Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Dupa cum a scris si Roxy,in urma cererilor voastre,de astazi suntem disponibile in varianta de sex in 3,sa nu se inteleaga gresit,nu lesby,sex in 3! :)

Actiunea se desfasoara la mine,programarile se fac cu o zi inainte,iar cadoul este de 650 pe parcursul unei ore .

Adica voi chiar tineti cont de ce vrea pulimea de pe aici. E mai mult decat fac astia de pe la palatele Victoria si Parlamentului. Anyway, promite mult.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

Intra in meniu si analul?

Cum sa intre analul frate, daca niciuna nu practica asa ceva. Citeste cu atentie semnatura lui Roxy si vei observa ca nu practica anal.

Link spre comentariu

Adica voi chiar tineti cont de ce vrea pulimea de pe aici. E mai mult decat fac astia de pe la palatele Victoria si Parlamentului. Anyway, promite mult.

Si aia fac acelasi lucru daca iese banu'......orice este posibil daca iese banu' !!! :laugh2  :laugh2

• Like 4
Link spre comentariu

Ce oferiti de banii astia va intreb ca sa fiu subiectiv....normal si oral protejat ?

Pai...serviciile Roxanei sunt in semnatura ei,iar ale mele sunt..da,sa zicem cum ai scris tu,oral,normal protejate.Fk daca ne placem reciproc,ma rog,sex in 3 (nu trebuie sa detaliez ce inseamna sex in 3... ) 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Pai...serviciile Roxanei sunt in semnatura ei,iar ale mele sunt..da,sa zicem cum ai scris tu,oral,normal protejate.Fk daca ne placem reciproc,ma rog,sex in 3 (nu trebuie sa detaliez ce inseamna sex in 3... )

Pentru România prețul este evident o reala problema , dar , la cate recenzii au ambele domnișoare , stilul inconfundabil , si pana la urma sa fim realiști , acest pret este chiar mic in raport cu ce puteti gasi prin București - la anumite cluburi sau saloane de masaj erotic nu veți gasi aceasta calitate , eu fac aceasta remarca din postura unui traveller !

Iar pentru siguranța se pot folosi condom pentru oral PTR a fi ambii protejați .

In afara nu se face decat protejat totul . Asa ca întrebările de genul "protejat" nu le prea pricep dar , probabil unii au gânduri si de neprotejat :)!

Scuzati mi va rog frumos intervenția , eu vi le pot recomanda cu încredere pe ambele fete !

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Multumim de lamurire...asteptam recenziile :)

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Stiti ce nu merge intre doua fete care au servicii diferite intre ele....Adela face oral protejat...Roxy....neprotejat...deci nu merge...implicit protejat cu ambele....era misto neprotejat ...in felul asta fiecare canta la flaut in acelasi timp !!

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Foarte interesant, pacat ca nu oferiti aceste servicii noaptea cand sunt avion.stau si arunc banii astia pe la cine stie ce salon pt un striptease si o laba.

Program in weekend pula, noaptea nici atat.

Va cam faceti de cap.

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu

Stiti ce nu merge intre doua fete care au servicii diferite intre ele....Adela face oral protejat...Roxy....neprotejat...deci nu merge...implicit protejat cu ambele....era misto neprotejat ...in felul asta fiecare canta la flaut in acelasi timp !!

Exact,de asta am si intrebat o ce ofera de banii astia...pai ea face protejat..ailalta neprotejat...ce faci..pui balonu cand iti face una oral,il scoti cand te ia cealalta...dar...stii cum e ,hai sa facem un pachet de 650 de lei in 3 ,poate se agata oamenii..aiurea de tot,in loc sa si vada de treaba amundoua separat..;)

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Exact,de asta am si intrebat o ce ofera de banii astia...pai ea face protejat..ailalta neprotejat...ce faci..pui balonu cand iti face una oral,il scoti cand te ia cealalta...dar...stii cum e ,hai sa facem un pachet de 650 de lei in 3 ,poate se agata oamenii..aiurea de tot,in loc sa si vada de treaba amundoua separat.. ;)

Ideea este ca,si eu si ea am avut propuneri.Da,este adevarat ca va fi dificil avand servicii diferite,dar,cine va dori sa incerce,vom face totul protejat,nu are rost sa ne trambalam cu pune preze,da-l jos ,iar pune...bineinteles,cine doreste,in conditiile spuse mai sus,este primit cu drag.Noua ne este bine separat,nu avem nevoie de reclama sau eu mai stiu ce se mai speculeaza,dar,din moment ce exista cerere ( si nu de la un singur barbat) ,ne-am gandit sa existe si o oferta...repet..nu obligam pe nimeni.Doar ptr doritori!

Iar vis a vis de pret,servicii,etc.....am mai discutat in paginile anterioare ca,fiecare face ce vrea cu timpul,corpul si banii sai,indiferent de care parte a baricadei ne aflam.

Sper ca nu am deranjat pe nimeni...

Astea fiind spuse,seara placuta!

P.S. ptr mine este subiect incheiat :) .

• Like 8
Link spre comentariu

Păcat,eu am crezut ca in aceasta ecuatie oferiți și oral neprotejat,mi-ar fi placut sa va lingeți,sa fie show lesby adevărat.Nu doar mângâieți și vrajeala.În cazul acesta spun: pas

Da, sa o suga Adela iar fara prezervativ, mai selectiv ca inainte dar sa o faca.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Da, sa o suga Adela iar fara prezervativ, mai selectiv ca inainte dar sa o faca.

eu cand am zis ca sunt multi bani ceruti fara ca sa se reflecte in servicii ,s-au pus sa comenteze altii...lingai de-a lor,pupincuristi...sunt f multi bani repet 650 de lei raportand la calitate-pret ..si bafta !

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...