Sari la conținut

sinsins rated negatively a post you made in ❣️Bruneta❌ 0764226259❣️

Postări Recomandate

Postat

Au sarit limburicii anali modificati genetic la atac, a scris Picon o recenzie adevarata, corecta, mare deranj pentru asemenea sclavi! Doar sfantul parinte pipilica ne poate salva

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator bruneta168
Reputație: 0
Postat

Îmi faci reclama? De ce ma implici pe mine???

Vizitator bruneta168
Postat

“ Băieții ma iubesc “,dacă și aici am topic, e clar😂😂😂, chiar ma simt importantă ! De -aia nu mai pot eu sa dorm😆😆😆! ÃŽți stric treburile ?

Vizitator scorpion1970
Postat

“ Băieții ma iubesc “,dacă și aici am topic, e clar😂😂😂, chiar ma simt importantă ! De -aia nu mai pot eu sa dorm😆😆😆! ÃŽți stric treburile ?

Off, Ana, chiar ești importanta. 😀 Aștept cu nerăbdare sa vin sa te "iubesc" (momentan sunt plecat cu sorcova prin tara😂😂😂)
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Off, Ana, chiar ești importanta. Aștept cu nerăbdare sa vin sa te "iubesc" (momentan sunt plecat cu sorcova prin tara)

Bre, bine că nu ești cu capra!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Îmi faci reclama? De ce ma implici pe mine???

Vad ca te bagi singura in seama, eu nu ma supar, am agenda plina. Daca tot esti pe topping, poate explici care e faza cu cele 5 ore de futut, pe care mosu' picon tot readuce aminte pe topicele de la DG :thinking Am lipsit o perioada de pe forum, promit ca recuperez repede. :pepsi

Vizitator scorpion1970
Postat

Bre, bine că nu ești cu capra! :laugh2

😂 😂 😂 😂

Nea'Picoane, urmează!!!! Capra, ursul.... 😀 😀 😀 😀

Vezi, ca sunt invidios pe tine, eu cu drumul, și tu te bucuri de...nurii bruneticai!!! 😠🥂

Postat

uite bruneta168, am vazut bine!

Cum mă, să stai la ea 4-5 ore fără să plătești 1 leu?

Mai interesant e să stai 5 ore la o fată fără să plătești. 

Vizitator bruneta168
Postat

Vad ca te bagi singura in seama, eu nu ma supar, am agenda plina. Daca tot esti pe topping, poate explici care e faza cu cele 5 ore de futut, pe care mosu' picon tot readuce aminte pe topicele de la DG :thinking Am lipsit o perioada de pe forum, promit ca recuperez repede. :pepsi

Tot eu “ ma bag”? Tu ma postezi aici! Toți ați postat ceea ce ați auzit despre “ cele 5 ore”!
Postat

Tot eu “ ma bag”? Tu ma postezi aici! Toți ați postat ceea ce ați auzit despre “ cele 5 ore”!

mosu' picon a postat de mai multe ori la DG, e adevarat? poti lamuri situatia? :thinking

Vizitator bruneta168
Postat

mosu' picon a postat de mai multe ori la DG, e adevarat? poti lamuri situatia? :thinking

Te poate lămuri alți/altele! Nu sunt la poliție ! Cine m-a cunoscut , știe cum sunt! Sunt o prostituata care și-o trage pe bani, nu gratis, nu pe recenzii, cu asta Închide aici ca nu are rost sa ma cert , pe nimic !
Postat

Nene, situația s-a lămurit, nu eu am scos-o ci s-a discutat aici. Eu doar l-am amorsat pe Pidadera, care se dă lebădă albă. Eu doar am preluat ce se discuta. 

Nu are rost nici topicul ăsta, nici discuția, iar dacă ai chef de scandal, caută în altă parte, eu nu îi dau curs și cred/sper că nici Ana. Prea încercați unii să provocați scandaluri, să calomniați și să jigniți, probabil din lipsă de altă activitate. Și nu mă refer la topicul ăsta, ci în general.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Nene, situația s-a lămurit, nu eu am scos-o ci s-a discutat aici. Eu doar l-am amorsat pe Pidadera, care se dă lebădă albă. Eu doar am preluat ce se discuta. 

Nu are rost nici topicul ăsta, nici discuția, iar dacă ai chef de scandal, caută în altă parte, eu nu îi dau curs și cred/sper că nici Ana. Prea încercați unii să provocați scandaluri, să calomniați și să jigniți, probabil din lipsă de altă activitate. Și nu mă refer la topicul ăsta, ci în general.

s-a facut sau nu s-a futut 5 ore cum zici mata' ?

• Like 1
  • Oras:In Inima Ta
Postat

Victoras nu ai murit ma inca de Covid
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

nu avem noi norocul asta

Vom avea cat de curând ii pica o cărămida in cap. Ne face Dumnezeu dreptate

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat

😂😂😂

Aveți "unii"bale la gura, când fute omul, o bucatica, nu????!! ðŸ˜2 minute, 1 ora, 3 ore, 5 ore!!!! ðŸ˜

Felicitări tataie(cum zic unii! ðŸ˜), dar eu cred ca au fost... 5 ore și 30 min. 😀

Postat

Ori e alba ori e neagra, vad ca mos'u picon o da la intors acum, ba ca sunt 5 ore ba ca nu 5 ore. Cum e pana la urma??? al drakului mincinosi ordinari

• Like 1
Postat

Aveți "unii"bale la gura, când fute omul, o bucatica, nu????!! 2 minute, 1 ora, 3 ore, 5 ore!!!!

Felicitări tataie(cum zic unii! ), dar eu cred ca au fost... 5 ore și 30 min.

Te mai miri de sunt promovarile astea la top! Se fut pe recenzii, numai din astea baga mosu' picon in a 4-a tinerete!

• Like 1
Postat

Aveți "unii"bale la gura, când fute omul, o bucatica, nu????!! 2 minute, 1 ora, 3 ore, 5 ore!!!!

Felicitări tataie(cum zic unii! ), dar eu cred ca au fost... 5 ore și 30 min.

Lasă-i frate, nu au ce face și caută sp mai agite apele și să o pună de un nou scandal! Bombardieri de tastatură, am mai cunoscut eu din ăștia și nu știau apoi cum să dea din coadă. E plină lumea de din ăștia. 

• Like 1
  • Minus 3
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

te lămuresc eu, nu am stat 5 ore 

Matale ești de o nesimțire crasă , ai insinuat de mai multe ori că am stat la Ana 5 ore ca să încerci să mă pui în lumină proastă pentru că ești un trist fără viață personala. Mai mult i-ai făcut ei rău, așa cum ai lovit și în alte fete!  

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...