john71 Reputație: 133 Postat August 25, 2022 Postat August 25, 2022 Acum 34 minute, Vasilescu85 a spus: Da coaie este superba minunata rupta din soare daca aveai in pula mea vreo nevasta nu ii făceai atatea complimente zici ca vrei sa o combini bai șmechere luamiai pula in gura de martalog 😂😂😂 Eu o am pe mata bai fraiere care ii dau la muie . Pe tine mai bine te caca și te manca tactu. Du te dracu în pizda matii și nu mai sta cu gura în pula mea. Mars! 1
Vasilescu85 Reputație: 37 Postat August 25, 2022 Telefon: Pula Oras:La mata acasa Telefon: Pula Oras:La mata acasa Postat August 25, 2022 Acum 23 minute, john71 a spus: Eu o am pe mata bai fraiere care ii dau la muie . Pe tine mai bine te caca și te manca tactu. Du te dracu în pizda matii și nu mai sta cu gura în pula mea. Mars! Ba esti mai prost ca Scrot01 lingeamiai coaiele si curu de jegosu dracu ce esti 1 1
delia_best_ Reputație: 903 Postat August 26, 2022 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Autor Postat August 26, 2022 Va rog frumos să încetați cu jignirile la mine pe topic .....nu este frumos
awokeone10 Reputație: 9101 Postat August 26, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 26, 2022 Acum 2 ore, delia_best_ a spus: Va rog frumos să încetați cu jignirile la mine pe topic .....nu este frumos Mai esti pe-aici?Sau ai plecat deja? 2
Vasilescu85 Reputație: 37 Postat August 26, 2022 Telefon: Pula Oras:La mata acasa Telefon: Pula Oras:La mata acasa Postat August 26, 2022 Acum 5 ore, delia_best_ a spus: Va rog frumos să încetați cu jignirile la mine pe topic .....nu este frumos Asa este soro ai scuzele mele imi pare foarte rau ca te ai supărat soro deja m am emotionat 1
Alexu12345 Reputație: 0 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 Aveti grija da teapa! Am sunat am facut programare la 11:30 cand am ajuns nu a mai raspuns, intr un final raspunde si imi zice pai nu am stiut ca vi, daca vrei te astept in 40 min, primise alt coleg si mie imi zicea ca trebuie sa ajunga urgent la banca. Deci voi decideti daca merita sau nu. 1 1
georgikos Reputație: 92 Postat August 29, 2022 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 29, 2022 Am fost la Delia de doua ori, prima data avea locatie langa Hale si a doua oara acum o saptamana (nu stiam ca mai fusesem). Prima oara a avut o atitudine rece, gfe slabut, insa a avut un oral bun, apoi am stat de vorba si mi-a placut sa stau de vorba cu ea. A doua oara a fost mai draguta. La corp arata bine se vede si in poze (bucile alea mama mama) Cam atat, acum notele: Aspect:8-9 Oral:8 Normal:7 GFE:6 2 1 1
Vizitator Motoflorin Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2022 Postat Septembrie 9, 2022 Bună Delia! ☺️ Ai cumva în plan să ne mai vizitezi orașul?? 😌
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 15, 2022 Buna dimineata !Disponibilă până la 00:00!! 2
caineleDDB Reputație: 4751 Postat Noiembrie 15, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Noiembrie 15, 2022 1 oră în urmă, Delia_ a spus: Buna dimineata !Disponibilă până la 00:00!! Tanti Delia, având in vedere ca te-am laudat pe la inceput, cand ai aterizat prin orasul nostru, si pe merit, esti amabila sa imi spui daca mai ai in vedere sa revii la comportamentul de atunci? Nu de alta, da' am mai trecut pe la tine si erai schimbata in rau ca atitudine si tot ce ține de implicare. Am zis sa nu te critic atunci, ca poate ai patit ceva, dar problema persista. Revii la ce ofereai atunci sau nu? 10 1
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 15, 2022 Servicii: Oral (neprotejat in functie de igiena) Normal (doar protejat) Fantezii,atingeri,mangaieri Prețuri:150 Finalizarea 250 Ora NR:0735415565 Oralul se poate face combinat cu finalizare orală sau facială La pretul de 150 (25 minute) se poate face si dominare am jucării și accesorii Programarile se pot face atat telefonic cat si pe whatsapp 2 1 1
awokeone10 Reputație: 9101 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 15, 2022 Am vizitat-o pe Delia astazi,am luat-o de dimineata,de la cafea🤣... Ea,la fel,aceeasi fata atragatoare,finuta,dulce,intelegatoare,vorbareata,cateva tatuaje de bun-simt,frumoasa,foarte curata. Locatia=pe Republicii,vis-a-vis de statuie. Baia curata,dotata cu de toate.Mi-a dat prosop curat. Chiar ma gandeam sa-i fac o vizita in Targoviste,dar e drumul ala....de-ti vine sa o iei pe camp! Preturile sunt cele de mai sus,cu siguranta este de revenit fata de ce petarde avem acum in Ploiesti.Are servicii si preturi imbatabile,din punctul meu de vedere. Mi-a povestit si ce a patit data trecuta in oras si,apropo,daca cititi aici pestalailor,va astept in Cina,sa vb. Te pup,Delia! 6
maryo85 Reputație: 592 Postat Noiembrie 15, 2022 Postat Noiembrie 15, 2022 Sa aveti grija de ea!!! 1 1
awokeone10 Reputație: 9101 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 16, 2022 Acum 9 ore, maryo85 a spus: Sa aveti grija de ea!!! Pai avem dar de fiecare data sta prea putin aici,in plus,mai sunt si pestalaii astia cu grasele lor cu tot,care s-au desteptat si citesc si ei forumul asta,poate au si cont pe aici si incearca sa le faca plecate pe fetele bune care ne viziteaza... 1
amoreamore Reputație: 1552 Postat Noiembrie 16, 2022 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Postat Noiembrie 16, 2022 Acum 44 minute, awokeone10 a spus: Pai avem dar de fiecare data sta prea putin aici,in plus,mai sunt si pestalaii astia cu grasele lor cu tot,care s-au desteptat si citesc si ei forumul asta,poate au si cont pe aici si incearca sa le faca plecate pe fetele bune care ne viziteaza... A dat foamea n ei rău. Dar ei nu știu că fetele de treaba au clienți fideli și nu se duc la petardele lor. Era una pe aici de spunea ca are toată ziua de luni programări după care se vaita ca și.a luat numai țepe . Clar peștișorii și.au făcut programări după n cartele să blocheze fata Asa ca Delia ai grija la programări 🙂. 1
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 16, 2022 1 oră în urmă, amoreamore a spus: A dat foamea n ei rău. Dar ei nu știu că fetele de treaba au clienți fideli și nu se duc la petardele lor. Era una pe aici de spunea ca are toată ziua de luni programări după care se vaita ca și.a luat numai țepe . Clar peștișorii și.au făcut programări după n cartele să blocheze fata Asa ca Delia ai grija la programări 🙂. Asta mi să întâmplat și mie ieri
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 16, 2022 Disponibilă până la ora 22 .... 1
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 16, 2022 Acum 18 ore, awokeone10 a spus: Am vizitat-o pe Delia astazi,am luat-o de dimineata,de la cafea🤣... Ea,la fel,aceeasi fata atragatoare,finuta,dulce,intelegatoare,vorbareata,cateva tatuaje de bun-simt,frumoasa,foarte curata. Locatia=pe Republicii,vis-a-vis de statuie. Baia curata,dotata cu de toate.Mi-a dat prosop curat. Chiar ma gandeam sa-i fac o vizita in Targoviste,dar e drumul ala....de-ti vine sa o iei pe camp! Preturile sunt cele de mai sus,cu siguranta este de revenit fata de ce petarde avem acum in Ploiesti.Are servicii si preturi imbatabile,din punctul meu de vedere. Mi-a povestit si ce a patit data trecuta in oras si,apropo,daca cititi aici pestalailor,va astept in Cina,sa vb. Te pup,Delia! Mulțumesc frumos pentru vizită...😘 1
awokeone10 Reputație: 9101 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 16, 2022 Acum 15 minute, Delia_ a spus: Asta mi să întâmplat și mie ieri Ti-am zis deja,suni un prieten... 1 1
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 16, 2022 Acum 36 minute, awokeone10 a spus: Ti-am zis deja,suni un prieten... Asa voi face
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 17, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 17, 2022 Disponibilă până la ora 22 2
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 17, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 17, 2022 2
andu6969 Reputație: 2 Postat Noiembrie 17, 2022 Postat Noiembrie 17, 2022 Acum 53 minute, Delia_ a spus: Bună dimineața, un nr de telefon?
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 17, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 17, 2022 0735415565
Delia_ Reputație: 27 Postat Noiembrie 19, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 19, 2022 Disponibilă 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum