Sari la conținut

Coleg din Sinaia

Postări Recomandate

• Oras:Sinaia
Postat

Am inteles ca pe aici este un vecin al meu caruia i-am imprumutat niste tigle! Imi lipseste la cules de ciuperci otravite ca sufletul lui, nu am mai facut troc cu zacusca, este jegos, n s-a mai spalat de 3 luni, costumul lui de mire, din prima "caznicie, i-a ramas mic si a ajuns o zdreanta ca el!

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Pai ce ai facut ma nene ma...

nimic, imi caut idiotul, nu mai are cine culege ciuperci! Acum, pe pandemia asa, chiar nu ma vinde bilete nici la wc, ciupercile sunt singura sursa, de venit pentru el! 

• Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am inteles ca pe aici este un vecin al meu caruia i-am imprumutat niste tigle! Imi lipseste la cules de ciuperci otravite ca sufletul lui, nu am mai facut troc cu zacusca, este jegos, n s-a mai spalat de 3 luni, costumul lui de mire, din prima "caznicie, i-a ramas mic si a ajuns o zdreanta ca el!

Cin' să fie, cin' să fie?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Rise up, Beirut!
  • Oras:Rise up, Beirut!
Postat

Un boșorog chelios, slinos, libidinos și scârbos. "Trăiți-ar"...

• Oras:Bucuresti
Postat

ts cristinel are nr de telefon al marelui patron de acareturi :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Vezi ca am creat topic cu el! Se numeste cristinel!

Nu am nevoie de multumiri pentru ajutor

Postat

Vezi ca am creat topic cu el! Se numeste cristinel!

Nu am nevoie de multumiri pentru ajutor

Nu imi pasa de ce ai tu nevoie, esti prea idiot! Cristinelul tau nu este aceiasi persoana cu vecinul meu, cu toate astea toti trei sunteti bulangii!

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Nu imi pasa de ce ai tu nevoie, esti prea idiot! Cristinelul tau nu este aceiasi persoana cu vecinul meu, cu toate astea toti trei sunteti bulangii!

Clar esti cel pai prost de pe forum!

Iar tu piconelul sa imi sugi pula pentru plus-ul de la postul citat

Postat

Care esti ma ? Ca-i cunosc pe astia din Sinaia ca in palma 😆

Postat

Care esti ma ? Ca-i cunosc pe astia din Sinaia ca in palma

tu esti kiki?

• Minus 4
Postat

Clar esti cel pai prost de pe forum!

Iar tu piconelul sa imi sugi pula pentru plus-ul de la postul citat

Pizda, te-a sunat o clienta si ti-a dat sloboz pe muie, cica esti tigan borat!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Cin' să fie, cin' să fie?  :laugh2

ala nu a beneficiat de fititele proxenetilor de care ai beneficiat tu

in schimbul recenziilor mincinoase

cele mai multe curve nus femei :laugh2

Postat

Să mori tu! 

P.S. Iar râzi ca proasta-n pulă! Ești bine? 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Să mori tu! 

P.S. Iar râzi ca proasta-n pulă! Ești bine?

bam

Postat

bam

Pentru limba română apăsați tasta 1!

Apoi discutăm.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Pizda, te-a sunat o clienta si ti-a dat sloboz pe muie, cica esti tigan borat!

Da a sunat o pl! Unde a sunat cand eu nr de pe forum si din anunt il am inchis de 2 saptamani?(beneficiile doual sim sa tii activa ce cartela vrei sau ambele)

Cine este clienta veche are alt numar de-al meu si clientele noi ma contacteaza pe whats app pe numarul de pe forum...unde a sunat? Lesin de ras cand te vad!

Aaa am uitat nu sunt cioara dupa cum am mai spus nu imi plac ciorile chiar daca am prieteni ciori! Si asta datorita faptului ca ei sunt ciori elevate!

Postat

Da a sunat o pl! Unde a sunat cand eu nr de pe forum si din anunt il am inchis de 2 saptamani?(beneficiile doual sim sa tii activa ce cartela vrei sau ambele)

Cine este clienta veche are alt numar de-al meu si clientele noi ma contacteaza pe whats app pe numarul de pe forum...unde a sunat? Lesin de ras cand te vad!

Aaa am uitat nu sunt cioara dupa cum am mai spus nu imi plac ciorile chiar daca am prieteni ciori! Si asta datorita faptului ca ei sunt ciori elevate!

ai dreptate curva lesinata, nu esti cioara esti doar nu cioroi rupt in cur si cu foamea in gat!  :laugh2

• Minus 4
Postat

ai dreptate curva lesinata, nu esti cioara esti doar nu cioroi rupt in cur si cu foamea in gat!  :laugh2

Vii pe soseaua nordului sa iti fac cinste cu ceva de mancare? Ca tot plangi pe aici de foame

Postat

Vii pe soseaua nordului sa iti fac cinste cu ceva de mancare? Ca tot plangi pe aici de foame

Banii pe care ii castigi tu acolo spaland parbrize, nu iti ajung sa imi faci mie cinste!  :laugh2

• Minus 4
Postat

Banii pe care ii castigi tu acolo spaland parbrize, nu iti ajung sa imi faci mie cinste!  :laugh2

Da de parca poti sa speli parbrize langa obiective protejate de SPP SRI si Jandarmeria romana....

Nu vezi ma saracule ca nici macar nu cunosti dar vorbesti?

Eu inteleg ca vrei sa arunci cu noroi dar asa prost sa fii sa virbesti fara sa cunosti macar?

Se vede ca esti maxim santierist! Poate mai jos decat un santierist ca ala are salariu frumusel pentru oameni de rand din romania

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Si asta datorita faptului ca ei sunt ciori elevate!

Pleonasm.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.