misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Au sarit limburicii anali modificati genetic la atac, a scris Picon o recenzie adevarata, corecta, mare deranj pentru asemenea sclavi! Doar sfantul parinte pipilica ne poate salva 2 1
Vizitator bruneta168 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Îmi faci reclama? De ce ma implici pe mine???
Vizitator bruneta168 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 “ Băieții ma iubesc “,dacă și aici am topic, e clar😂😂😂, chiar ma simt importantă ! De -aia nu mai pot eu sa dorm😆😆😆! ÃŽți stric treburile ?
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 “ Băieții ma iubesc “,dacă și aici am topic, e clar😂😂😂, chiar ma simt importantă ! De -aia nu mai pot eu sa dorm😆😆😆! ÃŽți stric treburile ?Off, Ana, chiar ești importanta. 😀 Aștept cu nerăbdare sa vin sa te "iubesc" (momentan sunt plecat cu sorcova prin tara😂😂😂)
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 19, 2020 Off, Ana, chiar ești importanta. Aștept cu nerăbdare sa vin sa te "iubesc" (momentan sunt plecat cu sorcova prin tara)Bre, bine că nu ești cu capra! :laugh2 2 3
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Îmi faci reclama? De ce ma implici pe mine??? Vad ca te bagi singura in seama, eu nu ma supar, am agenda plina. Daca tot esti pe topping, poate explici care e faza cu cele 5 ore de futut, pe care mosu' picon tot readuce aminte pe topicele de la DG :thinking Am lipsit o perioada de pe forum, promit ca recuperez repede. :pepsi
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Bre, bine că nu ești cu capra! :laugh2😂 😂 😂 😂 Nea'Picoane, urmează!!!! Capra, ursul.... 😀 😀 😀 😀Vezi, ca sunt invidios pe tine, eu cu drumul, și tu te bucuri de...nurii bruneticai!!! 😠🥂
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 uite bruneta168, am vazut bine! Cum mă, să stai la ea 4-5 ore fără să plătești 1 leu? Mai interesant e să stai 5 ore la o fată fără să plătești.
Vizitator bruneta168 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Vad ca te bagi singura in seama, eu nu ma supar, am agenda plina. Daca tot esti pe topping, poate explici care e faza cu cele 5 ore de futut, pe care mosu' picon tot readuce aminte pe topicele de la DG :thinking Am lipsit o perioada de pe forum, promit ca recuperez repede. :pepsiTot eu “ ma bag”? Tu ma postezi aici! Toți ați postat ceea ce ați auzit despre “ cele 5 ore”!
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Tot eu “ ma bag”? Tu ma postezi aici! Toți ați postat ceea ce ați auzit despre “ cele 5 ore”!mosu' picon a postat de mai multe ori la DG, e adevarat? poti lamuri situatia? :thinking
Vizitator bruneta168 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 mosu' picon a postat de mai multe ori la DG, e adevarat? poti lamuri situatia? :thinkingTe poate lămuri alți/altele! Nu sunt la poliție ! Cine m-a cunoscut , știe cum sunt! Sunt o prostituata care și-o trage pe bani, nu gratis, nu pe recenzii, cu asta Închide aici ca nu are rost sa ma cert , pe nimic !
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 ok ,deci o iau pe bune ce zice mosu' picon, de moment ce nu ai negat!
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 19, 2020 mosu' picon a postat de mai multe ori la DG, e adevarat? poti lamuri situatia? :thinkingNene, situația s-a lămurit, nu eu am scos-o ci s-a discutat aici. Eu doar l-am amorsat pe Pidadera, care se dă lebădă albă. Eu doar am preluat ce se discuta. Nu are rost nici topicul ăsta, nici discuția, iar dacă ai chef de scandal, caută în altă parte, eu nu îi dau curs și cred/sper că nici Ana. Prea încercați unii să provocați scandaluri, să calomniați și să jigniți, probabil din lipsă de altă activitate. Și nu mă refer la topicul ăsta, ci în general. 2 3
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Nene, situația s-a lămurit, nu eu am scos-o ci s-a discutat aici. Eu doar l-am amorsat pe Pidadera, care se dă lebădă albă. Eu doar am preluat ce se discuta. Nu are rost nici topicul ăsta, nici discuția, iar dacă ai chef de scandal, caută în altă parte, eu nu îi dau curs și cred/sper că nici Ana. Prea încercați unii să provocați scandaluri, să calomniați și să jigniți, probabil din lipsă de altă activitate. Și nu mă refer la topicul ăsta, ci în general.s-a facut sau nu s-a futut 5 ore cum zici mata' ? 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 Nene, situația s-a lămurit, nu eu am scos-o ci s-a discutat aici. Eu doar l-am amorsat pe Pidadera, care se dă lebădă albă. Eu doar am preluat ce se discuta. Nu are rost nici topicul ăsta, nici discuția, iar dacă ai chef de scandal, caută în altă parte, eu nu îi dau curs și cred/sper că nici Ana. Prea încercați unii să provocați scandaluri, să calomniați și să jigniți, probabil din lipsă de altă activitate. Și nu mă refer la topicul ăsta, ci în general.Victoras nu ai murit ma inca de Covid 1 1
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Victoras nu ai murit ma inca de Covidnu avem noi norocul asta 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 nu avem noi norocul asta Vom avea cat de curând ii pica o cărămida in cap. Ne face Dumnezeu dreptate 1 1
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Vom avea cat de curând ii pica o cărămida in cap. Ne face Dumnezeu dreptatesa ai gura aurita boiere! 2
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 😂😂😂Aveți "unii"bale la gura, când fute omul, o bucatica, nu????!! ðŸ˜2 minute, 1 ora, 3 ore, 5 ore!!!! ðŸ˜Felicitări tataie(cum zic unii! ðŸ˜), dar eu cred ca au fost... 5 ore și 30 min. 😀
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Ori e alba ori e neagra, vad ca mos'u picon o da la intors acum, ba ca sunt 5 ore ba ca nu 5 ore. Cum e pana la urma??? al drakului mincinosi ordinari 1
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Aveți "unii"bale la gura, când fute omul, o bucatica, nu????!! 2 minute, 1 ora, 3 ore, 5 ore!!!! Felicitări tataie(cum zic unii! ), dar eu cred ca au fost... 5 ore și 30 min. Te mai miri de sunt promovarile astea la top! Se fut pe recenzii, numai din astea baga mosu' picon in a 4-a tinerete! 1
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 19, 2020 Aveți "unii"bale la gura, când fute omul, o bucatica, nu????!! 2 minute, 1 ora, 3 ore, 5 ore!!!! Felicitări tataie(cum zic unii! ), dar eu cred ca au fost... 5 ore și 30 min. Lasă-i frate, nu au ce face și caută sp mai agite apele și să o pună de un nou scandal! Bombardieri de tastatură, am mai cunoscut eu din ăștia și nu știau apoi cum să dea din coadă. E plină lumea de din ăștia. 1 3
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60775 Postat August 19, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 19, 2020 mosu' picon a postat de mai multe ori la DG, e adevarat? poti lamuri situatia? :thinkingte lămuresc eu, nu am stat 5 ore Nene, situația s-a lămurit, nu eu am scos-o ci s-a discutat aici. Eu doar l-am amorsat pe Pidadera, care se dă lebădă albă. Eu doar am preluat ce se discuta. Nu are rost nici topicul ăsta, nici discuția, iar dacă ai chef de scandal, caută în altă parte, eu nu îi dau curs și cred/sper că nici Ana. Prea încercați unii să provocați scandaluri, să calomniați și să jigniți, probabil din lipsă de altă activitate. Și nu mă refer la topicul ăsta, ci în general. Matale ești de o nesimțire crasă , ai insinuat de mai multe ori că am stat la Ana 5 ore ca să încerci să mă pui în lumină proastă pentru că ești un trist fără viață personala. Mai mult i-ai făcut ei rău, așa cum ai lovit și în alte fete! 7
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 sa iasa picon la joc! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum