Sari la conținut

Razboiul dintre saraci si bogati

Postări Recomandate

Postat

Mare putere colonială, da, cu Insulele Virgine, Insulele Faroe și Groenlanda (insulă cu câteva insulițe mici). Bă ești prost? Discutam de puteri coloniale, nu de câteva insule de pescari, slab populate și cu resurse puține + alte insulițe în Caraibe, în suprafață totală , de 345 de km pătrați, cam de 2 ori cât Clujul. Astea le-am luat, recunosc, de pe google, ca să văd că nici să interpretezi corect, nu ești în stare.

Vorbeam de țările scandinave în general, Danemarca fiind un caz special, cu ... imperiul ei colonial, :slap2 oricum nesemnificativ și de Elveția.

Hai, du-te tare, schizo!

Pentru a evidentia deruta, in care te afli.

Nu am afirmat, ca Danemarca ar fi fost imperiu colonial, ci putere coloniala.

Revenind la "imperiu colonial", ai ras de propria-ti afirmatie.

Referitor la Google, ce dreaq sa mai zic, uneori nici nu e nevoie sa ma pis pe tine.

Au fost tarile scandinave, fara colonii.

Apoi cica au avut, dar Danemarca e caz special.

Postat

Deci ca sa inchidem disputa, important e sa mergem la vot, anexam Rep Moldova si dublam numarul de curve, scade pretul, fute si initiatorul topicului.

Case closed.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pentru a evidentia deruta, in care te afli.

Nu am afirmat, ca Danemarca ar fi fost imperiu colonial, ci putere coloniala.

Revenind la "imperiu colonial", ai ras de propria-ti afirmatie.

Referitor la Google, ce dreaq sa mai zic, uneori nici nu e nevoie sa ma pis pe tine.

Au fost tarile scandinave, fara colonii.

Apoi cica au avut, dar Danemarca e caz special.

Aceleași sofisme obosite, supte din deșt! Nu poți mai mult, este? 

Hai, termină că te-ai afundat suficient și trebuie să beau vreo 2 beri, să mă pot pișa iar pe tine! 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Aceleași sofisme obosite, supte din deșt! Nu poți mai mult, este?

Hai, termină că te-ai afundat suficient și trebuie să beau vreo 2 beri, să mă pot pișa iar pe tine!

Acuzi de googalisme, insa recunosti in replica urmatoare, ca ai cautat informatii de pe Google.

Ce dreaq sa mai zici...

Nu fii prost, continua.

• Like 1
Postat

In România anului 2020 totul se rezuma la imagine și mai puțin la valoarea intrinseca,a se vedea tembelismul postului de mai sus,totul se rezuma la cât de bine dai pe rețelele de socializare ,se cultiva hedonismul,narcisismul la un loc cu analfabetismul ,e epoca shortcut-urilor,a implantelor in toate părțile anatomice,totul este realizabil prin minciuna intr-o proporție mai mare decât era înainte,sa pari ca posezi și/sau ești fericit este mai important decât sa ai și să-ți trăiești viața.

Esti idiot daca  crezi ca eu promovez tembelizarea maselor.  

Ei chiar nu vreau sa ma laud pe retelele de socializare cat de bine traiesc   ........ca veni vorba, tu ai niste recenzii pe forum in care te lauzi cum ti-o tragi cu femeile, deci cine e ipocritul?  

La noi hedonismul si narcisismul sunt ceva   nou.

In America  se cultiva mentalitatea asta bazata pe consumerism inca din anii 70-80'. 

Si s-a vazut unde se ajunge dupa   30-40 ani, asa se intampla cand o gramada de cretini imbogatiti peste noapte din combinatii si furt se lauda cu gagici, masini, viloaie cu piscina  intr-o societate in care drepturile si libertatile au preturi si tarife, intr-o societate unde democratia e iluzorie pentru ca de fapt conduc elitele si serviciile secrete.

Normal ca saracii si mai ales  etnicii discriminati   ajung niste frustrati  intr-un sistem fara egalitate de sanse si  se apuca de spart magazine si incendiat masini. 

O societate  care promoveaza IDIOCRATIA,  narcisismul , hedonismul, materialismul, contra-cultura,  rasismul , bigotismul, accesul la arme,   si consumerismul  nu duc la nimic bun pe termen lung. 

Asta se intampla intr-o tara care ani la rand a promovat  bataile la cozi de Black Friday:

Tara in care impuscaturile din scoli sunt cotidiene

Tara care promoveaza non-valori - mai ales femei stricate cu  tatze siliconate si botox 

Si ne miram de ce voteaza idioti ca Trump

• Minus 1
Postat

O societate care promoveaza IDIOCRATIA, narcisismul , hedonismul, materialismul, contra-cultura, rasismul , bigotismul, accesul la arme, si consumerismul nu duc la nimic bun pe termen lung.

Alo coaie, pe tine te fute grija de termenu lung ?

O sa traiesti 200 de ani sau cum pula mea ca nu inteleg logica daca exista vreuna, pana aici te plangi ca n-ai bani de iubita banuiesc ca ciuciu bani de copii deci ce iti genereaza tie aceste griji arzatoare in legatura cu viitorul?

• Like 1
Postat

Alo coaie, pe tine te fute grija de termenu lung ?

O sa traiesti 200 de ani sau cum pula mea ca nu inteleg logica daca exista vreuna, pana aici te plangi ca n-ai bani de iubita banuiesc ca ciuciu bani de copii deci ce iti genereaza tie aceste griji arzatoare in legatura cu viitorul?

Pula mea, cateodata am senzatia ca reincarnarea exista si poate o sa ma mai reincarnez pe planeta asta.

Si nu prea imi doresc sa traiesc mai rau  in viata viitoare decat am trait-o in viata asta.  

• Minus 1
Postat

Pula mea, cateodata am senzatia ca reincarnarea exista si poate o sa ma mai reincarnez pe planeta asta.

Si nu prea imi doresc sa traiesc mai rau  in viata viitoare decat am trait-o in viata asta.

Daca esti serios mergi la doctor sa iti dea Xanax. Plm esti pe alaturi rau.
  • Like 1
Postat

Daca esti serios mergi la doctor sa iti dea Xanax. Plm esti pe alaturi rau.

Sau si mai bine, ia mai du-te tu dracu in pula mea pe lista de ignore si scuteste-ma.

Decat sa-mi citesti postarile care te deranjeaza, du-te dracu pe You Tube, pune-ti castile, da volumul la maxim si baga manele pana iti pleznesc timpanele,  cocalar jegos ce esti!  

Mi-as pula in specia voastra de manelisti jegosi   ca ati distrus tara mai tare decat au facut-o comunistii.

Macar Ceausescu va trimitea pe cei ca tine la CANAL sau prin mine. 

• Minus 1
Postat

Sau si mai bine, ia mai du-te tu dracu in pula mea pe lista de ignore si scuteste-ma.

Decat sa-mi citesti postarile care te deranjeaza, du-te dracu pe You Tube, pune-ti castile, da volumul la maxim si baga manele pana iti pleznesc timpanele,  cocalar jegos ce esti!  

Mi-as pula in specia voastra de manelisti jegosi   ca ati distrus tara mai tare decat au facut-o comunistii.

Macar Ceausescu va trimitea pe cei ca tine la CANAL sau prin mine.

Eu nu ti-am zis-o cu rautate, doar ca esti dus cu pluta pe Dunare si exista tratament.

Dar plm faci ce vrei :).

Cat despre injuraturi mi se rupe nu iti raspund, te consider bolnav cu capu si nu imi sta in caracter sa ma iau de oamenii bolnavi.

Reincarnare placuta ce sa zic

• Like 1
Postat

Ia uite domne ce vremuri am ajuns sa traim- cocalarii manelisti au inceput sa dea sfaturi medicale pe forumuri de curve.  

Chiar ca se duce lumea dracului.   :slap2

• Minus 1
Postat

Ia uite domne ce vremuri am ajuns sa traim- cocalarii manelisti au inceput sa dea sfaturi medicale pe forumuri de curve.  

reincarnare placuta intr-o lume facuta dupa gustul si vointa ta :)
  • Like 1
Postat

Acuzi de googalisme, insa recunosti in replica urmatoare, ca ai cautat informatii de pe Google.

Ce dreaq sa mai zici...

Nu fii prost, continua.

Cretinel, eu am recunoscut că m-am uitat la Insulele Virgine, e greu de presupus că cineva știe că au fost colonie daneză până în 2017. Tu ai scris ca și cum știai, ceea-ce e fals. 

Tălâmbule!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cretinel, eu am recunoscut că m-am uitat la Insulele Virgine, e greu de presupus că cineva știe că au fost colonie daneză până în 2017. Tu ai scris ca și cum știai, ceea-ce e fals.

Tălâmbule!

Ai dreptate.

In lumea si mintea ta, unde Amada nu te-a batut, Anona nu te-a demascat drept o saracie, fostii comeseni nu ti-au pus moaca pe forum/au ras/rad de tine, peste 95% din userii de pe DG nu le este greata de tine, NORMAL, tu nu poti concepe si accepta, ca cineva ar cunoaste faptul ca Danemarca a vandut Insulele Virgine la 1917.

Ramai in :) mea la Lunca Dunarii, dar ai grija sa nu te inghita apele.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai dreptate.

In lumea si mintea ta, unde Amada nu te-a batut, Anona nu te-a demascat drept o saracie, fostii comeseni nu ti-au pus moaca pe forum/au ras/rad de tine, peste 95% din userii de pe DG nu le este greata de tine, NORMAL, tu nu poti concepe si accepta, ca cineva ar cunoaste faptul ca Danemarca a vandut Insulele Virgine la 1917.

Anonna l-a dat de gol ca e rau platnic

A crezut ca nu se va afla de trasul in caramida :laugh2 :laugh2

ahahahahaaaa

Postat

Cum ba sa te bata o femeie la tine in casa cu statueta pe chelie :laugh2 :laugh2

Neaga de ani buni rusinea forumului

Postat

Ai dreptate.

Gata, bă, te-ai făcut suficient de râs cu speculațiile tale de căcat!

Rămâi în plm la chinezoi și gheare, dar ai grijă să nu-ți rămână în gât!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Asculta un sfat de la cineva! Are dreptate omul ai nevoie de consult specializat in probleme mintale

• Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat
Am aici un mesaj ptr beligeranții de Prințul Mîşkin şi Uncheşul Picon. Văzusem cândva pe fb un clipuleț super haios, cu "războiul dur" purtat de danezi cu canadienii, disputând "armat" Insula Hans, cu o "ferocitate" ieşită din comun:

Vine din An în Paşti fregata daneză pe insula conflictuală, rade tot whisky-ul lăsat la rece de canadieni, plantează la vedere steagul lor, lasă în urmă nişte schnapps şi pleacă.

După un timp apar şi canadienii. Schimbă steagul cu al lor, beau schnapps-ul "uitat" de danezi, lasă câteva lăzi de whisky în urmă şi pleacă. 

Un război "sângeros" ce durează de jde ani...

O pildă de innocuous war, din care înțelegem fără dubiu cu toții din ce cauză rachiul dă prună e cel mai valoros şi mai number one pe tătă Terra!! :)))

Cheers boys.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...