Sari la conținut

Bancuri...daca aveti chef sa radeti..molipsiti si pe altii..!

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Dupa o noapte furtunoasa petrecuta la Oradea, cu foarte multe partide, Amelia iese la balcon, sa scuture patura.... dar din patura pica un prezervativ folosit.
Intamplator pe-acolo tocmai trecea un mos, care vazand prezervativul, il ia si se uita foarte mirat, intrebandu-se ce-o fi.
Amelia vazandu-l pe batran, il intreaba:
Dar ce te uiti asa mosule, pe la voi, la Oradea nu se f**e lumea?!
Ba da draga mosului, se f**e lumea si pe la noi, dar nu pana le cade chielea de pe p**a.... :laugh2

• Like 2
Postat

Merge Amelia la aprozar sa faca cumparaturi:
- Aveti banane?
- Da.
- Vreau un kilogram.
Ia Amelia un kg de banane si dupa ce iese din aprozar desface una si o gusta:
- Bleach... ce gust de prezervativ are...! :laugh2

• Like 2
Postat

Cica se duce un barbat virgin la un bar si agata si el in sfarsit o gagica. Pleaca la ea acasa si ajung amandoi in pat. Fata ii zice:

- Hai sa facem un 69. Asta nestiind ce inseamna, aproba. Vede care este
faza, ii place si se pune pe treaba. Dupa putin timp, se baseste femeia.

El se opreste putin, zice in gandul lui "s-a scapat fata, nu-i nimic".
Dupa cateva minute, iar se basaeste. De data asta, tipul se ridica si isi pune hainele pe el. Fata il intreaba:

- Ce s-a intamplat?

- Auzi, stii ceva? Daca tu crezi ca am sa mai suport inca 67 din astea, inseamna ca esti nebuna...

• Like 2
Postat

Un tip isi pierde scula intr-un accident. Merge la doctor sa-i faca si lui ceva. Doctorul zice:

- Stam cam prost cu donatorii acum asa ca nu am decit o trompa de la un pui de elefant.

Zis si facut.
...
Vine omul la control peste o luna. Totul era in regula, mai crescuse
nitel, nevasta era multumita.La fel si in luna urmatoare. Vine omul in a
treia luna la doctor necajit:

- Domnu doctor am o mica problema. O crescut acuma de-o tirii dupa
mine.Asta nu ar fi o problema da’ cind merg prin piata fura mere de pe
tarabe si mi le baga in fund. :laugh2

• Like 3
Postat

O blonda, la cabina de la baza partiei :
- Buna ziua, pot sa-mi las si eu silicoanele aici ?
- Da' ce-ati patit ?
- Pai, scrie mare pe afis: INTERZIS CU SANII PE PARTIE !

• Like 1
Postat

Soţul se întoarce din delegaţie cu două zile mai devreme.
  Nevastă-sa în pragul uşii îi trage o palmă:
  - Ce mă, mă crezi curvă? :laugh2

Dacă îi reproşezi femeii nişte kilograme, ea o să-ţi reproşeze nişte... centimetri :laugh2 

• Like 2
Postat

Talibanu, la gara, cere un bilet si o intreaba pe doamna de la casa de bilete:

– Doamna, pot sa iau cu mine in tren 120 kg de dulceata?

– Cum sa luati 120 kg de dulceata? Asta nu-i marfar, nu va putem lasa sa faceti asta!

Talibanu se intoarce vesel, catre nevasta-sa si ii spune:

– Imi pare rau, dulceata mea, ai auzit ce a spus doamna cu biletele… Tu ramai acasa! 

• Like 1
Postat

Sotia catre sot:
- Ce cuplu frumos sunt noii nostri vecini! El o iubeste, ii aduce
flori, ii spune lucruri frumoase. Tu de ce nu faci asa?
- Draga, nici macar n-o cunosc!

Postat

Coolandhotman,G2br13l,Obiectiv si Johnholmes in studentie, seara, inainte de culcare, stau in paturile lor si discuta.

Johnholmes zice :

-Frateeee, mor de foame, ce naiba facem ?

Coolandhotmen intervine cu o idee :

- Fratilor , hai sa crestem un porc! O sa avem si carne si carnati , de toate.

Obiectiv  tolanit in pat conchide :

- Neah, prea multa murdarie....

G2br13l se uita prin camera si observa dezordinea prin camera, vesela nespalata, ciorapii aruncati peste tot :

- N-are nimic. O sa se adapteze.

• Like 1
Postat

Seful Coolandhotman ii zice subalternului G2br13l :

– Crezi ca poti sa vii sambata la serviciu? Stiu ca e weekend si poate ai planuri, dar am nevoie de tine…

– Sigur, nici-o problema, zice G2br13l , dar e posibil sa intarzii, doar stii ca sambata e un trafic infernal!

– OK, cand crezi ca o sa ajungi? intreaba Coolandhotman bucuros ca a rezolvat problema 

– Luni! 

• Like 2
Postat

In cabinetul medicului G2br13l intra Lubric. Se impiedica de prag, cade, isi rupe mana, se loveste cu capul de muchia unui scaun, isi sparge nasul si doi dinti, dupa care abia ridicandu-se se apropie de masa:

- Doctore G2br13l , lucrati si sambata ?  

• Like 1
Postat

- Dragul meu, iti amintesti de Sharon Stone in “Basic Instinct”, cand in sectia de politie isi pune picior peste picior? il intreaba Andreea Deea pe G2br13l

- Bineinteles ca da!

- Deci, imbecilule, de ea iti amintesti. In schimb, de faptul ca trebuie sa cumperi paine  ai uitat ! 

• Like 1
Postat

Johnholmes ii povesteste lui G2br13l :

- Ieri am agatat o negresa! Superba! Picioare splendide, corpul.... un miracol! Fata....un vis!

- Si? exclama G2br13l super incantat de destainuirea lui John

- Pai… Am mers la mine acasa, am baut sampanie, am dansat, ne-am sarutat…

- Si? Si ?....

- Am dezbracat-o incet apoi am stins lumina…

- Si… apoi? intreaba G2br13l extrem de incitat

- Apoi n-am mai gasit-o! 

• Like 1
Postat

am si eu un banc care consider ca este potrivit mediului in care ne aflam!

Dimineata, toata familia se trezeste, parintii se pregatesc sa plece la serviciu, iar Patrick la gradinita. Mama, Adreea Deea, e in dus, iar in timpul acesta tatal, Senya, intra in baie sa se spele pe dinti. Vazandu-si frumoasa sotie, frumoasa nu doar in poze, apetitul lui sexual creste si aplecand-o peste cada se apuca de treaba aia "parinteasca". In plin elan, in plin proces de penetrari, intra Patrick in baie si vede toata scena. Senya vazandu-l pe Patrick se gandeste:

- "Trebuie sa inventez ceva sa nu ramana socat micutul Patrick!"

Astfel, Senya incepe sa o ia la palme pe sotia lui Andreea Deea peste fundul ei frumos si generos expus in vazul tuturor. In acelasi timp in care o palmuia, Senya ii zice:

- Na de-aici, sa te inveti minte sa-l mai bati si alta data pe Patrick cel mic! Ai inteles acum???

Si continua sa-i aplice palma peste palma pe fundul inrosit al sotiei lui nedumerita de turnura lucrurilor. In schimb, Patrick, cu o oarecare prezenta de spirit, exprima bucuros:

- Asa Tati! Bravo, dar cand termini, poate futi si motanul, ca poate asa nu o sa ma mai zgarie!!!

• Like 3
Postat

Asteptam reactiile brigadierului. :) eu nu-mi mai aduc aminte, eram prea mic... asa sa fi fost? :))

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am si eu un banc care consider ca este potrivit mediului in care ne aflam!

Dimineata, toata familia se trezeste, parintii se pregatesc sa plece la serviciu, iar Patrick la gradinita. Mama, Adreea Deea, e in dus, iar in timpul acesta tatal, Senya, intra in baie sa se spele pe dinti. Vazandu-si frumoasa sotie, frumoasa nu doar in poze, apetitul lui sexual creste si aplecand-o peste cada se apuca de treaba aia "parinteasca". In plin elan, in plin proces de penetrari, intra Patrick in baie si vede toata scena. Senya vazandu-l pe Patrick se gandeste:

- "Trebuie sa inventez ceva sa nu ramana socat micutul Patrick!"

Astfel, Senya incepe sa o ia la palme pe sotia lui Andreea Deea peste fundul ei frumos si generos expus in vazul tuturor. In acelasi timp in care o palmuia, Senya ii zice:

- Na de-aici, sa te inveti minte sa-l mai bati si alta data pe Patrick cel mic! Ai inteles acum???

Si continua sa-i aplice palma peste palma pe fundul inrosit al sotiei lui nedumerita de turnura lucrurilor. In schimb, Patrick, cu o oarecare prezenta de spirit, exprima bucuros:

- Asa Tati! Bravo, dar cand termini, poate futi si motanul, ca poate asa nu o sa ma mai zgarie!!!

sa avertizeze cineva motanul... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

- Draga, cred ca ca e un sobolan sub covor! Ia uite-l cum misca! i-am zis aseara sotiei mele, sarind iute in fotoliu. Omoara-l, ce te uiti asa?
- Calmeaza-te Costele...imi raspunse ea, luandu-mi ziarul din mana. Chiar cred ca ar trebui sa-ti petreci si tu mai mult timp cu copiii astia...

• Like 1
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Un lucrător la Coca Cola vine dintr-o misiune de promovare a băuturii în Orientul Mijlociu.
- Şi, ai avut succes prin Arabia?
- Mmm, nu prea…
- Păi ce s-a întâmplat?
- Păi nu ştiam limba arabă si m-am decis sa o promovez prin trei postere… În primul era un tip mergând prin deşert, leşinat de sete… Al doilea îl înfăţişa în timp ce bea Cola… iar al treilea arăta un om complet relaxat.
- Aaa, păi este o idee foarte bună, cum de nu ai avut succes?
- După ce că nu ştiam limba, nu ştiam nici faptul că arabii citesc de la dreapta la stânga…

• Like 2
Postat
Dacă țipi timp de 8 ani, 7 luni și 6 zile, o să produci suficientă energie pentru  a fierbe o ceașcă de cafea.

(E greu de crezut că merită să faci asta)

La porci orgasmul durează 30 de minute.

(În viața viitoare aș vrea să fiu porc.)

Când te dai cu capul de pereți utilizezi cam 150 de calorii pe oră.

(Încă nu pot să-mi iau gândul de la chestia cu porcul.)

Oamenii și delfinii sunt singurele specii care fac sex de plăcere.

(Oare de asta zâmbeste Flipper mereu?… Și porcii au 30 de minute de orgasm. Nu pare corect…)

Persoanele dreptace trăiesc, în medie, cu nouă ani mai mult decât cei stângaci.

(Dacă ești ambidextru se împarte diferența?)

Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30

de ori propria greutate și întotdeauna cade pe partea dreaptă când se

îmbată.(Au plătit oare contribuabilii pentru această cercetare?)

Dracii-de-mare au peste 27.000 de papile gustative.

(Oare ce poate fi atât de gustos pe fundul apei?)

Un gândac de bucătărie trăiește nouă zile fără cap, după care moare de foame.

(Groaznic… Începi să te minunezi de cât de sadici și bolnavi trebuie să fi fost cei care au urmărit asta.)

Masculul de călugăriță nu se poate împerechea cât timp are capul atașat

de corp. Femela inițiză sexul prin tăierea capului masculului.

(Iubito, sunt acasă. Ce zici de…) (Ei bine, cel puțin porcii sar peste acest aspect…)

Unii lei se împerechează de peste 50 de ori pe zi.

(În viața mea viitoare încă îmi doresc să fiu porc… calitatea înaintea cantității)

Fluturii gustă cu ajutorul picioarelor.

(O, doamne…)

(La ăștia este mai rău decât la dracii-de-mare)

Ochiul struțului este mai mare decat creierul său.

(Cunosc astfel de persoane.)

Steaua de mare nu are creier.

(Cunosc și astfel de persoane.)

• Like 2
Postat

Deținuții de la Rahova au lansat o petiție prin care cer urgent eliberarea lui Meme Soica!
„Luați-l de-aici, că altfel ajungem toți pă psihiatrie! Numai fițe: că el vrea celula 25, că el vrea să fie manager general de celulă, că el cu noi nu face treabă și o să transfere niște colegi care au jucat pe la pușcării de top din Vest, iar dacă nu poate definitiv îi aduce măcar sub formă de împrumut“

• Like 1
Postat

Sa cuceresti o femeie si sa nu povestesti prietenilor e ca si cum ai trece Pacificul înot în secret.

• Like 1

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
:))) buna aia cu meme

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...