Sari la conținut

Maria 0790616735

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cu timpul te vei maturiza si-ti vei da seama cat de important e FK in ecuatia asta. ;) Face diferenta intre standard si top. DEci, alegerea iti apartine. O zi buna!

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Heiii! Maine ma gasiti pe calea victoriei de la ora 14:00! Pupiciiii ❤️💋 Doar maine la voi !! 0790630031 mesaje pe WhatsApp Pentru programari !! 🥵🔞😈😈

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 28.01.2021 la 20:53, rebecasexy01 a spus:

Heiii! Maine ma gasiti pe calea victoriei de la ora 14:00! Pupiciiii ❤️💋 Doar maine la voi !! 0790630031 mesaje pe WhatsApp Pentru programari !! 🥵🔞😈😈

Mai activezi?

Postat

Buna! Da !! De mâine voi fii Disponibila încă nu știu  locația .. o sa scriu mai târziu unde am locație ! 🥵💋 100 fin 200h ! 

• Like 1
Postat

Heii dragilor am revenit !! Mâine voi începe de la ora 14:00 pe calea victoriei !😈🥵 Pentru programări mesaje pe whatsapp ! 0790630031  va Pup și va aștept ! 
100 fin 200h💋

• Oras:Vatra Dornei
  • Oras:Vatra Dornei
Postat

Am fost si eu.

O tigancusa frumusica, sani marisori cu piercinguri. Ar fi de un 9.

Locatie langa Calea Victoriei. 

Servicii foarte slabe.

Oral slab si scurt, dau un 3.

Normalul ar fi fost bun, ca e stramta, daca nu ma intreba dupa 30 de secunde daca nu am terminat, tot 3.

Per total 100 Ron pierduti.

• Mersi 1
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
20 hours ago, rockitos said:

Am fost si eu.

O tigancusa frumusica, sani marisori cu piercinguri. Ar fi de un 9.

Locatie langa Calea Victoriei. 

Servicii foarte slabe.

Oral slab si scurt, dau un 3.

Normalul ar fi fost bun, ca e stramta, daca nu ma intreba dupa 30 de secunde daca nu am terminat, tot 3.

Per total 100 Ron pierduti.

Asa fac țigăncile 

Postat

Așa oameni rasiști n-am văzut toată viața mea 🤦🏻‍♀️Stați liniștiti când veniți la mine râdeți și va simțiți bine și  după îmi scrieți aici ca sunt Țiganca 👌🏼👎🏼 Prea rasiști sunteți 😂🤫👎🏼💋💋

• Haha 1
  • Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Ce e rau in a fi tigan? Cred ca important e sa nu te comporti ca unul. In rest, culoarea e doar un detaliu. Pana la urma si negresele au pasarica roz pe interior. 😜

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:bucuresty
  • Oras:bucuresty
Postat

Rebeca nu te supara pe toti frustratii daca nu au cu ce sa futa normal" ca e vina ta"  .l-ar pups pe tacsu on pula sa aibe o prietena ca tine . Esti prea ok....daca nu sti sa ceri ce vrei mai bine stai  pe banca...

Postat

Nu cred ca are nimeni ceva cu tiganii dar din toate tigancile la care am ajuns eu, nu cred ca a fost una cu servicii peste medie. toate par ca-s puse doar pe fast fuck. oare de ce?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...