Sari la conținut

Topic decent, destinat doar celor de bun simt, cu relaxare, tot de coae.

v-ship-ss

Pentru purtatorii de pula si coae  

8 membri au votat

1. 1. Pentru purtatorii de pula si coae

• Cine este de acord sa-si bage pula in veatza, sufletul si-n toata rasa lu picon, vie si moarta ???
    • Cine si care este de acord cu tigania=congo+somalia, ce a acaparat capitala tiganilor, infractorilor si bosketarilor de pretutindeni ???
    • Cine si care este de acord sa ne bagam pula in militzia si justitzia rrromana ??
    • Cine vrea ca TOTZI comunistii si sekuristii, pesedeul si juma din peneleu sa crape in puskarie, pana termina canalul constanta-dunare-bukale-timisoara ???
    • Cine doreste ca prin votul dat USR-ului, sa nu isi dea/vanda viitorul/copiii inca nenascutzi, la pula, fara voia lor ???
    • Cine doreste sa aibe cate un dinka,bolovan,picon, skorpion, lopix, oly.gofren printre vecini ???
      0

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Scuzați-mi vasluiana, Miss kin suge pula lui Vasile marinelu'.

• Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu va pun un filmuleț și voi va certați, pfff...ce needucați! 🤔

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:București
Postat

Eu va pun un filmuleț și voi va certați, pfff...ce needucați! 🤔

Nu are cine sa iti mângâie pisicuta? 🤔 😂
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
Postat

Când citesc postările tale îmi vine în minte Victor Bălosu, din Moromeții. Niciodată nu am avut o părere bună despre usr, adevărata ciumă roșie, dar citind postările tale...niciodată nu i-aș vota pă ciocoii ăștia noi...dealtfel consultanți pe bani publici pt Consiliu Județean Teleorman și Primăria Slatina. Da, da... consultanți pe bani publici pt Dragnea și Vîlcov.

..troll  clonato-muist detected, cat iei de muie=postare pro ciuma rosie, skotzi mai mult decat o bordurista de bariera ???  :thinking 

...  nu mai citi, ca la viitoare postare o sa te pish pa oki si posibil sa te usture umpic. 

Ce poate fi mai reprezentativ decat un shobolan-postak pesedist debil manjit de coae si stamPULA rosie la bot, ce veatza trebuie sa avetzi ma vermilor trepanatzi, ca sa futezi viitorul tari si chiar pe al propriilor copiii, kear credetzi va viatza va va trece pana la final intr-o pozitie de ghiocel in care sa sugetzi pula la caldura ciumei rosii, exact ca si transferul/intermercato-ul zdrentzelor de bosketzi/bariera din ploaie si nametzi, bagate la akoperish/caldura si igrasie din sloboz, pa centru, promovate aici ???

Nu-i asa ca decentza, bun simtul si meritocratia este cel mai mare coshmar al unor sekaturi sinistre, cleptomano-mitomane, pentru pentru care skara valorilor este urcata exclusiv prin linsul in cur si al adiacentelor, indiferent de sex, 100% 0-praf-pilaf profesional, mental-emotional si moral ?
  Faptul ca tot ceea ce inseamna publik si regii autonome(pe pula mea), primarii, prefecturi, invatamant, sistem medical, transporturi, economie-finante, armata, militzie, justitie si servicii au ajuns sa fie akaparate de nepotism barbar, complet retardato-imbecil, 100% paduki infractori, ca sa se poata contrala/santaja unii pe altii, este bine ma naparka comunist-muista ? 
  Ce mortzii vostri o sa facetzi ma muistilor, cand vetzi ramane doar voi cu voi ma sekaturilor imbecil-incompetente, va vetzi omori/suge pulile intre voi, o sa umpltetzi tara de indieni, philipaci si somalezi, nu va sunt suficientzi tiganii da coviltir pa centru, o sa udatzi cucuruzu cu pespsi/7-up ca-n Idiocracy ???
 Daca mai traiau bulangii aia de einstein si hawking, ii intrebam de ce prostu uraste inteligentza, imbecilii competentza si hotul mitoman adevarul, dar pula mea, s-au dus pa cursa, asa ca nu-mi mai ramane dekat sa va dau la muie cate zile voi mai avea pa planeta asta, ca de plecat pa pula prin spatiu si a skapa de maimutze vorbitoare, nu cred ca se va pleca in uramatorii 50 de ani. 
  Rasa asta a evoluat prin selectie naturala, fix si exact bazata mai intai pe inteligentza si abia apoi pe bicepshi, ce pula mea nu intelegetzi, oricat atzi suge-o si de diperatzi atzi fi, lumea nu poate fi controlata de imbecili si prosti, de hotzi inteligentzi-probabil-dar nu este cazur rrromanistanului, ci este fix invers, sau daka printr-o tragedie prostii/imbecilii vor ajunge sa controleze lumea, atunci ala va fi sfarsitul, biceps-triceps=clik, buton, nuclear=ev mediu, in cel mai fericit caz.
   Pensii-pensii si pomana, pe camata externa si viitor pula, manka-v-atzi pensiile si ajutorul social cu totzii langa ma-sa lu picon, paunesku, niku si nutzi ceaska, de imbecili debilo-muisti.

...vis, vezi ca muzika ne reprezinta mai mult si mai bine dekat orice diagnostik psihiatrik, relevand orice personalitate chiar si necunoskuta in virtualul sociopat-prezent, gen cum pesedul razbate, iese la suprafatza si plusteste ca un rahat mandru si sinistru prin piscina, cam asa si cu muzika, mai ales la maturitate, cand se presupune c-am fi ceva mai diferitzi decat la dooj de ani, muzika in general askultandu-se cu orekile, bucurand spiritul, nu cu okii, provocand erectii sau visuri umede-n kilotzi. :D

LAAA VOOOT, pa USR, sa dam mue la pesede!!!
  • Oras:Everest
Postat

Ce poate fi mai reprezentativ decat un shobolan-postak pesedist debil manjit de coae si stamPULA rosie la bot, ce veatza trebuie sa avetzi ma vermilor trepanatzi, ca sa futezi viitorul tari si chiar pe al propriilor copiii, kear credetzi va viatza va va trece pana la final intr-o pozitie de ghiocel in care sa sugetzi pula la caldura ciumei rosii, exact ca si transferul/intermercato-ul zdrentzelor de bosketzi/bariera din ploaie si nametzi, bagate la akoperish/caldura si igrasie din sloboz, pa centru, promovate aici ???

Nu-i asa ca decentza, bun simtul si meritocratia este cel mai mare coshmar al unor sekaturi sinistre, cleptomano-mitomane, pentru pentru care skara valorilor este urcata exclusiv prin linsul in cur si al adiacentelor, indiferent de sex, 100% 0-praf-pilaf profesional, mental-emotional si moral ?

Faptul ca tot ceea ce inseamna publik si regii autonome(pe pula mea), primarii, prefecturi, invatamant, sistem medical, transporturi, economie-finante, armata, militzie, justitie si servicii au ajuns sa fie akaparate de nepotism barbar, complet retardato-imbecil, 100% paduki infractori, ca sa se poata contrala/santaja unii pe altii, este bine ma naparka comunist-muista ? 

Ce mortzii vostri o sa facetzi ma muistilor, cand vetzi ramane doar voi cu voi ma sekaturilor imbecil-incompetente, va vetzi omori/suge pulile intre voi, o sa umpltetzi tara de indieni, philipaci si somalezi, nu va sunt suficientzi tiganii da coviltir pa centru, o sa udatzi cucuruzu cu pespsi/7-up ca-n Idiocracy ???

Daca mai traiau bulangii aia de einstein si hawking, ii intrebam de ce prostu uraste inteligentza, imbecilii competentza si hotul mitoman adevarul, dar pula mea, s-au dus pa cursa, asa ca nu-mi mai ramane dekat sa va dau la muie cate zile voi mai avea pa planeta asta, ca de plecat pa pula prin spatiu si a skapa de maimutze vorbitoare, nu cred ca se va pleca in uramatorii 50 de ani. 

Rasa asta a evoluat prin selectie naturala, fix si exact bazata mai intai pe inteligentza si abia apoi pe bicepshi, ce pula mea nu intelegetzi, oricat atzi suge-o si de diperatzi atzi fi, lumea nu poate fi controlata de imbecili si prosti, de hotzi inteligentzi-probabil-dar nu este cazur rrromanistanului, ci este fix invers, sau daka printr-o tragedie prostii/imbecilii vor ajunge sa controleze lumea, atunci ala va fi sfarsitul, biceps-triceps=clik, buton, nuclear=ev mediu, in cel mai fericit caz.

Pensii-pensii si pomana, pe camata externa si viitor pula, manka-v-atzi pensiile si ajutorul social cu totzii langa ma-sa lu picon, paunesku, niku si nutzi ceaska, de imbecili debilo-muisti.

https://www.youtube.com/watch?v=Pt0RFrDXZU0

...vis, vezi ca muzika ne reprezinta mai mult si mai bine dekat orice diagnostik psihiatrik, relevand orice personalitate chiar si necunoskuta in virtualul sociopat-prezent, gen cum pesedul razbate, iese la suprafatza si plusteste ca un rahat mandru si sinistru prin piscina, cam asa si cu muzika, mai ales la maturitate, cand se presupune c-am fi ceva mai diferitzi decat la dooj de ani, muzika in general askultandu-se cu orekile, bucurand spiritul, nu cu okii, provocand erectii sau visuri umede-n kilotzi. :D

https://www.youtube.com/watch?v=nF7yuNg_zWE&ab_channel=SadeVEVO

Hehehe, așa arată și se exprimă un simpatizant urss plus? Atunci, pas...

Nu m-ar mira să ai trecut psd-ist, sau chiar comunist, mare lucru să nu fii urmaș de nomenclaturist, nu doar de simplu membru...ai toate apucăturile demne de un comisar sovietic și veninul propagandei rusești...l-ai studiat pe Ilya Ehrenburg? Ești bucățică din el, hehehe...bale, ură și venin...sunt sătul de alde de ăștia ca tine...chiar sunt curios ce procent o să ia urss plus la vot, la câți oameni prinde propaganda asta violență.

Scrie până obosești, lăturile tale n-au cum să mă ajungă.

Ai văzut cum fluieri la curcani și se înfoaie și scot sunetul ăla specific? Uite așa "fluier" eu la tine acum, hehehe

Și ca să stai liniștit că nu mă umple peeee seeee deeee de bani...o să fluier mai rar, să nu mă plătească la postări, hehehe...... Șfiuuuu, hehehe

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sugi pula! 

• Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Spune Piconelule dacă sunt bătrână tare, poate ne potrivim...

Chiar acum am făcut selfie la o terasa.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Există câteva reguli general acceptate , restul stabilite de jucători:

* fără gerunzii- "muncind", "ascultând"

*verbe folosite doar la forma de infinitiv din dicționar, si nu conjugate - de ex " a mânca", dar nu și " mănânc, mâncați

..etc..

* nu se închide din prima

* fără substantive proprii( toponime, nume de persoane etc...)

* se evită cuvintele din două litere, fiind considerate prea scurte

* se evită repetiția unor cuvinte folosite deja frecvent de alți jucători

Futu-tzi intelectul de amiba psihopata, paranoico-depersonificata, edukatia de goagal-scoala profesionala si talentul liric din tiganie/de rahova, de sclav mic cu curu/gura mare de muist, bai clonat-bosketarule fazanist, poet sugator de pula diversionist infractoare, se foloseste doar pula mea, atata timp cand avetzi de gand doar s-o sujetzi in kek p-acilea cu diversiuni ieftine de retardo-balamuk si foamea din africa/glina/balta alba.

Just infinitiv la verbe si singular la substantive, atat-fara pula mea in gat sa v-o dau, onomatopee de buhai pensionari/bufnitze menopauziste, ajdective, adverbe, coplemente, numerale fara numar ca la taraf/tiganie si diminutive ca media de pula/veveritza/casanova pe rrromanica de 13 cm, daka vretzi sa va mai manjitzi de cultura, coaie si pula mea pe la bot, ma fazanistilor, cu veatza activa si implinita, ma bosketarilor ocupatzi, asta daka nu sujetzi pula la stat(in kur) prin skoli luand spaga/birouri/cimitire/parkari/spitale/morgi pe la trebonal  si cabinete notariale/avocatura-bosketarii muisto-infecte majoritatea , plm, 100% infecto-penale, care arunka batrani cu japka pe strase ori le fura pamanturile pentru circuri/blokuri/mall-uri-tiganie sau asteptand pe pula mea pensiile, pomenile, subventziile si ajutoru social, manca-v-ar fazanu/melomania/poezia si karabusii jucand skrable totzi cu ma-sa lu picon, si fi-su-n cimitir, alt cult in kap de rebus/integrame.
   LAAA VOOOT, DUMINICA, doar noi si nimeni altcineva nu o va face in locul nostru, putand a ne salva, tara si natia, de paduki, infractori, ciori si cancerul roshu-penal care a acaparat-o !!!
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Nu e mișto cum vorbește el de decență, bun simț și meritocrație în postarea lui, încheiând înduioșător cu ceea ce ne reprezintă ? Chipurile, muzica hehehe

Categoric, postarea lui duhorește de bun simț și decență hehehe

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nimic, saliva vindeca...hahaha.

Zilele trecute am purtat niște bikini aiurea și mi-au lezat pielea mea fină!

Seara, cineva care parca are un fetish pentru finetea mea dar care ma irita pentru ca îmi scrie mesaje ca și cum sunt o copilă

Gen...

Ohhh, am șters!

Mai am ceva totuși, ne citit.

[20.09, 22:07] & VlCuminteUrp: Sărut mâna sufletel frumos!❤❤

[20.09, 22:08] & VlCuminteUrp: Ce face Visul meu scump și dulceeeeee?

Era nerăbdător sa ma vadă după un an în care a refuzat sa mai vina în Pitești după mine, el credea ca sunt doar în vacanță în Pitești.

Mi-a făcut cea mai tare suctie de anus din Vâlcea și când dădea cu limba între fese, eu fumam o țigare și reflectam...pai vezi de ce io nu reflectez/rationez prea mult, tot ce-mi trece prin coae dau pa gusha(si ala de irealitatea sekuristilor), cu sloboz pa oki, indiferent de sexul mizeriilor sociopate ??? :D

Mă gândeam...Daca îmi trece usturimea dintre fese care se simțea când el dădea cu limba?

De la saliva zic și bacteriile ce se găsesc în gura noastră.

Vedeți pe net info.

Treaba cu vacantza zic io c-am lamurit-o, o sugi same-same si la fel ca in timpul 'serviciului' :D , dar iar am o dilema existentiala ce-mi creeaza oarece presiune/neastampar in coiul stang...''sufletel, frumos, scump, dulce''..ie din reclama cu zaharina la diabetici, nu ti se scofalceste/askunde/moare de tot lindiku cand auzi asa ceva ...gen ca barbat sa auzi de la proasta(si nu din vorbe/teveu/pornhub-real), vaiii ce pula frumoasa, manca-o-ar mama pe toata, wtf ,it's wrong with you people ??? :D

PLM, on topic, numai purta chilotzi din urzici, ca pula bananieri si palmieri prin rrromanistan, doar in constantza republiaka bananiera-mazare-pula-n cur parnaie avand vise umede de bulangiu la coca-cocotieri(neinelegand ca aia ie doar bosketzi, mici, bosketari-puskariasi ca si el) si evaziuni de facut cu ei. :D

..vezi pula mea, ca sculament/sifilis dentar, candidoza, halena de cur de cal mort, dintzi in gura, unu da, 3 nu, din pula de cerb de aur, nu-s basme de ispiresku/parazitzii, ci realitazi medikale, gura fiind mai infecta decat pula, pizda si gaura curului, secretand din ea, pe corzi vocale sau prin taste, pentru autoprotecie, doar ineptii si basini mentale, nika mai mult. :D
...daka vrei ceva care sa vindece ku adevarat,, nu lopix, nici gelu si nici bivolaru, este propriul pishat proaspat, in cazul in care nu skulament/sifilis si ce pula mea nebuna se mai ia din dragostea neprotejata dintre carici inconstient si veveritza desperata de alune/malai. :D
...totusi, o dedikatzie de bun simtz, pentru paraskivi/sabine olygofreni si bosketarii de periferie/tomberoane cinefili, adevaratzi critici si cunoskatori de arta, in alba-neagra, mai mult neagra-maronie, care sparg samantza sarata c-o mana-n gura, cu cealalta condimentand-o, skobindu-se-n cur.
Postat

Am ascultat și în noaptea asta piesa, și o reascult și acum pentru a nu știu câta oară... Posibil s-o repostez zi de zi, până cănd Pisicuts mă va bana pentru trollinig/spam :laugh2... Asta e, nu m-am îndrăgostit de escorte, dar mă îndrăgostesc de o melodie... de un clip, de o femeie și copilul ei (probabil), care pornind de la 03:30, m-au cucerit definitiv... iar zâmbetul ei, de la  04:40...

www.youtube.com/watch?v=OerQPTpddMg

...dupa ce ai supt pula si cu curu si cu gura in 22339 de rahatzi mankatzi in disperare pa toata tara in 3 ani, pentru cont verde cred ca ai supt-o si real, de placere si obisnuintza pe la iulius mall in parkare, te baneaza dreaq, covrigu si moartea, care nu vor sa te mai ieie, sa mananci si tu linistit pensie alaturi de pickon si ma-sa-n cimitir.

Io cred ca mai bine te duci AA, sau cum pula mea se numesk padukii ca tine si pikon, ca anonimi, clar nu suntetzi, va stie toata lumea din judetz la nivel de tara, in ce hal sujetzi pula, parka suntezi posedatzi de pula-n gat si de muie-n cur, dependentzi si obsedatzi de pula, sa o sugi(pula) relaxat, sa te apluade si sa te aprobe totzi debilii-dependetzi de ceva-de pula mea, la sfarsit sa primesti si o medalie/tinikea d-aia de utecist muist+plus reinoirea carnetului de membru pecere-revolutionar, care sa ateste, ca la drogatzi spartzi, cate ore, zile, cate luni, ani deja ie prea mult si imposibil, ca te manaka carabushii deja ca pe the(ca)cat, ai sta departe de pula, si cu gandu si cu fapta, si cu gura si cu curu ???
  Fak pariu si am curaj sa-mi filmez si sa postez aici, cand imi smulg flocii cu ceara ferbinte de pe coae, daca tu si pikon, makar pana duminika, la alegeri, avetzi puterea/taria de caracter sa luatzi gura de pe pula si sa nu mai o sugetzi pe aici in kek, 4 zile, din veatza voastra de familisti implinitzi va cer doar, sa statzi departe de pula, va bagatzi, sa moara toata tzigania, randunika si totzi pejtii-crevetzii-graurii ei de foame, daka n-am curaj s-o fak ??? :D
...mama, ce fantezii bolnave am, ce-as vrea sa vad makar o data in veatza, un karaoke de o noapte-ntreaga la bulau/beci preventiv, cu ciori, pejti si gabori fututzi in cur, fakand karaoke pa melodia asta, sa le kante greierii la geamu de la subsol, doar din gutza si salam. :D

Postat

...dupa ce ai supt pula si cu curu si cu gura in 22339 de rahatzi mankatzi in disperare pa toata tara in 3 ani, pentru cont verde cred ca ai supt-o si real, de placere si obisnuintza pe la iulius mall in parkare, te baneaza dreaq, covrigu si moartea, care nu vor sa te mai ieie, sa mananci si tu linistit pensie alaturi de pickon si ma-sa-n cimitir.

Io cred ca mai bine te duci AA, sau cum pula mea se numesk padukii ca tine si pikon, ca anonimi, clar nu suntetzi, va stie toata lumea din judetz la nivel de tara, in ce hal sujetzi pula, parka suntezi posedatzi de pula-n gat si de muie-n cur, dependentzi si obsedatzi de pula, sa o sugi(pula) relaxat, sa te apluade si sa te aprobe totzi debilii-dependetzi de ceva-de pula mea, la sfarsit sa primesti si o medalie/tinikea d-aia de utecist muist+plus reinoirea carnetului de membru pecere-revolutionar, care sa ateste, ca la drogatzi spartzi, cate ore, zile, cate luni, ani deja ie prea mult si imposibil, ca te manaka carabushii deja ca pe the(ca)cat, ai sta departe de pula, si cu gandu si cu fapta, si cu gura si cu curu ???

Fak pariu si am curaj sa-mi filmez si sa postez aici, cand imi smulg flocii cu ceara ferbinte de pe coae, daca tu si pikon, makar pana duminika, la alegeri, avetzi puterea/taria de caracter sa luatzi gura de pe pula si sa nu mai o sugetzi pe aici in kek, 4 zile, din veatza voastra de familisti implinitzi va cer doar, sa statzi departe de pula, va bagatzi, sa moara toata tzigania, randunika si totzi pejtii-crevetzii-graurii ei de foame, daka n-am curaj s-o fak ??? :D

...mama, ce fantezii bolnave am, ce-as vrea sa vad makar o data in veatza, un karaoke de o noapte-ntreaga la bulau/beci preventiv, cu ciori, pejti si gabori fututzi in cur, fakand karaoke pa melodia asta, sa le kante greierii la geamu de la subsol, doar din gutza si salam. :D

https://www.youtube.com/watch?v=M4lsB-B1O7U

Continuă!

... să sugi pula!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Continuă!... să sugi pula!

Daaa baaa muistule debil sonato-sklerozat, de cate ori in pula mea vrei sa-tzi mai spun, daa' doar dupa ce deskizi cavoul si coshciugu, ca s-o fut pe ma-ta, ca pa pornhub, gen orgie/crima si pedeapsa, sa nu mai ramana os intreg din ea, regizat de rocco, oare cati ani s-or lua pentru futere de cadavre/skelete sifonar-comunist-muiste, ca n-am gasit pa justitzia puskarie&avocatzi muisti.ro ?

...live, hiper speed, doar din deshte-probabil bagand in orgasm da kizda juma din mioarele autohtone, nu zum-zum, bub-bub, haos de house, balamuk si sarit gardu, prafuri, pastile, unicorni si martzieni, vazuti doar de ei in plm, io nici dupa vreo 50 de litri de troska baute intr-o saptamana, nevazand ashea ceva, ci doar vreo 50 de junici prin vreo 15 saloane, da-mi luam un golf pa bulgaria da dixtratia aferenta, doar ca sa-l arunk in mare, ca sa nu mai dau fok la bani ori sa-i rup, prin foametea de mamaia nord, ca sa le demonstrez cat de sclavi sunt bosketarii cu impresii pa burta goala. :D
...baaaa, ce vremuri plm, cand militzienii aveau mai multe saloane de masaj(cu minim 5 pacioase pa tura), vreo pa putzin 20-30 de saloane pana sa distruga muistu-pastaie de mazare orashu, muuult mai multe decat bosketarii astia sinistri curve liuate cu japaka de la bariera si bagate la tiganie/coshmelie city-ciresika-brotacei si reyna, cam la fel si gen circu globus cu ciori rond alba-nerva-unirii, negoitza-pula-n cur sector 3, paduke pesedist, din vanzator de linoleu cu liceu, ajungand primar si cur spart asta, vai veatza, vii si mortzii vostri. :D

Muie PeSeDe,  LAAA VOOOT !!!!
Postat

https://www.youtube.com/watch?v=M4lsB-B1O7U

Hehehehehehehehe, ce delir....așa ceva ?! Oare nu e firesc să votezi pt urss + ? Hehehe, îi reprezinți cu cinste și abnegație, hehehehehehehehe

Sfârfâliiicăăăă, na la tata din țigare

Șfhiuuuu

• Minus 1
Postat

aterisament

cercumspect

aterisament

aterisament

Educat

Antreu

aterisament

Succesiune de 3 ratatzi, s-a strigat bingo/linie/balamuk-n pula mea.

Mortzii vostri, de sonatzi dezaxatzi, pardon, edukatzi, creere/mental de cimpanzeu/gradinitza, 4 ani de skoala generala, 5 de scoala de coretzie, restul de skoala vetzii combinata cu parnaie-balamuk, cu ceva concedii de libertate prin tomberoane, se duce tot orgasmu intelectual pe pula, cautand prin gogu/dexonline cuvinte de care tot neamu vostru de la maimutza de africa si cioara de india incoace n-au auzit, perdetzi randu, si tot cu laba, caloriferu, in oi, arici si kapre va zdrelitzi pula, debililor. :D

Cand mortzii lor deskid astia kursele spatialeee interplanetareee, sa pleeeek in pula mea undeva doar duuus departe, unde nu exista semnal la net, ca inka n-am bani de o insula-n mijloku atlanticului/pacificului, sa manank doar pejte, scoici, banane, mango, ananas si sa fut doar broaste tzestoase, ca nu mai pooot cu astiaaaa, cat mortzii tai de distrus potzi fi ca sa-tzi perzi veatza online la fazan imbecilo-agramat, ratat fiind mai cautand si cuvinte cu gogu de care n-ai ajusi si habar n-ai cum se skriu, ca sa nu te faci komplet de handel, sa te bata si personalu de/din tiganie buzau-constanta cu 2-0 ???
  Baaa bosss, pula mea, nu mai da pomana conturi verzi la totzi ratatzii, cum pula mea vrei sa-tzi cumpere cineva conturi, cand tu arunci ca la manele, fara numarrr, pomana la totzi bosketarii/cioroii imbecilo analfabetzi, conturi rosii/verzi, pentru ce si de ce ???
  Un cont platit de om normal si sanatos la cap, n-am vazut aici de 3-4 ani de cand le-ai introdus.

Voie buna eu va zic,

Trebuia sa zici de lindic.

Insa v-ati luat cu rostul

Si s-a dus pe pula post-ul.

...aaa, plm, inka viu si-n libertate, mai sugi pula prin duba, ma varu lu iuda cu duba, fetele tot ca cainii pa dushumele/saltele se fut, cu recenzii de 9.999 de la picon facute din taste, mai ai tigania aia de pat din fer forjat furat, l-ai dat la fer veki, esti  matol, tras sau pa foame rau, crezi ca se castiga bani din poezii ???

Lua-le-as sufletu, cuibu, coviltiru si cioku-n pula de manelisti, au dat report si s-a dus pa pula live-ul, era betooon cu totzi 3, juma din japoneze erau ude pana-n shosete.
...LAAA VOOOT, in pula mea, ca m-a inervat rau iutubu.
  • Membru Premium
Postat

Da, @ V ships reloaded, fie ca tine ,ai argumente beton și....meriti ceva sanse.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Da, @ V ships reloaded, fie ca tine ,ai argumente beton și....meriti ceva sanse.

Da, da, da...de ziua lui...merită ceva șanse la...medicație, hehehe

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Treaba cu vacantza zic io c-am lamurit-o, o sugi same-same si la fel ca in timpul 'serviciului' :D ,

Nu scumpete, nu am lămurit-o...pentru a avea aceasta onoare, ai nevoie de un dialog cu mine.Altfel nu te las și o pot tine pe termen lung, cred ca am demonstrat-o multora pe forum despre puterea voinței mele...ca bat la cur anduranta prostului.

Dacă îmi iau vacanță lunga de 6 luni sau un an...fac 7 intalniri pe săptămână.

Acum am o vacanta scurta de 3 săptămâni în care fac maxim 5/6 întâlniri pe săptămâna.

În programul normal, în aceasta activitate...cand îmi anunț oficial prezenta, fac maxim 3 întâlniri pe zi cu un liber de 3-4 zile la 2 săptămâni.

...Si te asigur ca nimic nu poate trece peste modul meu de organizare.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Daaa baaa muistule debil sonato-sklerozat, de cate ori in pula mea vrei sa-tzi mai spun, daa' doar dupa ce deskizi cavoul si coshciugu, ca s-o fut pe ma-ta, ca pa pornhub, gen orgie/crima si pedeapsa, sa nu mai ramana os intreg din ea, regizat de rocco, oare cati ani s-or lua pentru futere de cadavre/skelete sifonar-comunist-muiste, ca n-am gasit pa justitzia puskarie&avocatzi muisti.ro ?

...live, hiper speed, doar din deshte-probabil bagand in orgasm da kizda juma din mioarele autohtone, nu zum-zum, bub-bub, haos de house, balamuk si sarit gardu, prafuri, pastile, unicorni si martzieni, vazuti doar de ei in plm, io nici dupa vreo 50 de litri de troska baute intr-o saptamana, nevazand ashea ceva, ci doar vreo 50 de junici prin vreo 15 saloane, da-mi luam un golf pa bulgaria da dixtratia aferenta, doar ca sa-l arunk in mare, ca sa nu mai dau fok la bani ori sa-i rup, prin foametea de mamaia nord, ca sa le demonstrez cat de sclavi sunt bosketarii cu impresii pa burta goala. :D

...baaaa, ce vremuri plm, cand militzienii aveau mai multe saloane de masaj(cu minim 5 pacioase pa tura), vreo pa putzin 20-30 de saloane pana sa distruga muistu-pastaie de mazare orashu, muuult mai multe decat bosketarii astia sinistri curve liuate cu japaka de la bariera si bagate la tiganie/coshmelie city-ciresika-brotacei si reyna, cam la fel si gen circu globus cu ciori rond alba-nerva-unirii, negoitza-pula-n cur sector 3, paduke pesedist, din vanzator de linoleu cu liceu, ajungand primar si cur spart asta, vai veatza, vii si mortzii vostri. :D

https://www.youtube.com/watch?v=edqH0ofRQrM

Muie PeSeDe,  LAAA VOOOT !!!!

Perfect de acord și cu muie pesede și cu"hai la vot", dar tot sugi pula!

Știi tu de ce, târâ- mi-aș coailii prin dumicații tăi!

Sigur că merită o șansă! Șansa porcului de Crăciun.

Da, da, da...de ziua lui...merită ceva șanse la...medicație, hehehe

Pilula 7,62.
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

De cand iti permit eu sa-mi vorbesti cu "sugi pula" si apropouri legat de futut pe bani?! Uiti iar cu cine vorbesti?

Vorbeam de tiganie, uite Tiganul Sef!De aia site-ul e o cazatura!TU prestezi servicii, nu eu! 

Sa fak si-un poll(mall) cu intrebarea existentiala ce ma macina in coiu drept de data asta, cine a supt mai multa pula aici: tu, annona, izabela sau trupa de folkorist-maneliste rujate picon, pililika si bolovan ori bosss de unu singur a bagat spaima-n pula la nivel national :D , per total atzi ajuns sa mulgetzi juma de rrromainstan da coae, ati strans macar din cele doo vapoare si 5 trenuri de protena testikola ceva bani sa va punetzi dintzi in gura...dhan pula de cerb de haur ???
  Io zik ca in maxim doi ani Filantropika, v-asteapta la gara de nord pa totzi, luatzi(in MM cRAAAPIIIDDD) kultura/replici da cersit profesionist dupe iutub, ca foamea din somalia va parea nunta, de la anu prin banana country, ca pensiile pesediste, ie ca recenziile lu picon de 9.999 prin garaje/garsonerii fara pat-futut in cur pa jos ca cainii la curvele lu iuda/ghitza cu duba si tranta/lupta lu bolovan cu dreptatea, manjit tot de adevar la bot cand o suje telepatik tockmai din timshoara cu fruncea(in burik) gunoailor kuriste din constantza, ori ca the(ca)cat 'mnezo sa-l ierte/futa pa lumea ailalta cum a futut/promovat/recenzat el ciori/ebola de bariera p-acilea vandute drept misss univers.

Drumul spre iad e pavat cu bune intenții spune o vorbă de duh, care are adevărul ei...uite acum nu mai sunt internați oamenii cu forța, ceea ce mie mi se pare foarte bine. Din păcate guvernanții noștri nu testează și nici nu asigură condițiile ca oamenii să se testeze la un preț rezonabil. 

...foamete, ma pizda mika, stai linistit, ca sfanta mea pula, asigura moka, muie din coitzele mele romantice la totzi, lasa panika, stai la rand, ca ajunge da exudat oro-nozo-faringian si copii verzi prin sinushi, la toata lumea.

HIVu, sculamentu, sifilisu, hashpeveurile si hepetitale sunt de la juma de sekol in sus pe peatza si costa tot vreo 100 de coco toate, pe care unii dintre noi si le fak regulat din cauza de regulat, maxim la 2 ani pe toate, nici jobul nelasandu-ne s-o ardem inconstientzi mai mult timp, al dreaq de bosketar-bostanar cu foamete de burkina fasso, viatza ta si a familiei, si a rudelor batrane, da orfan ooat din kur in kuib pa kraka, nu costa mai mult de 100 de coko cu totu' pcr si reactiv-rapid-anticorpi, de infractori muisti care vindetzi-promovatzi aici hiv, hpv si hepatite la o suta de coco oraaa, la toate ciorile borate suspekte de aviara si boala vacii nebune ??? 

... moka, ma foamete, mi-a zis guvernu URS-ist in decembrie, sa ti-o dau io la mue incepand inka de akum, ca sa te obisnuiesti cu gura plina si de pula mea romantika, nu doar din cacat pesedist mankat, de infraktor dement si troll clonat, bolshevik muist... guvernatzii-marionetele febrei galbene aktuale, futute-n cur de moajoritatea ciumei rosii, nu votau 40% in plus la pensii, manka-letzi cu totzii langa ma-sa lu picon impreuna cu fi-su, imi subventzionau mie cbijuteriile astea de coae ca sa va testez pe totzi, moka, in gat si-n nari, manka-v-ar covrigu plamanii la totzi, ca sa mai fumatzii/rulatzi dor flocii mei epilatzi de pa coaie si sa-mi tragetzi pe nari toata matreatza, de pe aceleasi coae romantice si edukate.
...mortzii vostri, nu v-am zis sa mi-l tinetzi/sujetzi pinned in gat la cald, nu pa pagina dooa ???

...plm, ce ratatzi, amerikanii astia, daka n-au avut genereli care au fakut istorie la nivel planetar, ca ilie nastase, foste balerine pe la defunktele muiesteoaia si pula-n-kur dinamu, stanculesti, magureni ori ca vergelici chitzaci si titi tagartza oprea, coloane oficiale pentru o ciorba de burta, doctoranzi cu 4 clase si restul bacter-bosketarilor, totzi adevaratzi eroi de (sub)birou-labagii sonato-compulsivi si mici diktatori/napoleoni la ei in cur.te/pa unitate dar mari muisti in realitate, sa-si voteze pensii speciale.
...luatzi gura de pe pula, ca e job de fomeie adevarata si serioasa, nu de biliboi spartzi, cei care o mai au functionala-stergetzima de ruj/coae la gura si punetzi mana pa stamPULA si hai LAAA VOOOT, bosketarii mei, pa ei pa mama lor !!!

Postat

Sa fak si-un poll(mall) cu intrebarea existentiala ce ma macina in coiu drept de data asta, cine a supt mai multa pula aici: tu, annona, izabela sau trupa de folkorist-maneliste rujate picon, pililika si bolovan ori bosss de unu singur a bagat spaima-n pula la nivel national :D , per total atzi ajuns sa mulgetzi juma de rrromainstan da coae, ati strans macar din cele doo vapoare si 5 trenuri de protena testikola ceva bani sa va punetzi dintzi in gura...dhan pula de cerb de haur ???

Io zik ca in maxim doi ani Filantropika, v-asteapta la gara de nord pa totzi, luatzi(in MM cRAAAPIIIDDD) kultura/replici da cersit profesionist dupe iutub, ca foamea din somalia va parea nunta, de la anu prin banana country, ca pensiile pesediste, ie ca recenziile lu picon de 9.999 prin garaje/garsonerii fara pat-futut in cur pa jos ca cainii la curvele lu iuda/ghitza cu duba si tranta/lupta lu bolovan cu dreptatea, manjit tot de adevar la bot cand o suje telepatik tockmai din timshoara cu fruncea(in burik) gunoailor kuriste din constantza, ori ca the(ca)cat 'mnezo sa-l ierte/futa pa lumea ailalta cum a futut/promovat/recenzat el ciori/ebola de bariera p-acilea vandute drept misss univers.

HIVu, sculamentu, sifilisu, hashpeveurile si hepetitale sunt de la juma de sekol in sus pe peatza si costa tot vreo 100 de coco toate, pe care unii dintre noi si le fak regulat din cauza de regulat, maxim la 2 ani pe toate, nici jobul nelasandu-ne s-o ardem inconstientzi mai mult timp, al dreaq de bosketar-bostanar cu foamete de burkina fasso, viatza ta si a familiei, si a rudelor batrane, da orfan ooat din kur in kuib pa kraka, nu costa mai mult de 100 de coko cu totu' pcr si reactiv-rapid-anticorpi, de infractori muisti care vindetzi-promovatzi aici hiv, hpv si hepatite la o suta de coco oraaa, la toate ciorile borate suspekte de aviara si boala vacii nebune ??? 

... moka, ma foamete, mi-a zis guvernu URS-ist in decembrie, sa ti-o dau io la mue incepand inka de akum, ca sa te obisnuiesti cu gura plina si de pula mea romantika, nu doar din cacat pesedist mankat, de infraktor dement si troll clonat, bolshevik muist... guvernatzii-marionetele febrei galbene aktuale, futute-n cur de moajoritatea ciumei rosii, nu votau 40% in plus la pensii, manka-letzi cu totzii langa ma-sa lu picon impreuna cu fi-su, imi subventzionau mie cbijuteriile astea de coae ca sa va testez pe totzi, moka, in gat si-n nari, manka-v-ar covrigu plamanii la totzi, ca sa mai fumatzii/rulatzi dor flocii mei epilatzi de pa coaie si sa-mi tragetzi pe nari toata matreatza, de pe aceleasi coae romantice si edukate.

...mortzii vostri, nu v-am zis sa mi-l tinetzi/sujetzi pinned in gat la cald, nu pa pagina dooa ???

...plm, ce ratatzi, amerikanii astia, daka n-au avut genereli care au fakut istorie la nivel planetar, ca ilie nastase, foste balerine pe la defunktele muiesteoaia si pula-n-kur dinamu, stanculesti, magureni ori ca vergelici chitzaci si titi tagartza oprea, coloane oficiale pentru o ciorba de burta, doctoranzi cu 4 clase si restul bacter-bosketarilor, totzi adevaratzi eroi de (sub)birou-labagii sonato-compulsivi si mici diktatori/napoleoni la ei in cur.te/pa unitate dar mari muisti in realitate, sa-si voteze pensii speciale.

...luatzi gura de pe pula, ca e job de fomeie adevarata si serioasa, nu de biliboi spartzi, cei care o mai au functionala-stergetzima de ruj/coae la gura si punetzi mana pa stamPULA si hai LAAA VOOOT, bosketarii mei, pa ei pa mama lor !!!

https://www.youtube.com/watch?v=o_l4Ab5FRwM

Hehehehehehehehe

Sfârfâliiicăăăă, na la tata din țigare și calmează-te

Șfhiuuuu

Hehehehehehehehe

• Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.