Sari la conținut

Pro sau impotriva mastilor?

Postări Recomandate

• Oras:Sinaia
Postat

Hehehe, payment, credeam că nu ești de teapa lu' miki, tolerans sau v ships ăla...ce ai de înjuri așa? Nu mai există dreptul la părere? Ți am și zis că eu respect măsurile, de unde ai răbufnit așa?

Avem o discuție aici, nimic mai mult, nu ne dăm în cap, nu ne înjurăm...vorbim ca niște oameni...mă vezi să mă înjur cu Picon? Fiecare spune ce crede și încercăm să spunem și de ce, liniștește-te, nu am de gând să fac vreo revoluție pt măști...mai important e...dacă se va încerca din nou să se dea un "lockdown"...personal, eu cred că nu ni-l permitem și nu pt că am face fițe...pur și simplu cre'că economic nu vom rezista...atunci să vezi revolte și bombardieri pe străzi...da' eu nu cred că va mai fi lockdown

TU de ce... teapa ești? Ești cam.. vânat! 

• Minus 1
Postat

Eu vreau sa ma slobozesc pe fata oricarei tipa care trece pe langa mine. Imi asum !

Esti obsedat, bolnav  psihic? 

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Esti obsedat, bolnav psihic?

Da. Probleme?
Postat

"Trăiți-ar", suge chiloții sarmalagiului și taci. Se găsi un agramat notoriu să corecteze.

Este ca prin chitila pe la tine ești mare smecher, te dai balon și speli parbrize prin triaj!? 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai stai o tura, iti place sa o iei la muie!

Hahahahahhaa

Ce s-a simtit muedinul lisandru

:x :laugh2

• Like 1
Postat

Hahahahahhaa

Ce s-a simtit muedinul lisandru

:X :laugh2

Pot sa contrazic eu un drogat pestan ca tine bulangiule!? 

• Minus 2
Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Multumesc pentru confirmare, era evident sandilaule!

Credeam ca vrei sa ma dai in judecata ca nu mi-ai supt pula 🤣
Postat

Credeam ca vrei sa ma dai in judecata ca nu mi-ai supt pula 🤣

Spre deosebire de tine nu ma ocup cu asa ceva campionul muist! 

• Minus 2
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest
Postat

TU de ce... teapa ești? Ești cam.. vânat!

Nu ca ei, asta e sigur. Nu m-am simțit eu așa de vânat, da' nu e problemă...

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

A cui dictatură e în UK ?

Curtea Constituțională a spus doar că amenzile în România se dau conform legii, și nu conform ordinelor sau dispozițiilor unor miniștrii. Conform constituției și guvernul are drept de inițiativă legislativă, adică poate iniția și propune legi, care sunt însă aprobate de organul legislativ, adică parlament. În anumite condiții se pot da OUG-uri, care au efect imediat, dar în final pot fi infirmate de parlament. Oricum, avem acum o lege a carantinei, deci guvernul are pârghii pt a amenda. Rămâne totuși o întrebare de bun simț...unii au luat amenzi pt că nu aveau declarații la 2 pași de casă în condițiile în care erau 300 de cazuri de infectări pe zi...azi poți merge liniștit unde vrei, la restaurant sau mai știu eu unde, în condițiile în care sunt peste o mie și ceva de infectări pe zi...de ce au fost amendați așa oamenii ăia, pt ce? Numărul de cazuri depășește mia pe zi și măsurile de relaxare curg, ba chiar se redeschid școlile și se țin alegerile (hei, conform legii hehehe). Cronologia măsurilor nu are nicio logică, oricât ai încerca să găsești una. După părerea mea e bine că se redeschide tot, mai devreme sau mai târziu tot în punctul ăsta ajungem. Sigur, Picon are dreptate cu presiunea pe ATI, dar nu rezistăm la un alt lockdown.

Sorry, ar fi trebuit să pun ghilimele la "dictatura din UK", ca să înțelegi că era o ironie! Știu ce spui în legătură cu Curtea Constituțională, strict legal/constituțional se pare că așa e, dar sunt situații în care atunci când este un vid legislativ, ori incomplet, asta nu mai contează. Miza (sănătatea și viața oamenilor, care sunt mai importante decât chichițele și sofismele avocățești) este prea mare. Exemplul pe care l-ai dat tu, este incorect, deoarece atunci era stare de urgență, iar acum nu e decât de alertă, sau cum plm se cheamă. Tocmai pentru că nu se mai poate un lockdown (ce-mi place mie chestia asta cu folosirea englezismelor, pentru că suntem 'telectuali cosmopoliți!) a apărut situația asta. Deci, stați calmi, nu va mai fi o nouă stare de urgență decât dacă vom avea sute de morți pe zi, ceea-ce e improbabil. Și ca să mă fac înțeles: din punctul meu de vedere nu e vorba de "dacă e ordin, cu plăcere ", cum spunea un cretinoid, ci de responsabilitate și de logică, pe care după cum se vede unii nu le au.

În concluzie: fiți liniștiți dragi colegi, nu va mai fi un lockdown! Nu purtați măști, băgați-vă pula, stați grămadă, futeți-vă în el de săpun, că așa vă imunizați cu toți! Acuma, cine crapă, aia e ... tramvaiul negru, pisica 13 ...

P.S. Hepatita A e virală. Știi cum se mai numește, nemedical? "Boala mâinilor murdare", apropo de ce spuneam în altă postare referitor la igienă.

P.P.S. Postarea mea a conține și o doză de ironie. Asta pentru a fi mai bine înțeles.

• Like 3
  • Minus 5
Postat

(ce-mi place mie chestia asta cu folosirea englezismelor, pentru că suntem 'telectuali cosmopoliți!)

By the way

Ma pis pe tine si pe neamul tau de **spam editat**i.

• Like 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

CONTRA

-In lipsa unui vaccin sau tratament,obligativitatea purtarii mastii e singura masura disperata ramasa tuturor tarilor si oricum nu e dovedit stiintific,ca purtarea mastii,te protejeaza de ceva anume.Ideea purtarii unei masti,este de a nu trasmite virusul,nicidecum de a nu-l lua.

-Oricum 99% din romani nu stiu sa poarte masca,ea trebuie schimbata de cateva ori pe zi si in plus nu se baga in buzunar,poseta,etc,se atinge de bani,telefon si pe urma o punem la gura.

-In privinta copiilor,cred ca suntem singura tara din Europa,in care exista obligativitatea purtarii mastilor in salile de curs

• Like 1
Postat

By the way

Ma pis pe tine si pe neamul tau de **spam editat**i.

By the way

Ești bolnav!

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

CONTRA

-In lipsa unui vaccin sau tratament,obligativitatea purtarii mastii e singura masura disperata ramasa tuturor tarilor si oricum nu e dovedit stiintific,ca purtarea mastii,te protejeaza de ceva anume.Ideea purtarii unei masti,este de a nu trasmite virusul,nicidecum de a nu-l lua.

-Oricum 99% din romani nu stiu sa poarte masca,ea trebuie schimbata de cateva ori pe zi si in plus nu se baga in buzunar,poseta,etc,se atinge de bani,telefon si pe urma o punem la gura.

-In privinta copiilor,cred ca suntem singura tara din Europa,in care exista obligativitatea purtarii mastilor in salile de curs

Jos botnitele =)))

• Like 1
Postat

evident pro

astia care sunt contra

sa-mi sugeti pula asta mare

va iau neamul in pwla

cu placere :x

• Oras:Pitesti
Postat

Apropo ONTOPIC: am uitat ca au interzis fumatul in cluburi si spatii inchise sa ma cac in gura lor? Adica nu am voie sa fumez ca ii dau unuia cancer, abia astept sa imi dea unu fara masca Corona caca-m-as in capul lor de idioti.

Cocalare taci din gura ca nu ai dreptate.

• Like 1
Postat

A trecut destul timp de la declanșarea pandemiei și totuși ce e sigur e că nu știm nimic sigur. De asta nu m-aș grăbi să trag concluzia că premiza e eronată. Tu spui că masca nu mă protejează atât pe mine, ca posibil infectat asimptomatic, cât pe posibilii interlocutori. Okay, de acord cu tine...dar crezi că eu nu e posibil să am virus pe mâini și să infectez diferite obiecte pe care le ating? Oricum, nici virusologii nu au căzut de acord cu toate modurile de transmitere...și eu cred că e posibil să cădem într o altă premiză, greșită după părerea mea, de a socoti persoanele infectate drept vinovate. Ar fi o nebunie.

Deocamdată ne dăm cu părerea payment, până una alta, eu respect măsurile în vigoare...dar atâta timp cât eu am norocul ăsta, de a nu fi obligat să port masca pe perioade îndelungate în timpul serviciului, nici nu-mi vine să dau 10 la curul altuia care e obligat. Întâi încerc să mă pun în locul lui. Ar fi simplist să-i spun : ia schimbă bă serviciul...majoritatea ăstora obligați nu au alegerea asta. Știu exemplu cu doctorii, dar la ei chiar e o alegere.

Virusul se ia si prin atingerea diferitelor obiecte si suprafete pe care o persoana infectata a pus mana. Dar asta se intampla in cazul in care nu te speli imediat pe maini si te atingi involuntar la nas sau la gura. 

• Like 1

Postat

ce ai in gura? :laugh2

Țigară, spre deosebire de tine care ai gura plina de puli! 

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...