Sari la conținut

CUM E VIATA !

oly123

Postări Recomandate

Postat

http://www.youtube.com/watch?v=RCsgWthWhJk

Cam asa facem si noi aici,vrem sa avem cat mai multi cai. Din fericire,cativa au intors caruta :)))))

Astept comentarii. Daca sunt,bineinteles.

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

viata e ca parul din cur, scurta si plina de cacat.

zicea un mare intelectual al vremurilor noastre

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Viata e... scurta; pentru a o face frumoasa trebuie traita la maxim si fara regrete!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

@Sexything , totul se intampla cu un motiv???? i say big fucking bullshit, cand iti moare cineva apropiat intr-un accident de masina , doar pentru faptul ca un idiot care mergea prea tare , pierde controlul volanului si intra in ei ? ( e doar un exemplu) ia zi , care-i motivul ? doi la mana daca viata mea se schimba in rau si eu constat asta , ce vrei sa spui , ca trebui sa o las sa se duca in directia aia ? fara sa fac nimic?? Ma rog nu vreau sa intru in polemici cu tine ca imi pari simpatica da mai bine ai casca ochii aia inainte sa postezi citate inepte.

• Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
  • Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
Postat

Cum e viata? E grea, plina de suisuri si coborasuri, dar merita traita din plin!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sexoaso, tucu-ti-as gurita, asta e un fel de " Miorita" pe scurt si din pacate scumpa mea, cam de aceea suntem noi ca natie, ca tara aici. Miorita, futu-i laptele ma-sii...

Mai nene, sunt defect, sa moara ce-am pe casa...fac versuri si cand nu vreau :slap2 ...acuma vazui!

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Viata.....inseamna sentimente,libertate,dragoste,ura,pasiune,teama,esec,greseala,vina,fericire,tristete........Viata e grea dar important e sa stim sa ne bucuram de orice lucru indiferent cat de neimportant ar fi.Si chiar daca nu e usoara sa ne pastram mereu zambetul si sa nu lasam pe nimeni sa schimbe frumusetea sufletului nostru.....nici macar Viata sa nu ne schimbe, impreuna cu toate obstacolele la care ne supune..!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Viata.....inseamna sentimente,libertate,dragoste,ura,pasiune,teama,esec,greseala,vina,fericire,tristete........Viata e grea dar important e sa stim sa ne bucuram de orice lucru indiferent cat de neimportant ar fi.Si chiar daca nu e usoara sa ne pastram mereu zambetul si sa nu lasam pe nimeni sa schimbe frumusetea sufletului nostru.....nici macar Viata sa nu ne schimbe, impreuna cu toate obstacolele la care ne supune..!

:clapp  :clapp

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Shaworma.......te deranjeaza cumva aplauzele mele, au fost prea galagioase si au facut zgomot? Afirmatia ta ca as fi o clona mi se pare o aberatie............. ca sa nu zic mai multe.

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Shaworma.......te deranjeaza cumva aplauzele mele, au fost prea galagioase si au facut zgomot? Afirmatia ta ca as fi o clona mi se pare o aberatie............. ca sa nu zic mai multe.

:clapp  :clapp  :clapp

Da! 

Postat

Viata e plina de lucruri emotionante care au ca finalitate lacrimi de bucurie!

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Cum e viata? E grea, plina de suisuri si coborasuri, dar merita traita din plin!

:beex2 Intr-adevar, viata e grea, dar tot noi putem s-o facem mai usoara, daca ne dorim cu adevarat!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...