Blaugrana10 Reputație: 26 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 2 hours ago, catalina666 said: Pe undeva prin țările calde 😂😂😂 poate o sa fac o vizita scurta dupa sarbatori in TM 😘 Prin tarile calde ... eu cred ca banuiesc pe unde 😅 ,afara din Europa si incepe cumva cu E tara si un oras ce incepe cu D ...unde ii cald si iarna 😉 ...vii dupa Mos Craciun sau eventual cu el cu sania 😂😜😘
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 16, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 16, 2021 13 hours ago, catalina666 said: 😂😂😂 păstram legatura 🤗😘 O seara făina !!! 🥵 Toată noaptea n-am dormit Pân' la ziuă am perpelit Și când am mai ațipit Poza ta eu am zărit N-am mai fost bun de nimic Când s-o'ntoarce Cătălina după sărbătorile de iarnă, o să aibe atâtea ș'atâtea cadouri încât Moș Crăciun o să vrea să-și facă programare! 2
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 17, 2021 Acum 12 ore, catalina666 a spus: Dupa Mos Craciun 🔥🔥😈 Sa te intorci doar cand o sa ai ON in meniu ... pana atunci nu iti duc lipsa ... Sa ai grija de trupul tau ...ca de psihic nu imi fac griji 🙃🙃 4
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 17, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 17, 2021 23 minutes ago, povestitorul said: Sa te intorci doar cand o sa ai ON in meniu ... pana atunci nu iti duc lipsa ... Sa ai grija de trupul tau ...ca de psihic nu imi fac griji 🙃🙃 Păi a avut ON în meniu. Dar v-ați luat voi de biata Cătălina și ați supărat fata 🥺 Dar trupește... Se ține tare de tot! 😍😜 1 2
fciuca Reputație: 312 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 17, 2021 27 minutes ago, povestitorul said: Sa te intorci doar cand o sa ai ON in meniu ... pana atunci nu iti duc lipsa ... Sa ai grija de trupul tau ...ca de psihic nu imi fac griji 🙃🙃 ON, FK, CIM si renunti la silicoane , eu is mai pretentios decat colegul povestitor 😄 3 2
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 17, 2021 Acum 2 ore, fciuca a spus: ON, FK, CIM si renunti la silicoane , eu is mai pretentios decat colegul povestitor 😄 Trebuie sa ne multumim si cu putin ...in viata nu poti sa le ai pe toate 🤪🤪 1 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 19, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 19, 2021 Moș Crăciun vine mai repede anul ăsta! 😍🎁❤️ Cătălino, mi-ai făcut weekendul mai frumos 1
catalina666 Reputație: 521 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 5 minute, Cozonac7 a spus: Moș Crăciun vine mai repede anul ăsta! 😍🎁❤️ Cătălino, mi-ai făcut weekendul mai frumos Ca întotdeauna dragul meu 💋 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 Catalina, nu te-ai mai gandit cu...sti tu...sa introduci ON, FK si CIM? Bāietii sunt tristi si plang...ca nu pot face cu tine si asa ceva. N-ai vrea sa Ii faci mai bucurosi? 1 2
catalina666 Reputație: 521 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 1 minut, Lucas0 a spus: Catalina, nu te-ai mai gandit cu...sti tu...sa introduci ON, FK si CIM? Bāietii sunt tristi si plang...ca nu pot face cu tine si asa ceva. N-ai vrea sa Ii faci mai bucurosi? Raman la aceleași servicii 😇 pot plânge pe pieptul meu 🤣🤣am destul loc !! 😈 1 3 3
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 Just now, catalina666 said: Raman la aceleași servicii 😇 pot plânge pe pieptul meu 🤣🤣am destul loc !! 😈 Eu vreau sa zic un singur lucru ,cu fk fara fk ,eu vin la tine cu prima ocazie cand te prind in timisoara :))
catalina666 Reputație: 521 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 19, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Eu vreau sa zic un singur lucru ,cu fk fara fk ,eu vin la tine cu prima ocazie cand te prind in timisoara :)) Saptamana viitoare 😏te astept 😘
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 Just now, catalina666 said: Saptamana viitoare 😏te astept 😘 As veni si maine dar nu sunt in oras:( ,presupun ca o sa mai activezi si lunile urmatoare ,nu?
catalina666 Reputație: 521 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 19, 2021 @nicieu o sa fac un mic tur 😇o sa ajung si in CONSTANTA !!! 🙈🙈 1
catalina666 Reputație: 521 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: As veni si maine dar nu sunt in oras:( ,presupun ca o sa mai activezi si lunile urmatoare ,nu? Eu zic ca da 🤷🏼♀️😂 daca se schimba ceva o sa postez aici 😘 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 19, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 19, 2021 7 minutes ago, Lucas0 said: Bāietii sunt tristi si plang... Trist ești tu Lucascenko 🥺 Cătălina e atât de bună încât înveselește pe toată lumea. Numai lucruri bune face!! 💖 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 4 minutes ago, Cozonac7 said: Trist ești tu Lucascenko 🥺 Cătălina e atât de bună încât înveselește pe toată lumea. Numai lucruri bune face!! 💖 Ai facut descoperirea secolului @Cozonac7
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 11 minute, catalina666 a spus: Raman la aceleași servicii 😇 pot plânge pe pieptul meu 🤣🤣am destul loc !! 😈 Adevarul este ca imi vine sa plang cand vad asa piept darnic 😅 as plange putin pe sanii tai 🤣 cred ca mai mult de bucurie!
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 19, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 19, 2021 1 hour ago, CharonIV said: Ai facut descoperirea secolului @Cozonac7 Eh... Nici chiar așa. Nu am niciun merit eu. Cătălina este o fată tare bună, din orice punct de vedere! Mie îmi place de ea (chiar dacă mai pe la'nceput ne-am luat noi puțin la harță și împins vagoane aici pe topic până să ajungem să ne cunoaștem), n-am făcut decât să zic cu fiecare ocazie că-mi este tare dragă! 🥰❤️ E blondă, frumoasă foc, nu-i deloc fraieră, are suflet bun... E și ea uMpicuț arțăgoasă dar e din Oltenia, își permite!😅 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 3 ore, Lucas0 a spus: Catalina, nu te-ai mai gandit cu...sti tu...sa introduci ON, FK si CIM? Bāietii sunt tristi si plang...ca nu pot face cu tine si asa ceva. N-ai vrea sa Ii faci mai bucurosi? Invata sa scri doar pentru tine ...daca vreau sa caut ON ...sau FK cu siguranta gasesc ...asa ca nu mai fi tu avocatul.poporului ...Hai ...noroc ...
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 3 minutes ago, povestitorul said: Invata sa scri doar pentru tine ...daca vreau sa caut ON ...sau FK cu siguranta gasesc ...asa ca nu mai fi tu avocatul.poporului ...Hai ...noroc ... Nu-ți recomand sa te contrazici cu Lucas😅
povestitorul Reputație: 2965 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 5 minute, CharonIV a spus: Nu-ți recomand sa te contrazici cu Lucas😅 Ai dreptate intr un fel ...insa cateodata o ia rau pe aratura si mai trebuie ...dirijat ...plus ca ma obosesc postarile lui ...daca citez macar jumate ma ia somnul ...noroc cu asta (ultima pe care am vazut o ...) ca e mai scurta ... 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 2 minutes ago, povestitorul said: Ai dreptate intr un fel ...insa cateodata o ia rau pe aratura si mai trebuie ...dirijat ...plus ca ma obosesc postarile lui ...daca citez macar jumate ma ia somnul ...noroc cu asta (ultima pe care am vazut o ...) ca e mai scurta ... Indiferent ce ii spui ,el 4 chestii visează : fk,cim,anal, jucării anale:))))) nu faci, îți dă 100 de reply-uri
povestitorul Reputație: 2965 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: Indiferent ce ii spui ,el 4 chestii visează : fk,cim,anal, jucării anale:))))) nu faci, îți dă 100 de reply-uri Lasa l sa doarma ...nu il trezi 😉😉😉 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2021 Postat Noiembrie 20, 2021 1 minute ago, povestitorul said: Lasa l sa doarma ...nu il trezi 😉😉😉 Doamne ferește
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum