omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Septembrie 2, 2020 Postat Septembrie 2, 2020 Voi ce ziceti, acum cu investitorii spanioli si Contra pe bancă, sunt șanse ca in 2-3 ani să se bată iar Dinamo la titlu cu CFR si FCSB, sau cu Craiova? 1
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2020 Dupa transferurile pe care le fac pana acum cred ca da, se vede clar ca lucrurile merg bine. 2
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 2, 2020 Spaniolii astia sunt investitorii pulii,nu a auzit nimeni de ei si nu-i cunoaste nimeni in Spania.Astia sunt mai amarati ca Negoita,daca nu cumva or fi paravanul cuiva.Daca campionatul trecut a scapat de retrogradare cu forcepsul,in campionatul care tocmai a inceput nu mai are nici o sansa,divizia B scrie pe Dinamo
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Postat Septembrie 2, 2020 Voi ce ziceti, acum cu investitorii spanioli si Contra pe bancă, sunt șanse ca in 2-3 ani să se bată iar Dinamo la titlu cu CFR si FCSB, sau cu Craiova?Nu cred ca e un scenariu prea realist....
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2020 In cativa ani probabil ca se pot batela campionat asta daca ce se vede pana acum se concretizeaza 1
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Nu cred, fcsb astra viitorul cfr botosani si craiova ajung in play off
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2020 Nu cred, fcsb astra viitorul cfr botosani si craiova ajung in play offAstra si Viitorul sunt praf pana acum. 2
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2020 Cfr botosani fcsb si sa vedem inca 3 echipe...probabil craiova si mai raman 2 ... Probabil sepsi,hermanstadt , dinamo,astra,viitorul se vor lupta pentru ultimele 2 locuri din play off sper ca nu am uitat pe cineva
adrianmarcel Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 La anul câștigă titlul.
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2020 La anul câștigă titlul. Nici o sansa.Poate! Se vede ca avem o echipa craiova ce scartaie...avem un fcsb ce iar obtine locul 2 eternul loc 2 pentru fcsb...si avem un cfr ce scartaie si nu cred ca se va intarii!Deci daca jucatorii actuali confirma(astia noi transferati) plus altii transferati in iarna sau la anu poate sezonul viitor se bate la campionat
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2020 Lăsați-i să se pregătească pentru "șampion lig"! 2 2
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2020 Postat Septembrie 6, 2020 M-am născut dinamovist, dar după ultimele sezoane îmi dau seama că nimeni nu e perfect 🤬🤣🙈 Lăsați-i să se pregătească pentru "șampion lig"!
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 8, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Septembrie 8, 2020 RAPIDIST pana la moarte !!! 1
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 11, 2020 Depinde cat de bine se vor integra noii jucatori si cum se va omogeniza lotul. Poti sa aduci cele mai mari vedete daca nu se leaga jocul degeaba.
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 12, 2020 Pai frate ce gol a dat Borja Valle.. asta e un super jucator.
valentin99 Reputație: 65 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2020 Sa isi revina Dinamo , sa fie ca in trecut sa mergem iar in PCH la meciuri,sa faca “groapa” la standarde europene...Negoita si-a vandut partea si cu banii incasati de la spanioli a cumparat IMGB-ul,mai ziceti ceva .. face omu cartier rezidential pe locul fostei fabrici ! 1
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2020 Dinamo se ridica!se vede ca jucatorii adusi au valoare. 2
neiberr Reputație: 877 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2020 E mult prea devreme pentru a creiona concluzii adevărate. De-abia după 10 etape poți trage o linie și sa tragi o concluzie mai aproape de adevăr. Dar atenție mai este și virusul în ecuație.... care poate interveni periculos în competiție... Fcsb 7 pozitivi... 1 fotbalist restul în staf... Poate pina la meciul cu Dinamo în etapa 5 poate avea alți 5 sau 6 titulari pozitivi... asfel o echipa decimata poate pierde puncte importante mai ales acum cind antrenor cel puțin pentru 2 săptămâni este Becali. Deci răbdare după etapa cu nr. 10 tragem liniei reluam dezbaterea. 1
robson9 Reputație: 8 Postat Septembrie 17, 2020 Postat Septembrie 17, 2020 Pacat doar de faptul ca s-a ajuns la o "colonie" de stranieri ca deh..investitori straini...jucatori spanioli(bineinteles,nu-s singurii in situatia asta).Nu pot sa cred ca nu exista jucatori talentati si in Romanica noastra,prin ligiile inferioare..dar probabil ca nu stie nici dracu` de ei si nu sunt promovati iar astfel se pierd..
treblebass Reputație: 299 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Magheru Oras:Magheru Postat Septembrie 17, 2020 Ca si parere personala: e spalare de bani. Asa cum a mentionat si un coleg, mai sus, nimeni nu a auzit de acesti “investitori”
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 17, 2020 Poate că e, poate că nu. Poate că au ales un club dintr-o capitală europeană, cu ceva bazin de suporteri și unde speră pe pricepere și investiții mici comparative cu țara lor natală, să închege o echipă - vitrină pt cupele europene. Au ales destul de bine, dacă încheagă cât de cât o echipă, își aduc suporterii la stadion și au șanse mari să joace în grupele Europa League, pt început. Suporterii vin pe Arena pt meciuri internaționale. Țin minte că am fost și eu, ca rapidist, împreună cu 3 prieteni la Dinamo cu Manchester United, pe fostul stadion 23 August. Din 4 inși niciunul nu ținea cu Dinamo, dar am vrut să vedem Man United pe viu. 1
tymmy90 Reputație: 408 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2020 Eu nu cred că o să reușească câinii în 2021. 1
valentin99 Reputație: 65 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2020 Poate reusim sa luam iar Event-ul,cupa+campionatul,PCH,Nuova Guardia ! ✋ðŸ‘
adrianmarcel Reputație: 2 Postat Octombrie 11, 2020 Postat Octombrie 11, 2020 Dinamo se bate la titlu anul asta, iar daca se da drumul la suporteri castiga campionatul.Se poate observa ca spaniolii sunt oameni seriosi. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum