Sari la conținut

Platinum fara nici o recenzie?

Postări Recomandate

• Oras:buc
Postat

http://images.wikia.com/mk/images/2/25/Anchorman_well_that_escalated_quickly_966.jpg

Mai usor nea Futacios, esti prea radical in exprimare, si nu e totul cum crezi tu ca este, fi mai bland si nu mai scrie la impuls.

Si nu mai amesteca engleza cu romana, asta e semn ca nu ai un vocabular prea bogat :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Q.E.D.

Practic, dragii mei, Futacios man recunoaste ca Ivan Turbinca 96 este clona domniei sale, pentru simplul fapt ca eu nu am sustinut acest lucru,fapt usor de constatat citind cele doua pagini ale topicului. Efectiv, si-a dat cu tesla-n coaie! :laugh2 ...in situatia putin probabila ca ar detine asa ceva.... De asemeni, punand acel "96", a incercat sa ne induca idea ca ar fi alt "prieten" de al meu bagandu-l "la inaintare". Manevra nu i-a reusit, stilul de a scrie, anumite expresii si cuvinte folosite obsesiv l-au dat repede de gol.

In legatura cu aceasta ultima postare a lui, judecati si dumneavoastra, mai ales gentila urare din final! Altceva nu mai e de spus.

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

esti rizibil tataie.

iti repet, ca se pare ca neuronii iti mor cu o viteza alarmanta, daca vreau sa amintesc lumii ce batran impotent si libidinos esti, nu am nevoie de clone, ti-o zic public, pentru ca stiu ca nu mint, si oricum e common knowledge (asta e pentru motanel, sa moara de inima :) ) oricine te cunoaste stie asta.

o sa adopt si eu teoria lui flo, si o sa te las in lumea ta, pentru ca nu are rost sa ma enervez cu toti ipchimenii bantuiti de teoria conspiratiei.

cat despre cine e de fapt ivan turbinca habar nu am, dar stiu ca e o persoana decenta, care spune doar adevarul :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

http://images.wikia.com/mk/images/2/25/Anchorman_well_that_escalated_quickly_966.jpg

Mai usor nea Futacios, esti prea radical in exprimare, si nu e totul cum crezi tu ca este, fi mai bland si nu mai scrie la impuls.

Si nu mai amesteca engleza cu romana, asta e semn ca nu ai un vocabular prea bogat :)

Ma tu nu esti ala care dadea pe aici lectii de gramatica ?  =))  Invata in plm ca „fii” in contextul ala se scrie cu doi de „i” ! Capisci ?  Vezi ca nu esti la prima gafa de genul asta ca ti-am mai urmarit postarile si numai asa scrii, deci nu poate fi vorba de neatentie la tastare.

Postat

Ma tu nu esti ala care dadea pe aici lectii de gramatica ?   =))  Invata in plm ca „fii” in contextul ala se scrie cu doi de „i” ! Capisci ?  Vezi ca nu esti la prima gafa de genul asta ca ti-am mai urmarit postarile si numai asa scrii, deci nu poate fi vorba de neatentie la tastare.

adevarat!

vad ca e un forum de analfabeti si impotenti.

bine ca eu mi-s analfabet :)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Toti membrii au fost promovati dupa criteriile bine-stiute iar o parte din recenzii pot sa nu apara in public de cand au fost mutate topicele la sub-forumul moderatorilor din diferite motive,care tine de protectie/discretie.

Multumim pentru intelegere.

Presupun insa, ca punctele de reputatie ar fi ramas , chiar daca topicul nu mai e vizibil . Unde sunt punctele lui? http://nimfomane.com/forum/user/43522-sadiku/... si nici nu e asa de vechi, incat sa se fi pierdut cu trecerea pe noua platforma.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Am sa inchid aici ne bucuram ca lucrurile au fost lamurite.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...