Sari la conținut

@Obiectiv - membru in discutie

Postări Recomandate

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Doixdoi, stii ca si eu sunt tantalau :)

Cum zice si melodia:

Inca de cand barza m-o adus pe lume,

Toata lumea zice ca sunt TANTALAU.

• Oras:West City Limits
Postat

John

...  decat sa fac la fel ca toti ceilalti tradatori sau tantalai (isi aleg ei ce sint) care si-au facut conturi acolo chiar pastrand numele de aici.Dar nici nu stau sa ma cert cu ei,unii chiar imi sint amici.Doar ca asa pot eventual sa rad de ei.Iar pe rebranduitii de vin aici decat sa agite apele fara ca macar sa aiba un minim de barbatie si sa recunoasca CINE AU FOST ii tratez exact cu ce merita si cu ce singuri au cerut :IGNOR.

Multumesc doixdoi ....

• Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc doixdoi ....

Imi cer scuze daca te-ai simtit jignit de ce am spus eu.Nu te cunosc nici personal nici din scrieri.Imi cer scuze TUTUROR celor ce s-au simtit jigniti,mai ales celor pe care nu-i cunosc.Baietii au inteles ideea,unii chiar au si recunoscut.Si asa cum am mai spus,putini sint mai tantalai decat mine. 

Vasile,ramane cum am stabilit budy

• Oras:Ghimpata
  • Oras:Ghimpata
Postat

2x2,da nene numele baietilor care in imaginatia ta bolnava crezi tu ca au recunoscut ca ar fi mai "tantalai" decat tine.

HAI,CURAJ,FII MASCUL!!!

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

tantalau batrin ,surprins in negotiul sau din taormina, sicilia.de un tantalau de fotograf,adica eu.

post-58400-0-72191700-1382717401_thumb.jpg

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Si eu is tantalau si sunt mandru s-o recunosc! :)

Postat

Mos Obi, ce bine ma cunosti! ;)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Imi cer scuze daca te-ai simtit jignit de ce am spus eu.Nu te cunosc nici personal nici din scrieri.Imi cer scuze TUTUROR celor ce s-au simtit jigniti,mai ales celor pe care nu-i cunosc.Baietii au inteles ideea,unii chiar au si recunoscut.Si asa cum am mai spus,putini sint mai tantalai decat mine. 

Vasile,ramane cum am stabilit budy

doixdoi, esti prieten cu "neamtzu'" ? Bastion este Scrat... numele nu-l mai poate folosi dauza de BANN pe acel user... sper ca nu trebuie sa ma prezint si eu... doar ne-am cunoscut intr- formula mai extinsa...

Postat

Cautatorule,intr-adevar cu "neamtzu" sint prieten bun.Insa nu are legatura,nu stiam ca Bastion este Scrat.Din nou scuze confratelui veteran.Si pentru ca tot vorbim cu si despre membri ai "fratiei",un  lucru vreau sa precizez,fata de cei din fratie nu am nimic de comentat,in primul rand este poveste veche apoi voi ati avut povestea voastra cu pisicuts,v-ati luat bagajele si ati plecat.Poate o masura dura insa asa ati considerat.Ok.Incorect cred eu este faptul ca unii dintre voi ati mai venit pe aici si ati provocat scandaluri.Poate cam multa inversunare.Poate ar fi fost mai corect sa aveti aceeasi decenta pe care majoritatea dintre voi au avut-o si nu au mai revenit pusi pe harta.In alta ordine de idei,pt.mine,"fratia inelului" a fost un model de urmat,nu am dorit intrarea desi am fost intrebat,nu am dorit pentru ca eram deja in alt grup ce avea membrii incompatibili cu unii dintre voi si nu am vrut sa schimb tabara insa ideea mi-a placut si iata cum astazi se poate spune ca s-a dezvoltat o a doua fratie (a tantalailor?) iar la capitolul MM s-a pierdut numaratoarea editiilor,probabil in jur de 30-40.Oricum,este pacat ca un grup relativ restrans de oameni cu atatea pasiuni comune trebuie sa fie divizati in tabere care se hartuiesc de cate ori se prind.Intotdeauna este nevoie sa apara un factor de coeziune mai mult sau mai putin sensibil(vezi cazul colegului George) ca sa o lasam mai moale.Inchei felicitandu-l pe Euflo pentru gestul care poate a declansat frumoasa nebunie.

PS Pana cand voi uita(neamtzu) eu nu voi mai avea nicio replica taioasa la adresa unui coleg de forum,indiferent de ce-mi va zice oricine.Pe unul singur il astept sa se demaste si daca este cine cred eu ca este ii dau toate explicatiile in mod public,indiferent ca-i va placea sau nu

• Telefon: dromaderu_cocosat
Postat

:))

Maestre doixdoi scurtă întrebare din partea "frăției.... păsăricii"? (asta ca să păstrăm o linie a la taraf tv) și ca să înțelegem și noi :

când ați fost dumneavoatră întrebat ?... bănuiesc să aderați....?!? :)

Mai mult ca să mai clarificăm un "zvon":

Când ați fost dumneavostră invitat să ne și organizați??

Mulțimesc anticipat pentru răspunsul dvs.

• Oras:no
Postat

Daca tot va cunoasteti asa bine si va trageti de sireturi (sau va trageati) permiteti-mi sa va ofer o idee si sa va propun sa dezbateti subiectul intr-o conferinta pe skype.

Cred ca sunt in asentimentul multor utilizatori (care s-au plictisit de vechile dispute ce nu inceteaza a fi spalate la infinit in public) cand spun asta asa ca va rog nu mai poluati forumul.

Va multumesc pentru intelegere.

Postat

:) corect stimabile Antigoo ...

Doar că pentru niște afirmații publice mi-am permis și eu să cer lămuriri publice!

Sper că nu v-a deranjat prea mult postarea mea oarecum offtopic pe o secțiune de discuții generale...

Oricum cei care sunt interesați doar de recenzii nu cred că intră pe această secțiune a tuturor posibiliăților...

Postat

Stimate Dromader,

inteleg unde bati dar permite-mi inca o data sa atrag atentia ca un topic (tampit de altfel) ce avea sanse sa se transforme in ceva interesant - o expozitie de fotografii - a fost deturnat, din nou, a cata oara? catre, repet, reglari de conturi....

Chiar daca vreun membru face afirmatii publice despre nu stiu ce subiect crede-ma ca cei neimplicati vor simti urmatorul lucru (myslef included): ne este absolut indiferent. Nu e nevoie sa iesiti din exilul autoimpus pentru lamuriri suplimentare.

2x2 poate sa afirme ca a fost invitat de Biden inaintea lui Ponta. We don't give a shit!!!

Spor!

Postat

:))

Maestre doixdoi scurtă întrebare din partea "frăției.... păsăricii"? (asta ca să păstrăm o linie a la taraf tv) și ca să înțelegem și noi :

când ați fost dumneavoatră întrebat ?... bănuiesc să aderați....?!? :)

Mai mult ca să mai clarificăm un "zvon":

Când ați fost dumneavostră invitat să ne și organizați??

Mulțimesc anticipat pentru răspunsul dvs.

Linia a la taraf tv nu ma intereseaza,eu i-am spus "a inelului",asta este denumirea pe care o stiam ca fiind oficiala.Vad ca tu tot incerci sa o redenumesti.

Intrebat despre aderare am fost atunci cand am venit in Lipscani cu nevasta-mea,seara,in primavara.Dupa un MM.De catre cine nu spun,doar daca vrea el sa-ti spuna.

Sa va organizez eu?Zvon.Nu se punea problema.Subiect inchis in mod public.Nelamuriri?La telefon.

Antigoo,scuze,ai dreptate.

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Ce bine e ca v-ati intalnit si ati impartit o bere...Acum cand va certati va e frica sa mergeti prea departe de teama sa nu posteze alalalt poze sau detalii cu si despre voi  :slap2  :slap2  :slap2

Intalniri cu necunoscuti de pe net...Urmeaza sa agatati pizde pe Skype sau Hi5  :clapp  :clapp

:baby2  :baby2  :baby2 Succes 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

doixdoi, prietene ti-am recunoscut intotdeauna ca sunt un tantalalu cu diploma, mai vulcanic, este adevarat, dar tu ai fost primul care a descoperit ce se ascunde cu adevarat in spatele lui ...alexandru69 si nu pot decat sa iti multumesc pt asta, pt ca... este inutil sa enumar, pe scurt , pt faptul ca suntem prieteni

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce bine e ca v-ati intalnit si ati impartit o bere...Acum cand va certati va e frica sa mergeti prea departe de teama sa nu posteze alalalt poze sau detalii cu si despre voi  :slap2  :slap2  :slap2

Intalniri cu necunoscuti de pe net...Urmeaza sa agatati pizde pe Skype sau Hi5  :clapp  :clapp

:baby2  :baby2  :baby2 Succes 

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Cred ca dinafara pare a fi o mare rafuiala.Nu,lucrurile sint incheiate,nu avem detalii compromitatoare unii despre ceilalti,pozele sint foarte putine si foarte simpatice,absolut nimic indecent sau urat.Amintiri placute.Credeti sau nu,barfele nu au depasit nivelul normal,nimic mai mult decat vorbeste TOATA LUMEA.Evident ca unele relatii s-au incheiat insa nu ne-au lasat dusmani,putem sa ne comportam civilizat daca ne intalnim intamplator.Asa cel putin gandesc eu.

Alex,reciproca este valabila

Postat

Stimate Dromader,

inteleg unde bati dar permite-mi inca o data sa atrag atentia ca un topic (tampit de altfel) ce avea sanse sa se transforme in ceva interesant - o expozitie de fotografii - a fost deturnat, din nou, a cata oara? catre, repet, reglari de conturi....

Chiar daca vreun membru face afirmatii publice despre nu stiu ce subiect crede-ma ca cei neimplicati vor simti urmatorul lucru (myslef included): ne este absolut indiferent. Nu e nevoie sa iesiti din exilul autoimpus pentru lamuriri suplimentare.

2x2 poate sa afirme ca a fost invitat de Biden inaintea lui Ponta. We don't give a shit!!!

Spor!

Corect maestre - indefernța este cea mai bună -- dar nu înțeleg de ce, știind că DGul e plin de astfel de discuții, nu urmăriți doar threadurile de recenzii... Iar că acest topic ar fi avut șanse să se transforme în ceva interesant... :) să fim serioși!! La cum a început și a continuat numai de expoziție de fotografie nu era loc ... (Ontopic- toată aprecierea mea pentru Obiectiv și pentru postările și pozele realizate )

Revenind, tot respectul pentru atitudinea și postarea dvs. - bănuiesc și sper că procedați la fel în toate cazurile de "răfuieli" ce se găsesc pe aici...(nu cred că are rost să le enumăr)

PS. Exil?! :) - departe de adevăr!

Suxxes

Postat

Linia a la taraf tv nu ma intereseaza,eu i-am spus "a inelului",asta este denumirea pe care o stiam ca fiind oficiala.Vad ca tu tot incerci sa o redenumesti.

Intrebat despre aderare am fost atunci cand am venit in Lipscani cu nevasta-mea,seara,in primavara.Dupa un MM.De catre cine nu spun,doar daca vrea el sa-ti spuna.

Sa va organizez eu?Zvon.Nu se punea problema.Subiect inchis in mod public.Nelamuriri?La telefon.

Antigoo,scuze,ai dreptate.

Atmosfera de atunci dominată de măritul Bachus cred că a determinat o creștere exponențială a scenarismului radical de care încep să cred că suferiți! Și în acest caz, posibil și în cel al neconvocării dvs. la alte petreceri sau al iubirilor pătimașe și tumultoase ce s-au născut pe aici! Detaliile deja sunt de prisos și, cum corect s-a subliniat, sunt neinteresante pentu majoritatea..

Cât despre discuție la telefon - la fel - mi-e frică să nu credeți cumva că vreau a vă atrage într-o capcană și, să încerc să fiu cât mai exact, "să vă luați bătaie de la x sau y"... :) eu - ăl mai violent de pe forum!

Cu scuze încă o dată pentru cei neinteresați - asta chiar fără nici cea mai mică intenție ironică!

PS euflo mai spune și tu ceva că doar pe aci mai dă omul de tine...:))

PS2 Pisic - toate respectele mele .... Și o manea de iubire de la mine.... :)

Suxxes

Postat

doixdoi ... scuzele sunt acceptate. Eu nu ma simteam oricum intre cei enumerati de tine in acea postare, deoarece eu am recunoscut cine am fost (vechiul nick) ... uite aici : http://nimfomane.com/forum/topic/16063-parazit-rebranduit-dependent-de-forum-sau-de-ce/ post 13 (asta pana sa postezi tu).

Scuzele mele celorlalti membrii ai forumului pt intruziune, eu unul am incheiat pe acest topic.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

doixdoi, prietene ti-am recunoscut intotdeauna ca sunt un tantalalu cu diploma, mai vulcanic, este adevarat, dar tu ai fost primul care a descoperit ce se ascunde cu adevarat in spatele lui ...alexandru69 si nu pot decat sa iti multumesc pt asta, pt ca... este inutil sa enumar, pe scurt , pt faptul ca suntem prieteni

Mai baieti, ma bagati in sperieti . Suna putin gay....scuzati-ma....Alexandru, zici ca a fost primul care a descoperit.... Ce a descoperit? Un tatuaj gen....''Ai love you, Nicu! '' , ''aici e gaura neagra '' sau ce? V-am zis, suna gay rau de tot . :laugh2 :laugh2 :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

nu avem detalii compromitatoare unii despre ceilalti

Cum nu? Noi 2 suntem pozati in curu' gol pe aici !!!!!!

Antigoo, iarta-ma, e arta si aici....Daca nu ma crezi, iti aduc poza cu curu' . E pe aici pe undeva.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...