Sari la conținut

0722996334 Janeta

Postări Recomandate

• Oras:B city
  • Oras:B city
Postat

Cat de suav nume, cum sa te duci la asa ceva...

Dacă sunt pozele ei reale, e de apreciat Janeta. Ma scutit de un drum degeaba. Altele pun poze false, te duci, vezi pe dracu cu pizdă, pleci și nefutut și cu banii și timpul pierdut.
Postat

Dacă sunt pozele ei reale, e de apreciat Janeta. Ma scutit de un drum degeaba. Altele pun poze false, te duci, vezi pe dracu cu pizdă, pleci și nefutut și cu banii și timpul pierdut.

Da, asa este. Si e clar ca nici pe ea nu o mai deranjeaza toti.

• Like 1
Postat

Daca imi permiteti...

Nu cred ca ma insel are si a avut multiple anunturi pe net...

Cred ca e o fosta sau actuala.colega a fetelor de la zepter actual pe dacia si la unirii...in functie de timp si la.uncii la bcr daca nu ma insel...am foat la ea cred acum vreo 3 ani...bunicica matura de etnie dar buna la ce face...artista dar dim pacate fust fuck desi nu o arata ca pustoaicele astea cordite stie sa te faca sa termini rapid dar torusi sa nu te simti chiar in largul tau ca timp...igiena ei e buna dar a locatiilor grav naspa deoarece totdeauna e in locatii cu minim 3/4 prestatoare...pentru 70 ron finalizarea mergea dar acum cu ingheauiala asta sinoreturile probabil crescute...as zice pas

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 16 ore, sevastian1990 a spus:

Este o doamna la 35 de ani cu forme . Sincer am stat o ora si m am simtit fbine o sa mai merg

O recenzie regulamentara crezi ca poti sa faci?

• Oras:DA
Postat

Ca varsta are in jur de 40,face sex total la 100 finalizarea,70 este pentru oral si normal.Este foarte veche in meserie,am cunoscut-o in urma cu vreo 10 ani cand activa vis-a- vis de Zepter ,in blocul cu BCR la etajul 2,are topice deschise dar cine le mai gseste din moment ce a schimbat 100 de numere de telefon?Erau 4 fete in apartament,Adela blonda care este de vreo doi ani in Romana era matroana

Postat
5 hours ago, lilisor95 said:

vis-a- vis de Zepter ,in blocul cu BCR

Va dati seama cum arata adunarea generala a asociatiei de proprietari in blocul ala ? :)

Postat
Acum 11 minute, da da da a spus:

Va dati seama cum arata adunarea generala a asociatiei de proprietari in blocul ala ? :)

Va dati seama cum arata etajul doi in 2019? Patru apartamente pe palier,intr-un apartament era Vera cutrei fete,in al doilea era Betty nemtoaica cu o colega,in al treilea era Andreeabubu cu doua colege

• Like 1

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat
La 15.03.2021 la 5:58, sevastian1990 a spus:

Este o doamna la 35 de ani cu forme . Sincer am stat o ora si m am simtit fbine o sa mai merg

Sevastian esti pestele ei,prea ai facut o recenzie de doi bani,probabil ca vocabularul vostru este limitat,majoritatea proxenetilor nu au mai mult de 6 clase primare...

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...