Sari la conținut

Melodii preferate de facut laba :)

Vizitator cocalar20

Postări Recomandate

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Ja ja, acel moment cand vezi un videoclip si stii ce ai de facut :)

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Putem doar specula...

O fi vazut omul o blonda cu voce de "good girl going bad" unduindu-se si fluturandu-si parul in slow motion in fata a patru tipi - dintre care unul negru ...si o fi proiectat direct "blonde in interracial gangbang"...

Si cum refrenul zice (adaptat) "Pierde-te in clipa/ Clipa este acum" ..."Acum" e momentul, omul a stiut ce avea de facut!

...mai ales ca mai scrie si "Moloko" in titlu, care i-o fi sunat, subliminal, "malaka"...

"P.S.": Acesta nu este un atac, este un pamflet, scris cu simpatie ;)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Putem doar specula...

O fi vazut omul o blonda cu voce de "good girl going bad" unduindu-se si fluturandu-si parul in slow motion in fata a patru tipi - dintre care unul negru ...si o fi proiectat direct "blonde in interracial gangbang"...

Si cum refrenul zice (adaptat) "Pierde-te in clipa/ Clipa este acum" ..."Acum" e momentul, omul a stiut ce avea de facut!

...mai ales ca mai scrie si "Moloko" in titlu, care i-o fi sunat, subliminal, "malaka"...

atunci a fost o laba trista :))))))))))) hal de jocco di mano

• Oras:Everest
Postat

Putem doar specula...

"Dăcât" să ne certăm, hai mai bine un cântec vesel să cântăm hehehe

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

"Dăcât" să ne certăm, hai mai bine un cântec vesel să cântăm hehehe

Și o labă să bătem.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator cocalar20
Postat

Putem doar specula...

Ai speculat foarte corect o singura completare Moloko para-mi-se ca e un lapte si/sau un cocktail albicios :)
  • Oras:Brăila
  • Oras:Brăila
Postat

Nu mai stiu melodia..e destul de veche..dar clipul stiu că era așa: tipa stătea intr.o cada si cânta 😠ceva petale de trandafiri..

Postat

Nu mai stiu melodia..e destul de veche..dar clipul stiu că era așa: tipa stătea intr.o cada si cânta ceva petale de trandafiri..

Kylie Minogue are ceva, da' nu în cadă...where the wild roses grow

• Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

există așa ceva? :)))

Laba e un mit... Iar în materie de melodii, eu nu mă pronunț.

Vizitator cocalar20
Postat

Nici asta ? 🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.