Lubric Reputație: 707 Postat Martie 7, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Martie 7, 2014 La resedinta suna telefonul...trrrrrrrrrr...Johny H ridica receptorul.-Johny H!-Yes, Sir.-Unde-i doamna, Johny H ?-Doamna este in dormitor, Sir, in pat cu domnul.-Johny H ia pusca si impusca-i pe amandoi.-Yes, Sir.Se aud cateva impuscaturi si tipete dupa care Johny H revine la telefon..-Sir?-Yes, Johny H, e gata treaba ?-Yes, Sir, pe doamna am impuscat-o dar pe domn numai l-am ranit, dar sarind pe geam a cazut in piscina si s-a inecat.-Johny H, dar noi nu avem piscina!!!-Alo, ce numar ati format ??? ---------- -Sunt asa mandra de Lubric!-De ce?-Aseara a fost beat si nu m-a recunoscut!-Si trebuie sa fii mandra?-Asta este faza: Am incercat sa-l schimb de tricou si cand i l-am ridicat mi-a spus, "Nu, lasa-ma, am sotie! " ( Macar de-ar fi adevarat. ) ----------- M-a sunat soacră-mea aseară panicată din cale-afară:- Cool dragă, nu ştiu ce să fac, a căzut curentul şi din bucătărie vine un miros puternic de gaz!- Calmează-te, aprinde o lumânare şi intră în bucătărie, hai că stau la telefon... ---------- Vine Andreea Deea de la scoala si-i zice maica-sii:- Mama, domnul diriginte m-a facut hermafrodita azi la scoala!- Cum asa? raspunse maica-sa. De ce?!- Pentru ca am intarziat si eu un pic la ore.- Dar ce ti-a spus ma rog?- A zis: "Ma, voi veniti la scoala care cum vi se scoala fiecaruia?" 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 7, 2014 Lubric se plimba cu Loredana Adell pe o alee, in parc. La un moment dat, o tanara Andreea Deea imbracata cam indecent, il saluta pe Lubric toata numai zambet, privindu-l oarecum insinuant. Loredana Adell, contrariata, il intreaba: - De unde o cunosti pe domnisoara?! - Ei, de unde o cunosc?! Am cunoscut-o din motive profesionale. Loredana Adell se gandeste putin, apoi intreaba din nou: - Vorbim despre profesia ta sau a ei?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 7, 2014 V_ships ii povesteste lui G2br13l : - Vai, am avut parte ieri, pentru prima data, de cateva clipe romantice alaturi de prietena mea… - Ei, si ce ati facut voi doi singurei? intreaba G2br13l curios - S-a cam suparat putin pe mine… cred ca am facut ceva cam deplasat… - Adica? Ce vrei sa spui? - Pai stii chestiile alea doua… Ma fascineaza… Sunt mari, rotunzi, asa perfecti! Nu m-am putut abtine si i-am atins! - Si ea ce a spus? intreaba G2br13l uimit si contrariat totodata - “Au! Ochii mei!”
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 7, 2014 Talibanu cel vestit catre Andreea Deea : - Casatoreste-te cu mine, frumusete. Vei avea aur si argint si palatul meu va fi a ta casa. Vei fi a saptea mea sotie… Andreea Deea ii raspunde nervoasa : - Du-te mai de-aici ! Auzi la el, numai la pula nu statusem eu la coada !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 7, 2014 Talibanu vine la doctorul G2br13l : - Nenea G2br13l , te rog sa-mi dai un certificat in care sa specifici ca sunt bolnav de SIDA! - Pai, nu merge asa mai Talibane. Trebuie sa faci niste analize, ca sa pot face asta. . - Care analize, mai G2br13l? Da-mi pur si simplu un certificat! - Si la ce-ti va folosi? - In primul rand cat sint eu plecat in strainatate nimeni nu va veni la Andreea Deea. Si in al doilea rand vreau sa-i vad fata lui Lubric, ca bagabontul asta sigur a fost la ea .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 7, 2014 Talibanu, G2br13l si V_ships stau la o cafea pe o terasa si vorbesc despre femei. Talibanu spune mandru de el : - Bai fratilor a venit intr-o seara Andreea Deea la mine si i-am dat 4 numere . G2br13l si V_ships sar in sus : ba esti nebun ? G2br13l sa nu ramana si el mai prejos : - La mine a venit Denissa Deni si i-am dat 6 numere. Talibanu si V_ships razand : mai taie din ele dale dracului! Normal ca era si randul lui V_ships. - Bai eu intr-o seara am dat 10 numere. Talibanu si G2br13l in cor : Si ea ? - Ea n-a venit !
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 7, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 7, 2014 :laugh2 mai,mai...
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 7, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 7, 2014 Hai unul pe fuga, ca trebuie sa pregatesc microfonul pentru Karaoke :waytogo Pe la doua noaptea la receptia unui hotel de cinci stele apare Amanda.Dulcica, o doamna superba care nici una nici doua il ia pe receptioner de git si-i spune ca ea vrea neaparat un barbat.Acesta mai mult speriat spune ca la ora asta nu are de unde sa-i dea un barbat pe masura ei, dar totusi il are pe nea Gabi gradinarul, singura problema fiind ca acesta are 78 de ani.Doamna in disperarea ei il accepta si ii spune sa urce in camera ei.Urca nea Gabi in camera si cum ajunge aceasta ii spune sa se dezbrace sa faca un dus.Zis si facut.Dar cand acesta se intoarce in camera femeia ii ia hainele si le arunca pe geam.Acesta cand vede o intreaba de ce a facut asta, la care ea spune:La ce-o sa-ti fac eu o sa ai nevoie de altele.Cand aude mosul ii ia si el hainele si le arunca pe geam.Ea disperata ii spune :Ce faci omule? la care el:Pai, pana cand mi s-o scula mie pula, deja va trece moda la hainele astea... 3
chitra Reputație: 219 Postat Martie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 -Iubito te-ai hotarat ce faci de 8 martie?-Da!Merg cu fetele la o petrecere cu striperi.-Bravo! Si eu am vorbit cu baietii sa mergem intr-un club de striptease.!?!?De ce plangi iubito?!!!-Tu nu ma mai iubeeeeeesti!!! 2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Talibanu, G2br13l si V_ships stau la o cafea pe o terasa si vorbesc despre femei. Talibanu spune mandru de el : - Bai fratilor a venit intr-o seara Andreea Deea la mine si i-am dat 4 numere . G2br13l si V_ships sar in sus : ba esti nebun ? G2br13l sa nu ramana si el mai prejos : - La mine a venit Denissa Deni si i-am dat 6 numere. Talibanu si V_ships razand : mai taie din ele dale dracului! Normal ca era si randul lui V_ships. - Bai eu intr-o seara am dat 10 numere. Talibanu si G2br13l in cor : Si ea ? - Ea n-a venit !Pai daca era cu mine...cum sa vina?
chitra Reputație: 219 Postat Martie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 9, 2014 Cea mai mare greseala in alimentatia românilor este aceea ca se mananca...intre ei!. 2
chitra Reputație: 219 Postat Martie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 9, 2014 Vine un inger la doua statui din parc si le zice: - Aveti 5 minute sa faceti tot ce v-ati dori cel mai mult daca ati fi oameni! Statuile bucuroase intra in boscheti de unde se aud gemete intense. Dupa doua minute ies amandoua foarte bucuroase. Ingerul le zice :- Mai aveti inca trei minute.. O statuie ii spune celeilalte: -Beton !!! Acum poti sa tii tu porumbelul, sa ma c.ac si eu pe el! 3
chitra Reputație: 219 Postat Martie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 9, 2014 O olteanca focoasa care isi prinsese sotul inseland-o, ia pusca din dulap si zice amenintator:-Nenorocitule, te castrez!!-Iubito, te rog, mai da-mi o ultima sansa!-Bine, bălăngăne-le! 3
chitra Reputație: 219 Postat Martie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 9, 2014 Un baietel la cofetarie:- Saru'mana, aveti fanta roz ? - Da, puisor, toate avem fanta roz... 3
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Tata, cum am am aparut eu pe lume??Tata zice: - Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Hai sa-ti spun pe limba ta.Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup care a tipat din toti rarunchii: - You've Got Mail !!!! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Tata, cum am am aparut eu pe lume??Tata zice: - Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Hai sa-ti spun pe limba ta.Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup care a tipat din toti rarunchii: - You've Got Mail !!!! unde am auzit eu de hotelul asta ? Ah si ce de chaturi se fac pe-acolo....
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Martie 10, 2014 Andreea Deea il "calarea" pe Lubric in dormitor...Gabi vine acasa, se face comod, intra in dormitor, ramane perplex, se uita imprejur si gatuit...Ce-i asta... Ce-i aici... Ce faceti...?Andreea Deea catre Lubric... Vezi, ti-am zis eu ca-i prost!-----------Vine Ionica acasa si ii zice la Deea…- Tu Deie..- Da Ioane?- De cate ori ma vezi cu palaria in partea stanga inseamna ca am chef de tv…Cand ma vezi cu palaria in partea dreapta inseamna ca mi fome…Cand ma vezi cu palaria ridicata inseamna ca vreau sex…- Bine?- Bine..Vine Ionica cu palaria in stanga ..- Tuluaie vine Ion si ii plictisit no sa-i dau drumul la TV…- Ai vazut cum mi palaria..- Da Ionica, da…A 2 zi..- Tuluaie vine Ionica cu palaria in dreapta no ii fome…sa-i fac o ciorba.- Mi fome Deie...- Am facut o ciorba..A 3 zi…- Amu ii bai ii in sus palaria …Si vine Ionica cu palaria in sus cu 2 galetzi de apa in mana …Deea repede sa duce se rade nu stiu ce si vine Ionica in casa si-o vede dezbracata. Se uita Ionica la ea si spune:- Tu Deie noua ne arde casa si tie iti trebe sex?------------Deea si Tali fac dragoste.- Tali vine, vine vine!!!!!!!- Cine tu, Deie?- Tali, vine, da' vine Taliiii!- Cine tu FEMEIE?- Orgasmu' Talibane!Tali nervos la culme:- Cand fac eu sex, nu vine NIMENI! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Merge Lubric la urologul G2br13l, care spune taios : -In primul rand v-as recomanda sa nu va mai masturbati. Lubric mirat si putin ingrozit : - Dar de ce?! G2br13l : - Ca sa te pot consulta. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Judecatorul Lubric catre inculpatul G2br13l : - De ce nu-ti iei ma un avocat? - Poi toti avocatii au refuzat sa ma apere cand si-au dat seama ca nu eu am furat cele 5 milioane.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Ploaie mare la Constanta. Andreea Deea alearga zgribulita si impiedicandu-se cade intr-o baltoaca.. G2br13l stand confortabil in masina se uita la ea si spune razand : - Draguto, crezi ca inotand ai sa ajungi mai repede?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Talibanu si Lubric stau la o cafea : – Cu ce se ocupa sotia ta? intreaba Talibanu. – E programatoare, zice Lubric. – Interesant… . – Oh da ! exclama Lubric. Scorpia nu pleaca niciodata de-acasa fara sa-mi faca programul zilnic!…
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Chris73 un mare jucator la bursa, pierduse multi bani intr-o zi (normal, de vina e criza economica mondiala ). A doua zi Lubric il intreaba curios : - Am aflat ca ai pierdut multi bani ieri. Esti ok? Cum te descurci? - Sunt foarte bine. Am dormit aseara ca un bebelus. Raspunde Chris - Da? Cum asa?! zice Lubric din ce in ce mai curios - Ma trezeam din doua in doua ore si plangeam. 1
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 10, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 10, 2014 :kiss3
brigadierul Reputație: 260 Postat Martie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 10, 2014 :kiss3
chitra Reputație: 219 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Un tip ajunge mort de beat acasa, nevasta-sa il ia la palme:- Mai bei, ma, porcule?! Zi, ma, mai bei?!El, cu greu reusind sa ridice capul:- Toarna!!! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum