bro_916 Reputație: 19 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Mai stie cinva ceva de ea ,i-am dat msaj am sunat dar nimic Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Acum 5 minute, bro_916 a spus: Mai stie cinva ceva de ea ,i-am dat msaj am sunat dar nimic Nope Link spre comentariu
cristinel Reputație: -1 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 10, 2022 La 03.04.2022 la 8:41, partygoer a spus: Nope Eu i-am scris p la sfârșitul lunii trecute...și mi-a răspuns cam la o săptămână...cred că a revenit.... Link spre comentariu
Vizitator Marius2907 Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2022 Partajează Postat Aprilie 10, 2022 A revenit de vreo cateva zile, da! Am vorbit eu cu ea alaltăieri. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 La 10.04.2022 la 21:56, Marius2907 a spus: A revenit de vreo cateva zile, da! Am vorbit eu cu ea alaltăieri. Sa fie sanatoasa! Link spre comentariu
newcomer Reputație: 50 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Am citit si eu pe aici si am o nedumerire. In primele pagini, ca nu sunt multe, e foarte laudata si note foarte mari. Ultimele recenzii ale unor useri credibili (asta nu inseamna ca pun la indoiala credibilitatea celorlalti), spun altceva, probleme cu epilatul, igiena la anal. In alt site, nu ii dau numele, cineva zice de un miros neplacut la pasarica, fard si parfum in exces, nu foarte punctuala. Aici nu e foarte prezenta, nu a mai intrat din februarie. Imi pun intrebarea, oare colegii care au laudat-o au fost obiectivi sau s-a intamplat ceva in decursul timpului? Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Varianta 2 colegu, din pacate se pare. Totusi treaba cu parfumul, machiajul erau si inainte, dar alea se puteau rezolva la dus. Pe ddc inteleg ca sunt mai multe detalieri, ba chiar niste preturi mai mici. Cred ca ceva se intampla cu ea... Link spre comentariu
newcomer Reputație: 50 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Acum 12 minute, dogeatkitkat a spus: Varianta 2 colegu, din pacate se pare. Totusi treaba cu parfumul, machiajul erau si inainte, dar alea se puteau rezolva la dus. Pe ddc inteleg ca sunt mai multe detalieri, ba chiar niste preturi mai mici. Cred ca ceva se intampla cu ea... Am citit si eu acolo preturi de 300 la hotel sau 350 o ora si jumatate. Si aici in prima pagina cineva spunea ca se poate negocia. Citind aici la inceput as fi facut o programare dar chestia strict cu igiena ma cam stopat, parfumul, machiajul si ca tipa mai tare nu sunt o problema. Oricum e mai activa pe ddc decat aici se pare, poate circuit inchis si un numar de telefon dedicat. Deocamdata o sa mai astept, multumesc oricum! Link spre comentariu
rocketfuel2 Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2022 La 17.04.2022 la 8:05, dogeatkitkat a spus: Varianta 2 colegu, din pacate se pare. Totusi treaba cu parfumul, machiajul erau si inainte, dar alea se puteau rezolva la dus. Pe ddc inteleg ca sunt mai multe detalieri, ba chiar niste preturi mai mici. Cred ca ceva se intampla cu ea... Salut! Imi poti spune ce este ddc? Poti trimite si in pv dacă pe site nu e permis Link spre comentariu
bmc8888 Reputație: 60 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 7 minute, rocketfuel2 a spus: Salut! Imi poti spune ce este ddc? Poti trimite si in pv dacă pe site nu e permis ddc este numele vechi al acestui site , dame de companie ,asa se numea la început membri mai vechi știu despre ce este vorba Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 14 minute, rocketfuel2 a spus: Salut! Imi poti spune ce este ddc? Poti trimite si in pv dacă pe site nu e permis ti-am trimis in PM! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 11 minute, bmc8888 a spus: ddc este numele vechi al acestui site , dame de companie ,asa se numea la început membri mai vechi știu despre ce este vorba e alt site Link spre comentariu
bmc8888 Reputație: 60 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Chiar acum, partygoer a spus: e alt site Numai este de actualitate ddc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 4 minute, bmc8888 a spus: Numai este de actualitate ddc este de actualitate, dupa cum am zis este alt site tocmai am trimis linkul colegului, ieri a fost ultima postare la topicul Dianei de acolo Link spre comentariu
bmc8888 Reputație: 60 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 1 minut, partygoer a spus: este de actualitate, dupa cum am zis este alt site tocmai am trimis linkul colegului, ieri a fost ultima postare la topicul Dianei de acolo Trimite-mi și mie link-ul Link spre comentariu
newcomer Reputație: 50 Postat Iunie 3, 2022 Partajează Postat Iunie 3, 2022 E prima mea recenzie sper sa fie ok. Acum 2 saptamani am reusit sa fiu vizitat de domnisoara Diana. Am reusit sa o prind greu, multe zile nu a fost aciva pe nr. de wazzap. Telefonul de aici cel cu 164 la sfarsit. A intarziat cam 20 minute,dar citisem pe aici si nu a fost problema pentru ca ora a fost 60 minute. Doar ca sa stiti ca nu e foarte punctuala. Fata arata bine, subtirica, creata, simpatica la fata dar nu o frumusete, ceva urme de acnee sau ceva de genul dar mascate cu fard destul de mult. Picoare lungi sani micuti dar ok ca aspect. Comunicativa, mie mi s-a parut un pic pisicoasa, dar na, subiectivism poate. La dusul de venire si de plecare a stat cam mult in opinia mea, cu tigara de socializare de inceput si sfarsit timp real de actiune a ramas efectiv cam 25-30 minute. Oralul il face bine, neprotejat incearca si deep dar nu il face sustinut si nici la face fuck nu duce foarte mult. Normal am incercat 2 pozitii, misionar si mama iedului, ok da contre si tipa destul de tare, acum nu stiu daca e pe bune sau e si teatru, nu m-a deranjat nu m-a dat pe spate. Anal protejat bineinteles mai bun ca normalul, pare sa ii placa, intrat destul de usor, da contre, o ia toata. La final la AP mi s-a parut ca prezervativul nu era chiar curat, dar lumina era slaba, poate mi s-a parut, oricum l-am dat jos pentru finalizare cu Cim, care a fost ok , nu s-a grabit la baie. Dupa parerea mea dau o nota generala de 8-8,5 cam asa, parca a fost mai aproape de experienta mea recenzia lui Pupparo, nu vreau sa ii supar pe cei care au dat note mai mari. Dar asta a fost eperienta mea. Achitat 350 lei pentru 60 min, Nu pot sa fac recomandari si nu spun ca nu o sa mai apelez la serviciile ei dar nu acum, poate pe viitor s-ar putea. Sper ca nu am uitat ceva. Sa aveti fete cum va doriti si ciocane tari, ca asa vad ca se ureaza pe aici. 3 1 1 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 25, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat August 25, 2022 A reusit cineva sa mai dea de ea? S-a retras definitiv? Link spre comentariu
antoniodragos Reputație: 160 Postat August 25, 2022 Partajează Postat August 25, 2022 Si-a schimbat numărul prin iulie, dar ca boul, nu l-am salvat și am pierdut conversația cu ea... Link spre comentariu
toxiq Reputație: 1103 Postat August 25, 2022 Partajează Postat August 25, 2022 5 minutes ago, antoniodragos said: Si-a schimbat numărul prin iulie, dar ca boul, nu l-am salvat și am pierdut conversația cu ea... incearca la nr asta 0766302164 Link spre comentariu
fatboy Reputație: 59 Postat August 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2022 Acum 2 minute, toxiq a spus: incearca la nr asta 0766302164 Nu-i asa ca atunci cand ai primit nr ala ti s-a spus sa nu-l popularizezi? Intrebare retorica, deja nr ala nu mai e valabil. 1 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 25, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat August 25, 2022 Daca fata merge pe circuit inchis e treaba ei. Macar sa stim si noi. E clar ca fata da cate un numar la cativa futaci si dupa aia dispare. Sa vedem care da numarul bun 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2022 Partajează Postat August 25, 2022 Nu a mai intrat aici de 6 luni adica din 12 februarie. Daca intr-adevar e pe circuit inchis nimeni din cei care stiu de circuit nu cred ca va posta numarul . Probabil o va face ea daca se va razgandi si va accepta clienti noi. Pana atunci numai bine, fete faine si bere rece! Link spre comentariu
antoniodragos Reputație: 160 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 0766302164 este vechi, a mai schimbat vreo 2 după Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 26, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat August 26, 2022 Hai cu o actualizare, trebuie sa mai fi fost cineva, nu cred ca s-a retras si cu siguranta cineva se va sparge. Link spre comentariu
red.bogdan Reputație: 14 Postat Ianuarie 16, 2023 Telefon: 0759565848 Oras:Alexandria Telefon: 0759565848 Oras:Alexandria Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 O trecem pe linie moarta? 😟 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum