jakfutaci Reputație: -19 Postat Mai 9 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 9 La 12.03.2022 la 8:22, daniel78 a spus: Salut. Mai știe cineva ceva de Roxi.? A revenit pe plaiurile patriei.? Nu se mai știe nimic de roxxi 1
5star Reputație: 240 Postat Mai 9 Oras:Pussy land Oras:Pussy land Postat Mai 9 8 hours ago, jakfutaci said: Nu se mai știe nimic de roxxi Si-a luat un câine sa angajat si maritat e grasă nu o mai recunosti. 1 1
caineleDDB Reputație: 4419 Postat Mai 10 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Mai 10 Acum 13 ore, 5star a spus: Si-a luat un câine sa angajat si maritat e grasă nu o mai recunosti. Esti rautacios. 🫡 1 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Mai 10 Postat Mai 10 Acum 23 ore, 5star a spus: Si-a luat un câine sa angajat si maritat e grasă nu o mai recunosti. Eu te cred căci avea predispozitie.Era simpatica și chiar dacă a ieșit din branșă mi ar face plăcere să o întâlnesc și să schimbăm două vorbe.Ca și pe alte câteva fete cu bun simț pe care le am cunoscut aici 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum