biznisul asta...

Eu nu cred nici acum. Si sunt niste luni! Intri in magazin si miroase a spital... Masca!!! 

Sa-i fut in gura!

Sincer, ti se pare normal?

Trist.

Sa scoata cineva un infectat cu coronavirus cu acte, nu baliverne, si sa vedem cat adevar este in spatele propagandei...

Ce aveti de pierdut?

Eu as sta cu gripa 2 saptamani... cam atat. Astept sa fiu contrazisa.

Stiti de ce nu mai cred manipularea in masa? Nu mai am tv/stiri/ rahat de prea multi ani... E de-a dreptul stupid sa vad oameni cu masti pe strada!

• Oras:Ping 3 ms
Postat

Insolație + "tărie" = incoerență verbală.

Dacă mai susurezi vreo replică după 21:00, îmi cer iertare în numele tău celor pe care-i vei agresa în seara asta. Îi bat!! :)))

Te pup, Amada! ❤ Ce rosteşti tu când eşti muci, este cu mult deasupra amuzamentului debitat de gloaba vistantrică ce-şi expune în eter revelații  incoerente din geniul zaibărului de Orleşti, ca catalizator ptr gândurile ei "adânci", prin care vânează ozn-uri prin Oltenia Terra Nova şi care din păcate o abat cu maximum velocity şi pe la DG, unde sunteți ambele muizate şi pişate cu mult  drag! :))))

• Minus 1
  • Administrator
Postat

s-o trezit amada din somn trolland pe forum singura :)))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator clexaish17
Reputație: 0
Postat

Graso pe tine nici moartea nu te mai fute

Mai bine linge balustrazi, manere, pantofi asa cu john mcafee ca iei mai repede covidutz decat sa gasesti un pularau dispus sa te futa

Numai daca al legi da pat si il futi ankoor cu dildau si apoi ii futi o statuie an cheliea slinoasa poate reusesti sa ai furi un pupik dar sa fi sigura ca ati face si o ciorba da tarhon si sa ati aduca buchet da patrunjel.

Postat

In public purtati botnite, dar eu sunt cea in ridicol...

Daca bata mea nu ajuta, nimic nu va mai face bine, credeti si nu cercetati! ;)

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca exista.

Imi asum ce fac.

Deci?

Nerespectarea măsurilor de carantină sau de spitalizare dispuse pentru prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă fapta a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani.

(3) Transmiterea, prin orice mijloace, a unei boli infectocontagioase de către o persoană care știe că suferă de această boală se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Dacă fapta prevăzută în alin. (2) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda.

(5) Dacă prin faptele prevăzute în alin. (1) și (2) s-a produs vătămarea corporală a uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, iar dacă s-a produs moartea uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(6) Dacă prin fapta prevăzută în alin. (3) s-a produs vătămarea corporală a uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, iar dacă s-a produs moartea uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 7 la 15 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(7) Dacă prin fapta prevăzută în alin. (4) s-a produs vătămarea corporală a uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, iar dacă s-a produs moartea uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(8) Tentativa la infracțiunea prevăzută la alin. (3) se pedepsește.

(9) Prin carantină se înțelege restricția activităților și separarea de alte persoane, în spații special amenajate, a persoanelor bolnave sau care sunt suspecte de a fi bolnave, într-o manieră care să prevină posibila răspândire a infecției sau contaminării."

• Like 1
Postat

Nu stiu ce este rachiu de pufoaica, am alte standarde probabil...

Ce stiu este groaza vazuta de mine ultimele 2 zile... Romania a devenit China, une era normal purtatul botnitei...

Nu am rabdare sa citesc, primesti maxim amenda daca esti umflat in pene. Atat.

Sanatate tuturor!

Postat

Ce stiu este groaza vazuta de mine ultimele 2 zile... Romania a devenit China, une era normal purtatul botnitei...

Nu am rabdare sa citesc, primesti maxim amenda daca esti umflat in pene. Atat.

Sanatate tuturor!

Sa presupunem ca totul este adevarat si boala exista!

Daca vineva este bolnav si vine la cererea ta sa iei si tu boala el poate face intre 7 si 15 ani de puscarie!

Pe scurt ca iti e lene sa citesti cateva randuri ce iti ia maxim 2 minute

Postat

Sa presupunem ca totul este adevarat si boala exista!

Daca vineva este bolnav si vine la cererea ta sa iei si tu boala el poate face intre 7 si 15 ani de puscarie!

Pe scurt ca iti e lene sa citesti cateva randuri ce iti ia maxim 2 minute

Nu cred ca dadeam anunt legal pe site de curve...

Unde este limita legalului aici?

Despre ce vorbim?

Cati di populatia acestei Romanici lucreaza cu taxe la stat? Cati ar dori? 

Nu este o pelerina, a fost o simpla intrebare: Daca va cacati pe voi, eu, care nu cred, sunt dispusa sa vad ce inseamna sa ai coronavirus...

Simplu.

Postat

Amada e precum eroii lui Dostoievsky.

Nu se teme de ridicol.

Preascumpule pişăcios în nădragii lui, presupun că n-ai uitat de "Idiotul", scris de iluminatului scriitor amintit de tine....

Apropo, în unul din filmele vechi cu 007, este menționat numele "Mîşkin". Zi-mi tu în care...;)

Te pup, derbedeu mic şi frate în ale culturii ❤

PS. Nu-l mai înjura bă Meskine pe admin, că nu e frumos!! Să nu uiți că, orice ar fi, el taie şi spânzură. Are simțul umorului, dar îl prinzi într-o pasă nasoală şi te lipeşti dreaq iar de-o dungă :))) Mi-ar părea sincer rău, ptr că înafară de micile tale scăpări incontinente, debitezi mai mult umor decât 90% din amploaiații chiorchinaşi de pă nimfo (la un loc), kkm-aş pe politețea şi pe bunul lor simț exagerat, taman pe un sit de curve/curvari!!

Cum plm să vorbeşti (numai) academic, când te adresezi unui grup masiv de bolovani blegovani şi unor joarde repetente la capitolul moralitate? :))) Cum să mă pot abține să n-o însulițez pe diafana tuşică "sabinuță" ce se potriveşte peisajului ca o lalea înfiptă în ciubărul cu brânză, "als een vlag op de strontschuit" (vorbă papuaşă...), sau pe "utilizatorul anului", pofticiosul boşorog de savarină tânără, pe care l-o uitat atemporabilitea lui năucă geriatrică p'acilea...  :slap2  :cry2
  • Minus 1
Postat

Ai alte standarde din categoria ''să ne căcăm pe vorbele noastre''.

Filofteia, asta este ultimul meu raspuns tie, fara raspuns.

Din oricât august. 13 sau m-au lăsat ochii de la atâta jălanie?

Postat

Preascumpule pişăcios în nădragii lui, presupun că n-ai uitat de "Idiotul", scris de iluminatului scriitor amintit de tine....

Apropo, în unul din filmele vechi cu 007, este menționat numele "Mîşkin". Zi-mi tu în care... ;)

Te pup, derbedeu mic şi frate în ale culturii ❤

PS. Nu-l mai înjura bă Meskine pe admin, că nu e frumos!! Să nu uiți că, orice ar fi, el taie şi spânzură. Are simțul umorului, dar îl prinzi într-o pasă nasoală şi te lipeşti dreaq iar de-o dungă :))) Mi-ar părea sincer rău, ptr că înafară de micile tale scăpări incontinente, debitezi mai mult umor decât 90% din amploaiații chiorchinaşi de pă nimfo (la un loc), kkm-aş pe politețea şi pe bunul lor simț exagerat, taman pe un sit de curve/curvari!!

Cum plm să vorbeşti (numai) academic, când te adresezi unui grup masiv de bolovani blegovani şi unor joarde repetente la capitolul moralitate? :))) Cum să mă pot abține să n-o însulițez pe diafana tuşică "sabinuță" ce se potriveşte peisajului ca o lalea înfiptă în ciubărul cu brânză, "als een vlag op de strontschuit" (vorbă papuaşă...), sau pe "utilizatorul anului", pofticiosul boşorog de savarină tânără, pe care l-o uitat atemporabilitea lui năucă geriatrică p'acilea...  :slap2  :cry2

Ma subestimezi, am 300 kile acum si fiecare kg este mentinut cu drag pana la 400 and so on...

Inttrebarea mea indiscreta este: Care este relevanta legat de felulm in care arat? Eu nu vand, tu nu cumperi... 

Ai alte standarde din categoria ''să ne căcăm pe vorbele noastre''.

Din oricât august. 13 sau m-au lăsat ochii de la atâta jălanie?

Adevarat. Poftim, azi ai dreptate.

Felicitari!

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Mergi la o biserica si iei sigur...

• Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Daca exista.

Imi asum ce fac.

Altfel, fac si eu un bine sa dormiti cu masti pe gura. :laugh2

Deci?

Vezi ca de obicei astia care nu cred o mierlesc =)))

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

... pofticiosul boşorog de savarină tânără, pe care l-o uitat atemporabilitea lui năucă geriatrică p'acilea...

Te-a apucat ciuda când ți-ai dat seama că eu și la 90 de ani voi beneficia de savarine tinere :D Dacă promiți că devii copil cuminte, te învăț și pe tine cum să procedezi  :laugh2

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

On topic: a incercat si Viorel Catarama la Barbulesti, s-a "contaminat" cu amenda, dosar penal si nevasta fugita de acasaðŸ˜

• Like 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Te-a apucat ciuda când ți-ai dat seama că eu și la 90 de ani voi beneficia de savarine tinere :D Dacă promiți că devii copil cuminte, te învăț și pe tine cum să procedezi :laugh2

Se oftica că ne dam laicuri, m-a băgat și pe mine în textele lui, nu-l înțeleg de ce ia în serios niste simple...personaje.Nu se gândește că în spatele acestui user este o necunoscuta și el vorbește în plop, ridicol și mai ales...compară, ca pe obiecte doi oameni deosebiți.In acest mod se simte el superior, pff...

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Daca exista.

Imi asum ce fac.

Altfel, fac si eu un bine sa dormiti cu masti pe gura. :laugh2

Deci?

Tot nu inteleg ce incerci sa demonstrezi. Daca in cazul lui Catarama am inteles oarecum, el fiind cunoscut si avand influenta inbopinia publica si 8n politica, cred ca singurul lucru care il poti realiza tu luand corona este eventual sa schilodesti vreun mos.

Altceva daca nu esti la TV sau in politica nu demonstrezi nimic decat ca tu ai un sistem imunitar ok.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.