Sari la conținut

Noua in domeniu. 23 de ani MARIA 0736 409 789

Vizitator maria2020

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
La 08.12.2021 la 17:16, nimfomane a spus:

Stai linistit,nu este singurul care a futut o fara balon si a terminat in ea.Avea clienti fideli cu care facea asa ceva pe 500 finalizarea.

Eu nu cred asa ceva.Am fost de multe ori la domnișoara,pot sa spun ca am fost client fidel,niciodată nu mi-a propus sa facem fără prezervativ. 

Postat
La 08.12.2021 la 17:16, nimfomane a spus:

Stai linistit,nu este singurul care a futut o fara balon si a terminat in ea.Avea clienti fideli cu care facea asa ceva pe 500 finalizarea.

De unde stii tu ?  Ai facut fara prezervativ cu ea ?  

Postat
La 05.02.2023 la 19:02, savui a spus:

Mai stie cineva cea de ea?

A lucrat pe anuntul telefonic vreo 2 luni,septembrie si octombrie anul trecut. Avea locatia in celebrul bloc de sticla de la Dristor - KFC.Am fost de vreo 2 ori la ea. Lucra pe 70 cu 150 ora. Acelasi sex oral banal,parca are sani mai lasati si sigur este mai larga in pizda. Singurul lucru bun este ca poti sa faci anal cu ea fara sa ceara bani in plus. Cand am pus o capra am vazut ca are gaozul spart. Pt ca ea la inceput a zis ca nu face anal,nu i am spus nimic si i am bagat o direct in gaoz. Fata nu a comentat nimic si asa am finalizat. A 2 oara am luat o ora,dar mi a spus de la inceput ca doar un numar sa facem anal. In rest servicii banale,sta asa cum o pui,nu comenteaza,dar nici nu se implica. Daca nu facea anal a 2 oara nu o mai vizitam. Din octombrie nu am mai vazut o,dar stiu ca avea perioade de o ducea unul in Germania pt 6 luni. Uitate si tu din cand in cand pe anuntul telefonic si o sa o gasesti cand lucreaza,foloseste poze asemanatoare cu ea. Eu am dat intamplator de ea.

• Like 1
Postat
La 11.02.2023 la 23:35, madalin94 a spus:

A lucrat pe anuntul telefonic vreo 2 luni,septembrie si octombrie anul trecut. Avea locatia in celebrul bloc de sticla de la Dristor - KFC.Am fost de vreo 2 ori la ea. Lucra pe 70 cu 150 ora. Acelasi sex oral banal,parca are sani mai lasati si sigur este mai larga in pizda. Singurul lucru bun este ca poti sa faci anal cu ea fara sa ceara bani in plus. Cand am pus o capra am vazut ca are gaozul spart. Pt ca ea la inceput a zis ca nu face anal,nu i am spus nimic si i am bagat o direct in gaoz. Fata nu a comentat nimic si asa am finalizat. A 2 oara am luat o ora,dar mi a spus de la inceput ca doar un numar sa facem anal. In rest servicii banale,sta asa cum o pui,nu comenteaza,dar nici nu se implica. Daca nu facea anal a 2 oara nu o mai vizitam. Din octombrie nu am mai vazut o,dar stiu ca avea perioade de o ducea unul in Germania pt 6 luni. Uitate si tu din cand in cand pe anuntul telefonic si o sa o gasesti cand lucreaza,foloseste poze asemanatoare cu ea. Eu am dat intamplator de ea.

Ai fost indulgent cu recenzia.Am prins o si eu anul trecut prin octombrie.In pizda e galeata frate.Am pus o si eu capra,se vede ca se fute la greu in cur.Am vrut sa fac anal cu ea dar nu ma lasat.I am spus ca se vede ca face anal,dar ea tot sustinea ca face anal doar cu prietenul ei si nu face cu niciun client.Mi a facut oral pana mi am dat drumul pe fata ei.70 finalizarea daca faceam anal cu ea o mai vizitam. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 20 ore, bugsy09 a spus:

Am sunat, a raspuns a treia oara, oral, normal, 69, masaj, finalizarea pretul de pe site adica 70 ron dar probabil ca dureaza gen 15 min. Ora 200. Laborator 14, blocul nou, zona KFC dristor. Era grabita nu am reusit sa obtin alte detalii. La titulara topicului am fost cand era la Arogant, o sa incerc sa vad daca e ea maine sau poimaine. Din poze nu stiu ce sa zic nu vad nici tatuajul nici cicatricea de la cezariana. Spor!

Postat
Acum 21 ore, bugsy09 a spus:

Nu stiu daca ea este,pt ca nu am vizitat o in alta parte. Nu este cea din poze. Pozele sunt asemanatoare. Locatie blocul de sticla KFC Dristor Laborator nr 14 parca etaj 1. La telefon spune 70 finalizarea cu 200 ora totul protejat. Fata te asteapta direct dezbracata si cu halat de baie pe ea,cu toate ca mi a spus ca sunt primul client din ziua respectiva. Seamana cu cea din poze. Cam la 1.65 - 1.70 m si aproximativ 45 - 47 kg bruneta par lung cezariana cateva tatuaje. Daca am tinut bine minte are un tatuaj deasupra sanului stang.....o coroana si un nume. .Are sani micuti si putin lasati,dar nu este asa deranjant cred ca are 2 - 3 copii. La fata locului descoperi servicii neprotejate. Daca ii place de tine analul este inclus in pret. Bineinteles ca de mine nu ia placut si am platit extra 50. Am ales 200 ora plus 50 anal. Primul numar a inceput cu oral neprotejat,nici macar nu ma intrebat daca il vreau protejat,oral destul de banal...nu cred ca se pricepe prea bine la asa ceva. Am trecut in pat peste ea,am pompat in misonar,banal,nu se misca ,nu zice nimic. La un moment dat sa saturat si sa suit peste mine,aici sa miscat ea,dar nu ceva extraordinar....sare in pula ca sa te termine mai repede. Ma terminat destul de repede asa,am scos prezervativul si am intors o repede si mi am dat drumul pe sani si fata ei. Sa dus ea la baie a facut un dus,m am dus eu sa fac dus. Am revenit in camera si am trecut direct la al 2 lea numar. Ai inceput cu alelasi oral banal,am pipait o putin....apropoo are carnea moale i am spus si ei sa se duca la sala. Am luat o putin la pula intr o parte, dupa umeri craci si dupa vestita pozitie capra pt anal. Nu schiteaza nimic la anal,banal,am dat in ea pana aproape sa termin si am scos prezervativul si mi am dat drumul pe curul si spatele ei. Daca am inteles eu bine ofera si servicii neprotejate,dar nu ma interesat si nu a continuat cu detalii. Una peste alta cred ca este buna pt o finalizare,nu recomand la ora....parca este fast - fuck.....sa te termine cat mai repede. Bine,nu sa uitat la ceas,nu ma grabit,dar parca te ia cam repede asa nu stiu cum sa ma exprim. Am stat cam 30 - 35 de minute cu totul. Cand am iesit din bloc parca mi am amintit ca a coborat cu unul dintr o toyota in 2 usi banala. Masina era tot acolo,acum nu stiu ce sa zic,sper ca ala care a adus o nu a stat in bucatarie. Mentionez ca usa de la bucatarie a fost mereu inchisa. Cam atat.  AAAA in pizda nu este chiar asa stramta,dar nici larga si parca o doare daca dai tare,la anal am dat destul de tare dar nu a durut o.

• Like 1

Postat
Acum 59 minute, gabryel2000 a spus:

Nu stiu daca ea este,pt ca nu am vizitat o in alta parte. Nu este cea din poze. Pozele sunt asemanatoare. Locatie blocul de sticla KFC Dristor Laborator nr 14 parca etaj 1. La telefon spune 70 finalizarea cu 200 ora totul protejat. Fata te asteapta direct dezbracata si cu halat de baie pe ea,cu toate ca mi a spus ca sunt primul client din ziua respectiva. Seamana cu cea din poze. Cam la 1.65 - 1.70 m si aproximativ 45 - 47 kg bruneta par lung cezariana cateva tatuaje. Daca am tinut bine minte are un tatuaj deasupra sanului stang.....o coroana si un nume. .Are sani micuti si putin lasati,dar nu este asa deranjant cred ca are 2 - 3 copii. La fata locului descoperi servicii neprotejate. Daca ii place de tine analul este inclus in pret. Bineinteles ca de mine nu ia placut si am platit extra 50. Am ales 200 ora plus 50 anal. Primul numar a inceput cu oral neprotejat,nici macar nu ma intrebat daca il vreau protejat,oral destul de banal...nu cred ca se pricepe prea bine la asa ceva. Am trecut in pat peste ea,am pompat in misonar,banal,nu se misca ,nu zice nimic. La un moment dat sa saturat si sa suit peste mine,aici sa miscat ea,dar nu ceva extraordinar....sare in pula ca sa te termine mai repede. Ma terminat destul de repede asa,am scos prezervativul si am intors o repede si mi am dat drumul pe sani si fata ei. Sa dus ea la baie a facut un dus,m am dus eu sa fac dus. Am revenit in camera si am trecut direct la al 2 lea numar. Ai inceput cu alelasi oral banal,am pipait o putin....apropoo are carnea moale i am spus si ei sa se duca la sala. Am luat o putin la pula intr o parte, dupa umeri craci si dupa vestita pozitie capra pt anal. Nu schiteaza nimic la anal,banal,am dat in ea pana aproape sa termin si am scos prezervativul si mi am dat drumul pe curul si spatele ei. Daca am inteles eu bine ofera si servicii neprotejate,dar nu ma interesat si nu a continuat cu detalii. Una peste alta cred ca este buna pt o finalizare,nu recomand la ora....parca este fast - fuck.....sa te termine cat mai repede. Bine,nu sa uitat la ceas,nu ma grabit,dar parca te ia cam repede asa nu stiu cum sa ma exprim. Am stat cam 30 - 35 de minute cu totul. Cand am iesit din bloc parca mi am amintit ca a coborat cu unul dintr o toyota in 2 usi banala. Masina era tot acolo,acum nu stiu ce sa zic,sper ca ala care a adus o nu a stat in bucatarie. Mentionez ca usa de la bucatarie a fost mereu inchisa. Cam atat.  AAAA in pizda nu este chiar asa stramta,dar nici larga si parca o doare daca dai tare,la anal am dat destul de tare dar nu a 

Ea pare sa fie după descriere.Avea un tatuaj deasupra sanului stang.Intradevar are o coroana si scrie numele Dany.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...