Sari la conținut

Momente marcante, deosebite, remarcabile

loverel

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nu fi asshole :laugh2 clipu e plin de faze cu oameni salvati la "limita" (unii par beti, dar ma rog...).

• Like 1
Postat

Nu fi asshole :laugh2 clipu e plin de faze cu oameni salvati la "limita" (unii par beti, dar ma rog...).

Stiu bre, dar la prima vedere pare o chestie simpla, 90% din oameni cred ca e corect sa ii dai pumni in spate si gata, dar e  gresit . Chiar recent a murit un om inecat cu mancare la un festival din RO ca nu a stiut nimeni cum se procedeaza.

• Oras:Oradea Town
Postat

O melodie expresiva.. un ritm deosebit.. si cu bucurie ca Michi a iesit din coma..  "pentru ca inima ta moare / atunci cand sunetul dispare"  .. se pare ca sunetul nu a disparut

De la / pentru Michi (Suie Paparude)    -   multa sanatate ...

http://www.youtube.com/watch?v=aTzXFOBrg8E

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Manevra Heimlich, pe care am invatat-o mai demult si care mi-a permis sa-mi salvez mama acum cativa ani.

Uite o idee : tot avem medici pe aici, sa deschida ei un topic pt. a ne invata diferite chestii care pot salva vieti, in diferite situatii, cum ar fi recuscitarea cardip-vasculara, metoda asta, Heimlich, cum se pune un garou la o vena si cum la o artera etc. Pe aia cu gura la gura...FK-ul cred ca o stiti. De cat sa ne tot futuim pe aici, mai bine am face ceva util. Ce ziceti domnilor doctori? Va bagati?

• Like 1
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

In primul rand, imi pare rau ca n-am avut cum sa-mi iau liber de la job, ca sa fi fost printre primele persoane care l-au cunoscut pe George. Sper totusi ca voi avea ocazia sa-l cunosc la o intalnire si sa bem o berica pe cinste! :2808.gif    George, toate respectele mele si sa ai parte de multa sanatate si de tot ce este mai bun si mai frumos pe lume!!!

In al doilea rand, sa dea Dumnezeu sa se faca bine Michi de la Suie Paparude!!

In al 3-lea rand, o sa postez un clip din cauza caruia, 2 zile la rand, am dat randament slab la munca (si colegii mei ramasesera impresionati de scenetele din clip, mai ales ca sunt inspirate dintr-un caz real)! Fetelor, bucurati-va de partenerii care se poarta frumos cu voi si va respecta!! Nimeni nu e perfect!

http://www.youtube.com/watch?v=zJkw1mR7i4Y

Postat

In primul rand, imi pare rau ca n-am avut cum sa-mi iau liber de la job, ca sa fi fost printre primele persoane care l-au cunoscut pe George. Sper totusi ca voi avea ocazia sa-l cunosc la o intalnire si sa bem o berica pe cinste! :2808.gif    George, toate respectele mele si sa ai parte de multa sanatate si de tot ce este mai bun si mai frumos pe lume!!!

In al doilea rand, sa dea Dumnezeu sa se faca bine Michi de la Suie Paparude!!

In al 3-lea rand, o sa postez un clip din cauza caruia, 2 zile la rand, am dat randament slab la munca (si colegii mei ramasesera impresionati de scenetele din clip, mai ales ca sunt inspirate dintr-un caz real)! Fetelor, bucurati-va de partenerii care se poarta frumos cu voi si va respecta!! Nimeni nu e perfect!

http://www.youtube.com/watch?v=zJkw1mR7i4Y

Pfff.... din pacate e ceva real.. multi reusesc sa isi da seama si sa aprecieze ceva / pe cineva abia cand sunt pe punctul de a pierde acel ceva.. sau chiar dupa ce au pierdut.. de cele mai multe ori e prea tarziu.. din pacate, multi suntem cu ochii inchisi, ne lasam influentati de altii si nu vedem ce avem langa noi, in fata ochilor..

@picon   e foarte buna ideea ta, dar va merge maxim cu niste sfaturi.. unele lucruri ar trebui prezentate macar cu cate un video de sustinere, poate deveni periculos sa aplici o manevra care nu o cunosti ..poti face mai mult rau .. dar, unele lucruri importante, se pot explica si numai teoretic.. de exemplu masajul cardiac, cu respiratia gura la gura..   ar fi bun un astfel de topic

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Manevra Heimlich, pe care am invatat-o mai demult si care mi-a permis sa-mi salvez mama acum cativa ani.

Uite o idee : tot avem medici pe aici, sa deschida ei un topic pt. a ne invata diferite chestii care pot salva vieti, in diferite situatii, cum ar fi recuscitarea cardip-vasculara, metoda asta, Heimlich, cum se pune un garou la o vena si cum la o artera etc. Pe aia cu gura la gura...FK-ul cred ca o stiti. De cat sa ne tot futuim pe aici, mai bine am face ceva util. Ce ziceti domnilor doctori? Va bagati?

Nu stim specialitatea lui Chris din nefericire...

Ananda cred ca o sa recomande o metoda naturista in locul manevrei Heimlich...Lovitul cu trandafiri in coaie sau inserat lalele pe cur pt a dizloca bolul alimentar blocat.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Astazi am trait momente deosebite alaturi de o persoana remarcabila. Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine! Nici daca te cautam 1000 de ani pana sa te gasesc nu-mi parea rau de timpul irosit.

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Astazi am trait momente deosebite alaturi de o persoana remarcabila. Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine! Nici daca te cautam 1000 de ani pana sa te gasesc nu-mi parea rau de timpul irosit.

:clapp ce frumos ai zis..... :*

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Asta este realitatea in care traim,Loverboy. Din pacate,multi nu sesizam raul de langa noi sau nu vrem sa il vedem.Este greu sa sarim cuiva in ajutor,pare mai simplu sa stam deoparte si sa privim.

Majoritatea au un dinte impotriva etniei rrome. Desi sunt si ei oameni. Printre ei gasim si oameni remarcabili,de admirat.Putini,insa sunt. Insa ceea ce admir cel mai mult la ei este ca sunt uniti. Nu ca poporul roman care nu vede,nu aude disperarea si problemele celor din jur.

• Like 1
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Asta este realitatea in care traim,Loverboy. Din pacate,multi nu sesizam raul de langa noi sau nu vrem sa il vedem.Este greu sa sarim cuiva in ajutor,pare mai simplu sa stam deoparte si sa privim.

Majoritatea au un dinte impotriva etniei rrome. Desi sunt si ei oameni. Printre ei gasim si oameni remarcabili,de admirat.Putini,insa sunt. Insa ceea ce admir cel mai mult la ei este ca sunt uniti. Nu ca poporul roman care nu vede,nu aude disperarea si problemele celor din jur.

Draga mea...cat de uniti sunt ei din moment ce majoritatea care nu fac parte din clanul x sunt schingiuiti si trimisi la cersit? Din cate am observat cei care sunt mai rasariti nu se prea dau mari cu etnicitatea lor (si asta tot din cauza confratilor lor). Era o vreme mai demult cand nu era asa mare ura intre etnii dar in ultima vreme...

Postat

de-a dreptul superb...    as vrea sa vad si la noi pe strada asa ceva, nu cersetori cantand pentru un ban sau manelisti cu casetofonul pe umar...

Mi-ar placea sa vad asa ceva, in Timisoara, in fata Operei, in Arad, in fata Primariei, in Oradea, in Cluj, Bucuresti. ...peste tot... dar, cred ca e ceva mult prea frumos pentru astfel de oameni rai, ca cei din Romania

• Oras:Galati
Postat

de-a dreptul superb...    as vrea sa vad si la noi pe strada asa ceva, nu cersetori cantand pentru un ban sau manelisti cu casetofonul pe umar...

Mi-ar placea sa vad asa ceva, in Timisoara, in fata Operei, in Arad, in fata Primariei, in Oradea, in Cluj, Bucuresti. ...peste tot... dar, cred ca e ceva mult prea frumos pentru astfel de oameni rai, ca cei din Romania

România, prin ochii turiştilor străini: o ţară frumoasă, dar cu toalete infecte, câini sălbatici şi taxiuri pirat

România, prin ochii turiştilor străini: o ţară frumoasă, dar cu toalete infecte, câini sălbatici şi piraţi taxi

• Străinii se plâng mai ales că nu găsesc toalete publice, iar când o fac, acestea sunt groaznice şi au un miros total neplăcut

„România este una dintre cele mai frumoase ţări pe care le-am vizitat, dar Bucureştiul este de departe cel mai urât oraş”, „Nu te aştepta să fie la fel de frumos ca Praga”. Aşa sună recomandările turiştilor străini care au vizitat România şi oferă sfaturi şi ponturi pe siteurile internaţionale de turism celor care se gândesc să-şi petreacă concediul aici. Printre cele mai cunoscute astfel de siteuri se numără lonelyplanet.com, virtualtourist.com şi tripadvisor.com.

Celor care vor să vadă Bucureştiul le sunt recomandate doar două nopţi de şedere, fiind sugerată explorarea, cu trenul, a Văii Prahovei, pentru a vizita castelele Peleş şi Bran şi Sighişoara. O americancă din Chicago povesteşte despre experienţa ei în Brăila: „Sunt câini sălbatici peste tot, şi la oraş, şi la ţară. În general se plimbă în grupuri de câte trei sau şase, trăiesc pe-afară şi sunt inabordabili. Li se pare un sport grozav să alerge spre indivizi ameninţători şi pe urmă să-şi schimbe brusc direcţia. Mi s-a întâmplat de trei ori în patru zile”.

Din mesajul lui Alan, din Irlanda, care a bătut România în lung şi lat reiese că una dintre cele mai plăcute zone din România este Bucovina, datorită mănăstirilor „impresionante, înconjurate de peisaje rurale”. De asemenea, el mai povesteşte şi de Iaşi, despre care crede că este subapreciat.

Atenţie la hoţii de buzunare!

La categoria „aveţi grijă” se fac trimiteri mai ales la taxiuri. Un turist din Australia le recomandă celor care vin în România să fie foarte atenţi la ce taxiuri aleg, deoarece sunt persoane la aeroport şi la gară care trag de tine să te urci în taxi, iar aceştia au de obicei cele mai mari preţuri.

De asemenea, el mai recomandă turiştilor să se ferească de „poliţia falsă” care îţi arată o legitimaţie falsă şi care îţi cere documentele, aparatul de fotografiat şi tot ce mai ai. „S-a apropiat de mine un individ în timp ce făceam o poză şi care mi-a arătat o legitimaţie spunând că e de la Poliţie cerându-mi aparatul foto sub pretextul că l-am furat. I-am propus să mergem la secţie şi am plecat, iar el nu m-a urmărit”.

Allison, din Finlanda, face referire la multitudinea de cerşetori şi la hoţii de buzunare, recomandând, de asemenea, ca turiştii să nu urce într-un taxi care nu are firma pe maşină, deoarece aceştia cer mai mult la coborâre faţă de preţul stabilit iniţial. Pentru un drum, taximetristul se oferise să o ducă pentru cinci dolari, iar după zece minute i-a cerut 30 de dolari pentru benzină şi alţi 45 pentru cursă. Turiştii care călătoresc cu trenul sunt sfătuiţi să fie cu ochii-n patru la oamenii care se fac că citesc ziarul, când, de fapt, sunt atenţi la bunurile străinilor şi care vor găsi orice motiv să se aşeze lângă ei pentru a le fura din obiectele care sunt la vedere. Tot Allison vorbeşte şi despre toaletele publice: „Veţi fi şocaţi de toalete, dacă veţi găsi vreuna. Put şi de multe ori sunt doar simple găuri pline de rahat. Încercaţi să vă rezolvaţi problemele la plecarea din hotel”.

Asociaţia Naţională a Agenţiilor deTurism (ANAT) a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte toaletele publice care lipsesc cu desăvârşire la unele obiective turistice.

Trafic infernal şi şmecheri în Vama Borş

Nici capitolul mâncare nu lipseşte din meniul sfaturilor de pe forumurile internaţionale de turism. Tom, din Marea Britanie, le recomandă vizitatorilor să nu mănânce carne de porc în casele oamenilor sau la nunţi, în special în zonele rurale, din cauza trichinelozei, ca rezultat al comodităţii ţăranilor de a nu mai duce carnea la analize.

Pentru cei care vor să închirieze o maşină, Sandra din Myanmar, sfătuieşte turiştii să nu circule după lăsarea serii pe drumurile din România, pentru că vor da peste multe căruţe, care nu sunt semnalizate corespunzător, peste oameni care traversează aiurea, câini şi alte animale. O turistă din Belgia spune să-ţi faci plinul maşinii regulat, altfel, rişti să dai peste staţii de benzinărie care nu mai au combustibili. Cât despre traficul din Bucureşti, acesta este haotic, iar turiştii vor vedea maşini oprite în mijlocul străzii care sunt reparate la faţa locului.

O familie din Viena trage un semnal de alarma asupra celor de la Vama Borş, care conduc maşini ce par scumpe, cu numere de înmatriculare străine, şi care vorbesc într-o engleză sau germană stâlcită rugând trecătorii să le schimbe bancnotele mari în altele mai mici, pentru a le fura banii.

Postat
http://tb.ziareromania.ro/41--dintre-romani-l-ar-vota-pe-Nicolae-Ceausescu-presedinte---sondaj-IRES/5eaae9169b3816ad4/240/0/1/70/41--dintre-romani-l-ar-vota-pe-Nicolae-Ceausescu-presedinte---sondaj-IRES.jpg

Daca Nicolae Ceausescu ar candida la alegerile prezidentiale avandu-i contracandidati pe presedintii partidelor politice din Romania, adica Emil Boc, Victor Ponta, Crin Antonescu si Marian Sarbu, 41% dintre romani l-ar vota, potrivit unui sondaj IRES dat publicitatii luni.

Intentia de vot vine pe fondul situatiei in care 63% dintre respondenti cred ca inainte de 1989 traiau mai bine, in comparatie cu doar 23% care spun ca nu traiau bine, iar 9% spun ca traiau la fel, potrivit sondajului remis Ziare.com.

Peste jumatate dintre romani, adica 57%, cred ca inainte de Revolutie era mai bine, 21% spun ca era mai rau, 15% spun ca era la fel, iar 5% nu raspund.

Intrebati daca Nicolae Ceausescu a fost un conducator bun sau rau, 49% dintre respondenti spun ca a fost unul bun, 15% cred ca a fost unul rau, iar 30% sustin ca nu a fost nici bun, nici rau.

Raportul se schimba insa atunci cand este vorba de Elena Ceausescu, luand in considerare ca 67% cred a fost un conducator rau, 15% - nici bun, nici rau, iar 9% spun ca a fost un conducator bun.

37% dintre romani regreta caderea comunismului

37% dintre respondenti au spus ca regreta caderea comunismului, 57% nu regreta acest fapt al istoriei, iar 5% nu au vrut sa raspunda la aceasta intrebare.

Cat despre PCR, 30% dintre respondenti au recunoscut ca au facut parte din Partidul Comunist Roman, 57% cred ca in prezent partidele comuniste nu ar trebui interzise prin lege si doar 13% sunt categorici si le-ar interzice.

Cei care l-au condamnat la moarte pe Ceausescu ar trebui pedepsiti

68% dintre repondenti sunt de parere ca cei care l-au condamnat la moarte pe Ceausescu ar trebui sa fie pedepsiti si numai 15% l-ar fi condamnat la moarte daca ar fi facut parte din juriul de la proces.

80% cred ca sotii Ceausescu nu au avut parte de un proces corect si 23% sunt convinsi ca si-a meritat soarta. In ceea ce priveste recenta deshumare, 87% dintre respondenti au declarat ca au auzit despre asta la televizor si doar 26% se indoiesc ca sotii Ceausescu nu ar fi ingropati in Cimitirul Ghencea.

Sondajul IRES a fost realizat in perioada 21 - 23 iulie, pe un esantion de 1.460 de invidizi de peste 18 ani, iar eroarea maxima tolerata este de +/- 2,7%.

post-56597-0-61804700-1383426810_thumb.jpg

post-56597-0-03732400-1383426811_thumb.jpg

post-56597-0-44091100-1383426811_thumb.jpg

post-56597-0-71513900-1383426811_thumb.jpg

post-56597-0-97015900-1383426811_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...