Sari la conținut

Ati fost la vot?

Postări Recomandate

• Oras:---
Postat

Gata, vine bogăția peste noi. Plăgile auditive ale sărăciei și corupției,  manelele, trapul, hip-hop-ul, vor dispărea din România.

• Oras:Sinaia
Postat

Cum bă să nu poți vota din UK???

Dar poți să deschizi topic despre votare pe nimfo?  În ce calitate, imbecilule? 

Bă ştiristule intempestiv de @badmadafakă, tu nu eşti "bad" deloc, eşti doar madăfooker!! 

Marş dreq măscăriciule cu tot cu topicele tale oportuniste, fraiere coclit! 

Esti idiot! 

• Minus 2
Postat

Băi Adiță, nu am eu o părere prea bună despre tine, da' aici ai spus-o bine...niciunul nu mă reprezintă, de aia am stat acasă și n-am votat...

Tot muie servește! 

• Minus 2
Postat

Si.........sa inteleg ca au castigat BLONDA cu BRUNETA care au facut echipa, imbracandu-se amandoua in albastru , iar roscata a pierdut.  =))) 

https://i.ibb.co/0fZFQmQ/841915-3.jpg
https://i.ibb.co/Fb9Qm3V/842369-11.jpg

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da, este un drept pe care vreau să mi-l exercit și consider că dacă tot tineretul ar face la fel și n-ar mai fi ignorant, s-ar putea modifica ceva în țara asta. Chiar dacă pare că nimic nu se schimbă (momentan), dacă va exista în permanență mentalitatea aceasta distrugătoare că ”nu-mi place niciunul”, ”toți îs la fel”, ”oricum sunt hoți cu toții”, ”am treburi mai bune de făcut” etc etc, păi atunci nici să nu ne așteptăm să ne fie bine din senin.

În București, până la ora 18:00 cei mai mulți votanți au fost cei din categoria de vârstă 45-64 de ani. Cei mai puțini bucureșteni care au votat până la ora aceasta sunt cei din categoria 18-24. ---- statistică luată de pe digi. Eu cred că asta spune multe despre noi, ca popor. Așa că să nu ne mai mirăm că toți comuniștii și tâlharii ne fac nouă regulile și ajung să-și păstreze funcțiile. E ușor să-ți cumperi voturile când faci promisiuni și profiți de bătrâni proști. 

Îmi aduc aminte când erau protestele vieții de la victoriei cu ”mue psd” și ”mue dragnea” și vai, toți erau ofuscați și revoltați. Dar bă, dacă nu voiai să iasă ăștia la putere, ai făcut ceva în privința asta (adică evident, să mergi la vot), sau în ziua aia aveai alte activități, iar acum ieși ca oaia-n stradă că ai văzut și tu la televizor că se strâng grămezi de oameni și brusc s-o trezit și patriotul din tine? 

Multă ipocrizie, ignoranță și spălare pe creier. Câteodată cred că trăiesc o glumă proastă. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă ignori prostia unora nu înseamnă neapărat ca ești ignorant, în fine, depinde de situatie dar sa zici de tineri, ce urat...Pfuu,sa vedeți ce o sa va dea ăștia peste bot în câțiva ani, sa nu spuneți ca n-am zis!Se vor satura de voi, sa cerșească dreptul lor de a aduce inovație, de a li se auzi ideile și bineînțeles cel mai urat lucru e sa ceara înțelegere, parca voi sunteți autiștii.

• Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

ne lasă și fără apa rece :)

PS: da

Eu recunosc ca nu am fost , pentru ca nu aveam pe cine plm sa votez  :laugh2

Mi-as fi dorit un candidat ca asta 

Damian Butnariu, primarul din Mogoșești-Siret (Iași) care a recunoscut că a făcut amor cu două **spam editat**e chiar în sediul primăriei, a câștigat un nou mandat la alegerile locale 2020.

dar pentru ca nu avem unul atat de dedicat cauzei noastre cum e nenea ala de la Mogosesti-Siret, mi-am bagat pula si n-am mai votat    :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Damian Butnariu, primarul din Mogoșești-Siret (Iași) care a recunoscut că a făcut amor cu două **spam editat**e chiar în sediul primăriei, a câștigat un nou mandat la alegerile locale 2020.

dar pentru ca nu avem unul atat de dedicat cauzei noastre cum e nenea ala de la Mogosesti-Siret, mi-am bagat pula si n-am mai votat    :laugh2  :laugh2  :laugh2

:)))) 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Da, este un drept pe care vreau să mi-l exercit și consider că dacă tot tineretul ar face la fel și n-ar mai fi ignorant, s-ar putea modifica ceva în țara asta. Chiar dacă pare că nimic nu se schimbă (momentan), dacă va exista în permanență mentalitatea aceasta distrugătoare că ”nu-mi place niciunul”, ”toți îs la fel”, ”oricum sunt hoți cu toții”, ”am treburi mai bune de făcut” etc etc, păi atunci nici să nu ne așteptăm să ne fie bine din senin.

În București, până la ora 18:00 cei mai mulți votanți au fost cei din categoria de vârstă 45-64 de ani. Cei mai puțini bucureșteni care au votat până la ora aceasta sunt cei din categoria 18-24. ---- statistică luată de pe digi. Eu cred că asta spune multe despre noi, ca popor. Așa că să nu ne mai mirăm că toți comuniștii și tâlharii ne fac nouă regulile și ajung să-și păstreze funcțiile. E ușor să-ți cumperi voturile când faci promisiuni și profiți de bătrâni proști. 

Îmi aduc aminte când erau protestele vieții de la victoriei cu ”mue psd” și ”mue dragnea” și vai, toți erau ofuscați și revoltați. Dar bă, dacă nu voiai să iasă ăștia la putere, ai făcut ceva în privința asta (adică evident, să mergi la vot), sau în ziua aia aveai alte activități, iar acum ieși ca oaia-n stradă că ai văzut și tu la televizor că se strâng grămezi de oameni și brusc s-o trezit și patriotul din tine? 

Multă ipocrizie, ignoranță și spălare pe creier. Câteodată cred că trăiesc o glumă proastă. 

Mergi la vot si daca nici un candidat nu te reprezinta voteaza-i pe toti ca sa iti anulezi votul!

Daca nu mergi la vot ,votul tau este repartizat in alta parte!

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

În București, până la ora 18:00 cei mai mulți votanți au fost cei din categoria de vârstă 45-64 de ani. Cei mai puțini bucureșteni care au votat până la ora aceasta sunt cei din categoria 18-24. ---- statistică luată de pe digi. Eu cred că asta spune multe despre noi, ca popor. Așa că să nu ne mai mirăm că toți comuniștii și tâlharii ne fac nouă regulile și ajung să-și păstreze funcțiile. E ușor să-ți cumperi voturile când faci promisiuni și profiți de bătrâni proști.

Gluma proasta e ca nu faci distinctia intre PSD un partid cu 20.000 de membrii din care ala care chiar a avut un program pt Romania Dragnea e acuma la parnaie si Firea o curva parvenita cu basini de diva, USR un partid format din copiii fostilor nomenclaturisti si Nicusor Dan un cuckold din alta lume(cea a matematicii) sau PNL un partid format de fostii PDListi plus niste bambilici de fatada plus Klaus Iohannis fostul aproape prim ministru PSDist din 2009.

Tu cand te duci la vot si pui cacatul ala de stampila ai impresia ca votezi un partid sau un om, surpriza, votezi O MUIE. Daca omul e ok posibil ca partidul sa fie de cacat si invers daca omul e de cacat posibil ca partidul sa fie ok sau ambele atat partidul cat si omul sunt de cacat. Dar nu pot sa explic asta idiotilor care cred in dedublare si care au imoresi ca daca in 2009 Klaus sugea pula la toti bosii PSD in 2014 acelasi om cu acelasi CNP a devenit liberal.

Firea e o curva parvenita nu merita sa castige dar mai frumos ar fi fost sa moara toti 3 in chinuri.

• Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Cum bă să nu poți vota din UK???

Dar poți să deschizi topic despre votare pe nimfo? În ce calitate, imbecilule?

Bă ştiristule intempestiv de @badmadafakă, tu nu eşti "bad" deloc, eşti doar madăfooker!!

Marş dreq măscăriciule cu tot cu topicele tale oportuniste, fraiere coclit!

Ce prost esti.Informeaza-te inainte sa arunci cu jigniri.Cetatenii din diaspora nu pot vota la alegerile locale,trb sa fii pe teritoriul Romaniei in ziua votului si la sectia din orasul tau unde esti arondat.

• Like 1
Postat

cu ocazia asta putem vedea amănunțit de unde vin viespile la stupu cu miere

galben - PNL

albastru - USR

mov - independenți/alianțe

verde - UDMR

roșu - Satana  :laugh2 (grădina măicuții domnului, pururea virgină, locașul bărbaților cu voce gay)

https://ibb.co/Bc2HSRc

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Gluma proasta e ca nu faci distinctia intre PSD un partid cu 20.000 de membrii din care ala care chiar a avut un program pt Romania Dragnea e acuma la parnaie si Firea o curva parvenita cu basini de diva, USR un partid format din copiii fostilor nomenclaturisti si Nicusor Dan un cuckold din alta lume(cea a matematicii) sau PNL un partid format de fostii PDListi plus niste bambilici de fatada plus Klaus Iohannis fostul aproape prim ministru PSDist din 2009.

Tu cand te duci la vot si pui cacatul ala de stampila ai impresia ca votezi un partid sau un om, surpriza, votezi O MUIE. Daca omul e ok posibil ca partidul sa fie de cacat si invers daca omul e de cacat posibil ca partidul sa fie ok sau ambele atat partidul cat si omul sunt de cacat. Dar nu pot sa explic asta idiotilor care cred in dedublare si care au imoresi ca daca in 2009 Klaus sugea pula la toti bosii PSD in 2014 acelasi om cu acelasi CNP a devenit liberal.

Firea e o curva parvenita nu merita sa castige dar mai frumos ar fi fost sa moara toti 3 in chinuri.

Când vei avea tu facultatea și doctoratul în matematică la Sorbona, să vorbești despre valoare! Ok, asta nu înseamnă obligatoriu că poate fi și un bun primar, și că va fi și cinstit, dar mai ușor cu aprecierile astea jignitoare! Evident că ai dreptul constituțional, e cam de porc, cu scuzele de rigoare!
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Buna observatie!

Postat

Să vie Țepeș să face ordine, zic!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:here,there,everywhere
  • Oras:here,there,everywhere
Postat

N-am fost și până voi crăpa,nu mă voi duce.E puțin probabil să apară vreun om serios.

• Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat

Ce prost esti.Informeaza-te inainte sa arunci cu jigniri.Cetatenii din diaspora nu pot vota la alegerile locale,trb sa fii pe teritoriul Romaniei in ziua votului si la sectia din orasul tau unde esti arondat.

Nu mai zboară avioanele low cost de la Luton spre Ro, sau ce? Că altfel nu pricep bă bad madăfakă ce plm de spirit civic (nemotivat) băgător în seamă te îndeamnă să laşi dâre de progesteron, deschizând topic despre un subiect ce n-are nicio treabă nici cu tine şi nici cu viața ta de kkt prin bejanie!?!

• Minus 2
Vizitator cocalar20
Postat

Când vei avea tu facultatea și doctoratul în matematică la Sorbona, să vorbești despre valoare! Ok, asta nu înseamnă obligatoriu că poate fi și un bun primar, și că va fi și cinstit, dar mai ușor cu aprecierile astea jignitoare! Evident că ai dreptul constituțional, e cam de porc, cu scuzele de rigoare!

Cu ce l-am jignit pe Nicusor?!

Am zis de USR ca e format din copiii fostilor securisti. Intamplator ii cunosc pe unii pe care ii vezi la TV si ma cunosc si ei pe mine. Din mai multe partide nu doar USR.

Vizitator cocalar20
Postat

Ca idee de baza, faptul ca am zis ca e din alta lume, nu e o jignire chiar e. Nu e la nivelul de Dambovita, posibil sa fie sau ce suspectez e posibil sa-l "faca" smecherasii.

Nu ma intereseaza. Nu m-a interesat politica niviodata. Imi produce scarba mai ceva ca civilele de oeste 30 de ani care se cred virgine cu pizda largita de 200 inainte. Orice om intra in cacatul asta(ma refer la politica) o face pt ceva. Hai sa nu divinizam haznaua. E alegerea lor si mi se rupe de motive.

P.S: am stat de vorba cu miliardari in Euro nu ma impresioneaza foarte tare Sorbona, e super ok el e un geniu imi rezerv dreptul de a nu fi impresionat.

P.P.S: stiu care e urmatoarea intrebare logica. Ce plm caut pe un site de curve. Uite vezi tu vine un moment in viata cand iti e atat de scaeba de toate prefacutele pulii ca preferi o curva cinstita.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...