BKing Reputație: 79 Postat Iulie 6, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 6, 2024 Salut baieti. Am vrut sa revizitez pe Ari dar in ultimele 2 sapfamani nu mai dau de ea nici cum. Stiti cuva daca si-a schimbat numarul?
Rafaelooo Reputație: 1987 Postat Iulie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 6, 2024 Acum 28 minute, BKing a spus: Salut baieti. Am vrut sa revizitez pe Ari dar in ultimele 2 sapfamani nu mai dau de ea nici cum. Stiti cuva daca si-a schimbat numarul? Numărul e corect, mai insistă, poate ai prins-o ocupată.
Semakaone Reputație: 435 Postat Iulie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 6, 2024 Acum 26 minute, Rafaelooo a spus: Numărul e corect, mai insistă, poate ai prins-o ocupată. Mulțumesc pentru informații colegu... Tot timpul ai fost un bun sfetnic pentru comunitatea... m-ai ales pentru noi ăstea mai nexperimentati.👍👍👍. PS. Nu ști la ce oră ar fi liberă să pot face și eu o programare...????
Rakoonn Reputație: 14 Postat Iulie 7, 2024 Postat Iulie 7, 2024 Iformatie utila este ca nu merita sa mergi la ea. O prinzi greu la programare sau asa vrea sa lase impresia. In afara ca fizic arata bine alte lucruri pozitive nu gasesti. Muia e banala, nu te lasa sa o tii de cap sa dictezi ritmul, nu o ia pe toata si nici nu te priveste in ochi cand o suge. La normal nam avut conexiune cu ea cu toate ca nu o zis nu la vreo poztie dar nu era incantata cand ceream schimbarea. Ar fi sperat sa scape cat mai repede. Am stropit un obraz si a fugit la baie. Nu merita atatea laude cate s-au scris pe aici dar eu nu am de gand sa mai merg. La banii deloc putini pe care ii cere sunt fete mai bune. De la mine are nota 5, a trecut clasa ca arata bine, chiar daca aduce putin a baietel, atat.
BKing Reputație: 79 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 13, 2024 On 7/7/2024 at 10:48 PM, Rakoonn said: Iformatie utila este ca nu merita sa mergi la ea. O prinzi greu la programare sau asa vrea sa lase impresia. In afara ca fizic arata bine alte lucruri pozitive nu gasesti. Muia e banala, nu te lasa sa o tii de cap sa dictezi ritmul, nu o ia pe toata si nici nu te priveste in ochi cand o suge. La normal nam avut conexiune cu ea cu toate ca nu o zis nu la vreo poztie dar nu era incantata cand ceream schimbarea. Ar fi sperat sa scape cat mai repede. Am stropit un obraz si a fugit la baie. Nu merita atatea laude cate s-au scris pe aici dar eu nu am de gand sa mai merg. La banii deloc putini pe care ii cere sunt fete mai bune. De la mine are nota 5, a trecut clasa ca arata bine, chiar daca aduce putin a baietel, atat. Salut colegu. Merci pentru sfat. Nu e prima ocazie cand ma duc la ea. Am citit si bune si rele dar gusturile nu se discuta. Nu incerc sa o apar dar fiecare om are alte nevoi si altw gusruri iar Ari are ceva ce imi place la ea. 1
dandavid Reputație: 468 Postat Iunie 4 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 4 Am răsfoit astăzi Publi, am dat de Ariana și am rămas surprins că de aproape un an, nu mai i-a scris nimeni o recenzie. Zilele următoare o vizitez! 1 1
rebelar Reputație: 111 Postat Iunie 5 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 5 4 minutes ago, toyboy6x9 said: Credeam ca e retrasa Are anunt aproape zilnic pe publi.
toyboy6x9 Reputație: 18 Postat Iunie 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 5 Acum 4 minute, rebelar a spus: Are anunt aproape zilnic pe publi. Doar ca eu de obicei merg la sigur bazat pe recenziile de aici.
rebelar Reputație: 111 Postat Iunie 5 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 5 32 minutes ago, toyboy6x9 said: Doar ca eu de obicei merg la sigur bazat pe recenziile de aici. Atunci scrie, sa mearga si altii la sigur. 1
pentrucf Reputație: 81 Postat Iulie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 24 Ia sa dau eu up la dnsoara. Numa de ciuda si ca nu te lasa la greu niciodata ca alte figurante. Si ca este mereu pe la noi, nu pleaca ca pasarile calatoare de frica ca se prind fraierii ca au servicii de rahat. Aici aveti un mesaj actualizat. Buna! Ari ma numesc și acestea sunt prețurile și serviciile mele❤️😈oral😈normal😈saruturi😈69😈finalizare corporală 😈poziții diferite 😈masaj💋200 o fin/ 30 min💋400 ora/2 fin Extra:french kiss(+50) Fata se comporta exemplar, nu grabeste, face conversatie si am vazut ca mai nou a bagat si fk, n.am incercat (inca). Pt cei care nu stiu are un corp bine bine. S.a mutat pe centru langa teatru. Fata e peste majoritatea de pe publi si la un raport calitate pret excelent. Am fost doar o finalizare, gata dusulit deci nu stiu cum e baia. Locul e unul spatios, rustic/modern as zice. Oralul protejat, din cate stiu doar protejat de aia nu m.am facut client fidel. Are o aiura baietoasa asa cu par scurt si vocea putin, corpul e de top model. Era ok temperatura, nu am vazut AC dar nu era cald deci presupun ca are. Cadou 1 fin 200. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum