Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Retarzi accepti?? cam asa trebuia sa intrebi

Asa erai si tu cand erai virgin? Sau cum? Ce plm ai cu el daca a pus o intrebare? Vine sa te futa pe tine sau cum?

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Asa erai si tu cand erai virgin? Sau cum? Ce plm ai cu el daca a pus o intrebare? Vine sa te futa pe tine sau cum?

Nu am nimic cu el daca e virgin ...dar nu crezi ca ar fi fost mai ok Sa o sune direct fara sa mai posteze aici??

• Oras:Muntele Olymp
Postat

Adela vreau sa mai vin si eu pe la tine , in jurul orei 13 ai liber?

Postat

Am mai vizitat`o pe Adela inca o data, parca nu imi facusem parerea bine. Si stand eu la birou analizand site`ul asta cu asa multe oferte, ma incerc sa imi fac o programare. Initial avea programul full, asa ca imi fac curaj si mai sun odata la 12, poate poate s`a eliberat ceva:):). Si ce sa vezi, chiar anulase cineva, norocul meu, pierderea lui:):)

Ajung frumos la locatie, fac un dush rapid si intru in camera cu pricina unde era donsoara adeluta, toata un portocaliu saritor in ochi, care ii scotea bronzul in evidenta. Mi`am spalat putin ochii, dar parca i`as fi spalat mai rau. asa ca trecem la fapte.

Un streaptease mic ca sa incindem putinel atmosfera si sa scoatem la iveala pasarica ei de blonda( chiar ma miram, cum se face ca are pasarica roz si parul nergu, DOHHH e blonda la origini:))).Bineinteles nu ai cum sa nu rezisti sa nu incerci pasarica aia, sa vezi ce gust are. Asta e de la sine si cred ca mai toti treceti pacolo mai intai:))) 

Un oral foarte tare, mult mai ok ca data trecuta, cred ca am fost primul client si era mai odihnita, poate si cu poftele mai mari :):) Norocul meu, ghinionul celui care a anulat:):)

Si etc etc, oral, normal, lady on top, etc etc. Ca de obicei.

Va sugerez sa o urcati pe voi, nu o sa regretati;) Chiar se misca bine

Al doilea glont l`am tras la oral in 69, cu toate ca a lucrat destul de bine deasupra, a trebuit sa trecem intr`un 69.

Notele as zice mult mai mari ca data trecuta.

Halatul 200ron/H achitat la sfarsit.

De repetat? CU SIGURANTA!!

• Like 10
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am mai vizitat`o pe Adela inca o data, parca nu imi facusem parerea bine. Si stand eu la birou analizand site`ul asta cu asa multe oferte, ma incerc sa imi fac o programare. Initial avea programul full, asa ca imi fac curaj si mai sun odata la 12, poate poate s`a eliberat ceva:) :). Si ce sa vezi, chiar anulase cineva, norocul meu, pierderea lui:) :)

Ajung frumos la locatie, fac un dush rapid si intru in camera cu pricina unde era donsoara adeluta, toata un portocaliu saritor in ochi, care ii scotea bronzul in evidenta. Mi`am spalat putin ochii, dar parca i`as fi spalat mai rau. asa ca trecem la fapte.

Un streaptease mic ca sa incindem putinel atmosfera si sa scoatem la iveala pasarica ei de blonda( chiar ma miram, cum se face ca are pasarica roz si parul nergu, DOHHH e blonda la origini:))).Bineinteles nu ai cum sa nu rezisti sa nu incerci pasarica aia, sa vezi ce gust are. Asta e de la sine si cred ca mai toti treceti pacolo mai intai:))) 

Un oral foarte tare, mult mai ok ca data trecuta, cred ca am fost primul client si era mai odihnita, poate si cu poftele mai mari :):) Norocul meu, ghinionul celui care a anulat:) :)

Al doilea glont l`am tras la oral in 69, cu toate ca a lucrat destul de bine deasupra, a trebuit sa trecem intr`un 69.

Pai daca notele sunt mai mari le repeti si tu aici pe cele noi ? Nu de altceva, dar poate revenim si noi la ea.  :138x

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am mai vizitat`o pe Adela inca o data, parca nu imi facusem parerea bine. Si stand eu la birou analizand site`ul asta cu asa multe oferte, ma incerc sa imi fac o programare. Initial avea programul full, asa ca imi fac curaj si mai sun odata la 12, poate poate s`a eliberat ceva:) :). Si ce sa vezi, chiar anulase cineva, norocul meu, pierderea lui:) :)

Un oral foarte tare, mult mai ok ca data trecuta, cred ca am fost primul client si era mai odihnita, poate si cu poftele mai mari :):) Norocul meu, ghinionul celui care a anulat:) :)

Rav3r, nu ți se pare că 2 recenzii la aceeași fată, pe aceeași pagină, la 3 zile distanță e excesiv? 

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Rav3r, nu ți se pare că 2 recenzii la aceeași fată, pe aceeași pagină, la 3 zile distanță e excesiv? 

omu' fute, ce stii tu.... =)))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Iar pui intrebari stupide!!! De unde apareti fratilor???!!! Scrie clar in semnatura Adelei ca lucreaza de Luni pana Vineri, asta ca sa-ti dau mura-na gura unui lenes ca tine!!!

Postat

Da ce are frate daca am fost in 3 zile de 2 ori la ea?? Nu vad unde e problema?

Postat

Daca nu am ce face, mai dau si eu o buca!! 

• Like 2
Postat

Colega, asta ai înțeles tu?  :slap2  

Poți să te duci la cine vrei de câte ori vrei, e treaba ta, dar nu este nevoie să faci recenzii la aceeași fată, decât dacă a apărut o schimbare semnificativă și în orice caz nu la 3 zile una după alta. Este inutil și poate trezi suspiciuni poate nefondate, dar suspiciuni totuși. Am speranță că ai înțeles bine de data asta ce am voit a spune.

Baftă și spor la futut colega!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Salut, eu apreciez atitudinea ta  :slap2 @ picon , dar am o nelamurire. Despre ce suspiciuni poate fi vorba ?

Postat

Salut, eu apreciez atitudinea ta :slap2 @ picon , dar am o nelamurire. Despre ce suspiciuni poate fi vorba ?

Că vrea s-o fută numa' iel!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...