lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 sa ai gura aurita boiere!Amin. Aviz amatorilor sa se fereasca unde se duce spurcatu asta batran, sa spuna cate fete a îmbolnăvit. Mai racolezi **spam editat**e jegule ordinar Toma Victor 2 1
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Amin. Aviz amatorilor sa se fereasca unde se duce spurcatu asta batran, sa spuna cate fete a îmbolnăvit. Mai racolezi **spam editat**e jegule ordinar Toma Victordaca vrei sa lovesti una de 16 ani, intreaba-l pe mosu picon ce loveste 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 Te mai miri de sunt promovarile astea la top! Se fut pe recenzii, numai din astea baga mosu' picon in a 4-a tinerete!Prietene, la Ana, eu am fost, și pot sa spun doar atat:nu sunt eu în măsura sa spun dacă este de top sau nu, dar știu ca te f..e, de pleci în genunchi. 😀 Privind Nea'Picon:sa-i fie de bine!! (mama lui, de norocosðŸ˜; se simte un iz de invidie în vocea mea, nu? 😀 )
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Prietene, la Ana, eu am fost, și pot sa spun doar atat:nu sunt eu în măsura sa spun dacă este de top sau nu, dar știu ca te f..e, de pleci în genunchi. Privind Nea'Picon:sa-i fie de bine!! (mama lui, de norocos; se simte un iz de invidie în vocea mea, nu? )pe mine ma amuza bombardierii astia la 90 de ani, cu poseta si ruj 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 daca vrei sa lovesti una de 16 ani, intreaba-l pe mosu picon ce lovesteStim ce lovește cu totiiBașca ca isi mai rupe si prezervativul in timpul actului 2 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 pe mine ma amuza bombardierii astia la 90 de ani, cu poseta si rujAtata mai pot cumetre mai au 10% viata si sunt bombardiere pe aici 1 1
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 are record 4 minute la tanya, mare bombardier 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 pe mine ma amuza bombardierii astia la 90 de ani, cu poseta si rujSunt mulți "bombardieri", pe aici, care o freacă la "rece", ceilalti(poate sa fie și de 90 de ani), care sunt activi, doar atat:respecte . 😀
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 4 minute e ceva, adevarat! 2
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 4 minute e ceva, adevarat!Foarte adevărat. Barosane nu vezi ca babaci se frustreaza pe aici. Vedeți-vă in plm de viata voastră. Din cauza voastră hodorogilor România se duce pe pula 1 1
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 19, 2020 te lămuresc eu, nu am stat 5 ore Matale ești de o nesimțire crasă , ai insinuat de mai multe ori că am stat la Ana 5 ore ca să încerci să mă pui în lumină proastă pentru că ești un trist fără viață personala. Mai mult i-ai făcut ei rău, așa cum ai lovit și în alte fete! Matale ești ori sclerozat, ori tâmpit! Visam eu, sau s-a scris pe aici? Nu a fost discuția dintre voi? Eu am deschis topicul? Ce plm am insinuat, când asta se discuta pe forum. În ce lumină proastă să te mai bag, când te-ai băgat singur, prin ce ai făcut de vreo 2 ani încoace? Ce rău să-i fac eu, pe lângă cel pe care i l-ai făcut tu? Te-am amorsat, așa cum ai făcut tu, de pe contul principal și de clone, că de aceea ai fost banat de mai multe ori, din cauza clonelor. Celorlalți 2, sau clone, nu merită să le răspund. Nu au decât să o sugă mai departe în cur! 1 3
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60775 Postat August 19, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 19, 2020 Matale ești ori sclerozat, ori tâmpit! Visam eu, sau s-a scris pe aici? Nu a fost discuția dintre voi? Eu am deschis topicul? Ce plm am insinuat, când asta se discuta pe forum. În ce lumină proastă să te mai bag, când te-ai băgat singur, prin ce ai făcut de vreo 2 ani încoace? Ce rău să-i fac eu, pe lângă cel pe care i l-ai făcut tu? Te-am amorsat, așa cum ai făcut tu, de pe contul principal și de clone, că de aceea ai fost banat de mai multe ori, din cauza clonelor. Celorlalți 2, sau clone, nu merită să le răspund. Nu au decât să o sugă mai departe în cur! Dacă nu știi cum a stat treaba, la ce vorbești în necunoștință de cauză cu cele 4,5 ore, tu ai afirmat nu altcineva ??? Nu te poți abține și te mănâncă, du-te să plătești Anonnei că ești restanțier,fraere!PS:Încă o data ai demonstrat că tu ești îmbărligatorul sef "păpușarul" și din cauza ta au fost acum căteva luni mulți recenzori banați, sub pretexul clonelor! 8
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 Victor zis Picon sa o suga cel mai iubit om din viata ta jegule. Cu pula mea maibai tupeu sa scri pe aici. Pisamas pe fata ta de uratu dracu 1 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 Cum pula mea mai ai bai sa nu existe discuții ca nu scriu corect 1 1
tolerans_yok Reputație: -374 Postat August 19, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat August 19, 2020 Vierme şoldovenesc de Pizdăseara aka Elprofesoara, să nu crezi cumva că a scăpat ochiului lui Sauron că de câte ori apari pe nimfo, apar brusc şi 50 de useri anonimi... Şi mai ales să nu-ți imaginezi, lepădătură perversă, că nu-ți sunt cunoscute şi principalele actuale clone cu care muşti colateral, jigodie mică ce eşti ;) 3 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 Vierme şoldovenesc de Pizdăseara aka Elprofesoara, să nu crezi cumva că a scăpat ochiului lui Sauron că de câte ori apari pe nimfo, apar brusc şi 50 de useri anonimi... Şi mai ales să nu-ți imaginezi, lepădătură perversă, că nu-ți sunt cunoscute şi principalele actuale clone cu care muşti colateral, jigodie mică ce eşti ;)Cine iti cere ma tie părerea. Aici este vorba despre picon ce lepra de om este 1 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60775 Postat August 19, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 19, 2020 pentru orice altă lamurire, nu sunt @lexlover01 , asta dacă iar curg rapoartele la motan. (ultima oară eram @sinsins)! mersi 6
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 19, 2020 Dacă nu știi cum a stat treaba, la ce vorbești în necunoștință de cauză cu cele 4,5 ore, tu ai afirmat nu altcineva ??? Nu te poți abține și te mănâncă, du-te să plătești Anonnei că ești restanțier,fraere!PS:Încă o data ai demonstrat că tu ești îmbărligatorul sef "păpușarul" și din cauza ta au fost acum căteva luni mulți recenzori banați, sub pretexul clonelor! Bă, dementule, am citit discuția pe acel topic, nu am inventat! Cu Annona ... i-am plătit, bă, o oră, că atât aveam cash la mine! Nu era să plătesc statul la palavre cu ea și Afriq, nici faptul că m-a oprit pentru încă un futai, când mă îmbrăcam, Eu am plătit, ceea-ce se pare că nu e cazul tău. Și nu, bă, paranoicule, nu am nicio contribuție la banarea nimănui! Jură că nu ai avut sau nu ai nicio clonă! Poți? Despre tine au afirmat mulți că ai clone cu care-ți faci jocurile. De ce aș fie eu ... păpușarul? 2 3
tolerans_yok Reputație: -374 Postat August 19, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat August 19, 2020 Cine iti cere ma tie părerea.Aici este vorba despre picon ce lepra de om este Cine iti cere ma tie părerea.Aici este vorba despre picon ce lepra de om este Dar ție cine gm ți-a cerut părerea visavis de părerea mea?? I-am citit userului Picon cam 20% din postările lui de-a lungul carierei lui pe nimfo. Pe mine m-a convins. Este extrem de acid dar foarte spiritual, umoristic, corect şi obiectiv. Tu în ce calitate te bagi în seamă cu mine, băiețaş? Vezi-ți bpm de tarlaua ta, asta în caz că nu eşti o altă clonă ce-o mâncă în găoază a viermelui multiclonat de @Pizdăseara, caz în care îți spun să marş dracului, potaie Infectă! 3 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60775 Postat August 19, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 19, 2020 Bă, dementule, am citit discuția pe acel topic, nu am inventat! Cu Annona ... i-am plătit, bă, o oră, că atât aveam cash la mine! Nu era să plătesc statul la palavre cu ea și Afriq, nici faptul că m-a oprit pentru încă un futai, când mă îmbrăcam, Eu am plătit, ceea-ce se pare că nu e cazul tău. Și nu, bă, paranoicule, nu am nicio contribuție la banarea nimănui! Jură că nu ai avut sau nu ai nicio clonă! Poți? Despre tine au afirmat mulți că ai clone cu care-ți faci jocurile. De ce aș fie eu ... păpușarul? ce înseamnă la tine mulți? aceași gască de trolli la număr 7 sau 8 cu care ma atacați din lipsă de ocupație de ani buni? . Scriei tu mai bine care sunt ăia "mulți" :))) PS: știu bine care a fost treaba cu Anonna, nu o mai da la scâldat, asumăți! 6
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 Dar ție cine gm ți-a cerut părerea visavis de părerea mea??Mars in pula mea e vorba de picon aici.Ma pis pe părerile tale I-am citit userului Picon cam 20% din postările lui de-a lungul carierei lui pe nimfo. Pe mine m-a convins. Este extrem de acid dar foarte spiritual, umoristic, corect şi obiectiv. Tu în ce calitate te bagi în seamă cu mine, băiețaş? Vezi-ți bpm de tarlaua ta, asta în caz că nu eşti o altă clonă ce-o mâncă în găoază a viermelui multiclonat de @Pizdăseara, caz în care îți spun să marş dracului, potaie Infectă! 1 1
sinsins Reputație: -211 Postat August 19, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Postat August 19, 2020 Au sarit limburicii anali modificati genetic la atac, a scris Picon o recenzie adevarata, corecta, mare deranj pentru asemenea sclavi! Doar sfantul parinte pipilica ne poate salvaSalut ! sau Buna :) , depinde, daca esti cu p**a mare si plin de bube sau o pizda proasta ... tu stabilesti cine esti .Daca ar fi sa ma iau dupa barfe, ar trebui sa ii scriu direct lui 'el profesoare' .Nu mai conteaza. Citeste bine ca nu mai scriu a doua oara .Daca vorbeai frumos, iti explicam la fel de frumos de ce ti-am dat minus .Insa, ma faci 'limburic anal modificat genetic' si trebuie sa te f*t in g**a , agitator de cacat ce esti !Daca esti asa coios, hai sa ne intalnim in privat, sa transam situatia si gata .Prea multa vorbarie aici :))) Sa trecem la minusare .Nu are legatura cu Ana (nu ma mai vad cu fata asta de aproape doua saptamani si nici nu cred ca o sa ma mai vad) .Am vazut doar o postare a lui Picon , nu il cunosc, mi-a placut doar cum a scris. Si i-am dat un plus .Plusuri am dat la mai multi . De ce esti ofensat asa ?Plm, de aceea platesc lunar, sa acord +/- cui vreau eu, sa imi dau + cand vrea plm si sa mai dau niste mesaje in privat .Punct .Pe tine te-am vazut in alte postari si nu mi-a placut limbajul. Astazi, cu atat mai mult :)Si faptul ca ai avatarul asta de cacat m-a facut sa te apreciez. Negativ .Aaaaa, si faptul ca esti preferatul de 5 stele al vanatorului ... plm, chiar mi-a dat o senzatie de voma .Asta este, frate .Eu zic sa te opresti ca nu e de bine .Parerea mea .Iar eu , daca voi avea ceva de spus, o voi face in continuare .Plm, nu ma intereseaza de voi. Ceata . Grupurile pe whatsapp . Va stiti foarte bine .Si cu asta basta .Sunteti de tot cacatul .Sa fie la voi in farfurie :))) 3 2
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 19, 2020 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 19, 2020 Dar ție cine gm ți-a cerut părerea visavis de părerea mea?? I-am citit userului Picon cam 20% din postările lui de-a lungul carierei lui pe nimfo. Pe mine m-a convins. Este extrem de acid dar foarte spiritual, umoristic, corect şi obiectiv. Tu în ce calitate te bagi în seamă cu mine, băiețaş? Vezi-ți bpm de tarlaua ta, asta în caz că nu eşti o altă clonă ce-o mâncă în găoază a viermelui multiclonat de @Pizdăseara, caz în care îți spun să marş dracului, potaie Infectă!Mars in pula mea 1 1
sinsins Reputație: -211 Postat August 19, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Postat August 19, 2020 pentru orice altă lamurire, nu sunt @lexlover01 , asta dacă iar curg rapoartele la motan. (ultima oară eram @sinsins)! mersiDaca ai 'sangre', pe tine te astept la o discutie in privat :))) 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum