Sari la conținut

Bianca 19 ani 0790321386

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Acum cateva ore am fost la fata.                       https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-rond-alba-iulia-x0jw99#r7GyBz                                                                                                                                                        TEAPA .DE EVITAT. CUIB.Am sunat,mi-a comunicat tarife,locatie,etc....Ajung la scara,imi da interfonul.Mi-am adus aminte ca acum 2 zile am mai fost la una in locatia asta.Ea este fata la care am fost in locatie,si am facut recenzie.MAIA,ea este de etnie,dar este ok ca si persoana........recenzia ei - https://nimfomane.com/forum/topic/165045-maia-20-0786643650/        Intru in apartament si dau peste o TIGANCA (este diferenta intre TIGANCA si fata de etnie) la vreo 22-24 ani,1.60 m,60 kg,cu burta,naspa.Unde este fata din poze ? Spune ca ea este in poze.Ii arat anuntul,ii spun ca fata din poze nu are 60 de kg si nici burta.A inceput,ca daca nu raman si nu-mi convine sa ii dau taxa de intrat in apartament  :laugh2  :laugh2 Degeaba ii spun eu,nu am cum sa te vad fara sa intru in apartament atat timp cat tu stai pitita dupa usa.......nu intelege.Iese colega Maia din bucatarie......ce sa intamplat ? O intreb,unde este fata care a fost aici acum 2 zile si am vazut-o eu pe hol ? Aaaaa,a plecat spune ea.Bun,de ce mai dai anunt cu pozele ei ? Imi explica,nu dau eu anunturile,le da alcineva.Maia ma intreaba daca nu vreau cu ea.......Eu ii spun ca ma tenteaza sa fac anal cu ea,daca face.Ea imi raspunde ca nu face asa ceva.Ok,ies din apartament sa ma indrept catre lift.Apropo,fetele sunt complet dezbracate.Cred ca dupa primul client nici nu se mai imbraca,se duc in bucatarie si asteapta asa urmatorul client.Chem liftul,intre timp iese ''pestele'' sau ''iubi'' ,un pusti de etnie la vreo 21 - 23 de ani,maxim 1.65 m,si 60 kg.Se uita lung la mine.....(eu la 1.88 m si 85 kg)....si spune ca nu este corect ce fac. :laugh2  Ma bufneste rasul,ii spun sa intre repede in casa.......a bombanit ceva si a intrat in casa.Acum imi dau seama de niste chesti.Data trecuta Maia mi-a spus ca este un baiat in bucatarie.A luat bani si ia dus in bucatarie.MARE ATENTIE LA ACESTA LOCATIE,UNIRII NR 76 LANGA MAGAZINUL ALFA MARKET.Cred ca schimba fetele des.Spunea cineva(pe recenzie la Maia) ca sunt fete de pe strada si bagate pe camera...........despre Maia nu as zice.Pustiul nu pare fioros,dar sa nu apara si alcineva in locatie. 

• Like 4
Postat

UNIRII NR 76

Am mai auzit de adresa asta cred că în vreo  locuri.. dar nu sunt sigur unde.. Cred că una din ele e aia cu „crește pateu”

Nsh dacă alta ar mai fi una rebeka...  sepr să nu confund.. și parcă mai era ceva :hmmm

• Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Pesti prosti, interactioneaza cu lumea in 2020 pentru nimic...

Nu mai e nici meseria asta ce a fost...

• Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau
Postat

Eu daca Merg si il vad il trimit sa imi cumpere o shaorma

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu daca Merg si il vad il trimit sa imi cumpere o shaorma

😂😂😂 Și o cola la jumate!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.