ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 21, 2023 Buna dimineataaaa💋 astăzi disponibila pana la ora 20:00! 0799569986 💋💋💋
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 21, 2023 💋💋💋 1 10
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 22, 2023 Hello! Astăzi voi fii doar pana la ora 18:00! Va astept 💋💋 0799569986 💋
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 23, 2023 Buna dimineataaaaaa! am început programul💋 va astept astăzi și maine pana la ora 20:00 💋💋 0799569986 1
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 24, 2023 Am început programul! Va astept 💋💋💋
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 24, 2023 Astăzi programari doar pe whatsapp și voi fii disponibila după ora 18:00! Va astept 💋💋
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 24, 2023 Disponibila pana la ora 24:00! Va astept 💋💋 0799569986💋 1
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 27, 2023 hello, am revenit!Astăzi disponibila pana tarziu! Va astept 0799569986 💋💋
Dedei90 Reputație: 172 Postat Martie 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 27, 2023 Am fost si eu la Ariana acum ceva vreme. Sunat, era libera. Locatia la Ared Kaufland. Aspect - tunsa scurt, baieteste, trasaturi frumoase ale fetei desi putin baietesti. Trup perfect, fit, are o conditie fizica impecabila. Parca la picioare are parantezele specifice fotbalistilor ON - 7 este bun dar cam atat. Nimic deosebit sau ceva de specificat. O suge cat de cat bine dar fara sa faca ceva special Am ales finalizare faciala dar a fost dezamagire totala. Pe langa ca mi-am frecat-o singur cand m-am terminat a pus maxilarul in fata asa ca numa finalizare faciala nu a fost. Nu pot sa zic ca a mintit, maxilarul face parte din fata NP - 7 sex normal, am schimbat cateva pozitii dar destul de mecanic. Nu am simtit implicare sau ca era prezenta acolo. Nu m-a grabit asa ca are un punct in plus. Ca si atitudine destul de slabut - 5. Nu am spus ca sunt de pe forum si cred ca asta conteaza foarte mult. Vad recenzi foarte bune de la altii cu vechime aici. Probabil ca si comportamentul se schimba in functie de client si influenta pe care o are. Abia daca a conversat, a stat mai mult pe telefon. Achitat 200 ron. Eu nu mai revin. 8 1
Chiochiu Reputație: 60 Postat Martie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 28, 2023 Am trecut și eu pragul la Ariana Programare pe oațțap, a venit relativ repede cu un răspuns favorabil 10 Locație ARED Kaufland apartament cu o cameră, pat mare și ok că nu scârțâia, cearceaf mototolit, dezordine in baie, mâncare și par de la cățel pe jos, un fum de țigară intens, toate astea din cauza modestiei 6 Aspect are un corp frumos, înăltuță, sâni îi vin perfect, fundulet frumos și tonifiat, are o tunsoare care o dezavantajează, nici la chip nu-i cea mai feminina 8,5 Igiena ei e de 10 ,a apartamentului lasă de dorit Atitudinea nu-i cea mai bună, nu prea am socializat dar m-am împrietenit cu cățelul si neam jucat 6 Oral neprotejat făcut atât până a prins pula putere, dacă făcea cat doream eu era ok că are tehnică dar se grăbește 7 Normal protejat am inceput un misionar unde am avut impresia că e prezentă, in lot se mișcă destul de bine dar cel mai mult ii place căpriță unde a trecut în offline dar sa activat să de-a jos cățelul care a venit lângă mine să continuăm joaca începută în sufragerie, finalizarea banală în prezervativ 7 De săruturi nu am întrebat nici nu am simțit atracție, am simțit o rece și distanta Tarif 200 lăsați de mine la început Dacă va remedia cele scrise mai sus și nu se grăbește voi mai reveni Eu nu scriu pt a înjosi fetele, scriu pt a ști unde au minusuri pt a le corecta și a oferi servici si timp de calitate 5
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 29, 2023 Buna dimineața! Am început programul! Astăzi disponibila pana la ora 20:00! Va astept 💋💋 0799569986
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 30, 2023 NEAȚAAAAA💋 Am început programul de dimineața, va astept 💋💋 0799569986💋
Dedei90 Reputație: 172 Postat Martie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 30, 2023 Domnisoara ne confirma interesul ei pentru calitatea serviciilor oferite si pentru o atitudine corecta!Nu ma asteptam sa se certe cu noi dar nici sa ne ignore recenziile. Daca ar fi curioasa de clienti macar ar spune ca va tine cont de ceea ce spun clientii si ca va incerca sa remedieze. Cainii latra, caravana trece. Bani sa iasa ca fraieri is destui. 1
mrwick Reputație: 842 Postat Martie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 30, 2023 Normal ca fraieri sunt destui, bani să iasă! Mie îmi place cum arată la corp, e printre cele mai sexy la corp de la noi dar nici nu sunt de acord ca să nu își dea interesul față de client mai ales la 200 finalizarea. La 200 finalizarea te aștepți să își dea interesul și la un comportament top.
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 30, 2023 Acum 4 ore, Dedei90 a spus: Domnisoara ne confirma interesul ei pentru calitatea serviciilor oferite si pentru o atitudine corecta!Nu ma asteptam sa se certe cu noi dar nici sa ne ignore recenziile. Daca ar fi curioasa de clienti macar ar spune ca va tine cont de ceea ce spun clientii si ca va incerca sa remedieze. Cainii latra, caravana trece. Bani sa iasa ca fraieri is destui. Îmi pare rau dar nu vreau sa comentez mai mult. Stiu ce fel de cont ești, nici unul din cei mai sus nu ați fost la mine, ați lasat și la Bibi la fel recenzii fără sa veniți 😂😂 1
Dedei90 Reputație: 172 Postat Martie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 30, 2023 1 hour ago, ariana08 said: Îmi pare rau dar nu vreau sa comentez mai mult. Stiu ce fel de cont ești, nici unul din cei mai sus nu ați fost la mine, ați lasat și la Bibi la fel recenzii fără sa veniți 😂😂 Ha ha ha! Ai gasit scuza perfecta! Asa e ca ai parfumuri multe pe mobila din fata coltarului din sufragerie? Deci am fost la tine sau nu? Colegul ti-a zis de caine. Nu ai caine? Eu zic ca mai bine ai incerca sa schimbi ceva! Sa ai mai multa grija de fraierii ce te intretin!
tudor2290 Reputație: 9 Postat Martie 30, 2023 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 30, 2023 Acum 2 ore, Dedei90 a spus: Ha ha ha! Ai gasit scuza perfecta! Asa e ca ai parfumuri multe pe mobila din fata coltarului din sufragerie? Deci am fost la tine sau nu? Colegul ti-a zis de caine. Nu ai caine? Eu zic ca mai bine ai incerca sa schimbi ceva! Sa ai mai multa grija de fraierii ce te intretin! Sincer, nu am treaba, fiecare cu experiențele lui! E liber Sa își spună părerea! Dar chiar nu are rost sa arunci cu noroi in fetele astea 2! Nu poți sa zici ca Ariana și Bibi nu se implica sau nu încearcă sa se facă plăcute! Alina la fel!! Dacă de ele vorbim așa…atunci, ce poți sa spui de cele de pe publi, sau multe alte fete de pe acest forum! Care pe lângă ca sunt cum sunt…îți cer și 150-200 lei pe o finalizare! Și după 15 min abia așteaptă sa te scoată afara! 1
Membru Premium altmarz Reputație: 6439 Postat Martie 30, 2023 Membru Premium Postat Martie 30, 2023 8 minutes ago, tudor2290 said: Sincer, nu am treaba, fiecare cu experiențele lui! E liber Sa își spună părerea! Dar chiar nu are rost sa arunci cu noroi in fetele astea 2! Nu poți sa zici ca Ariana și Bibi nu se implica sau nu încearcă sa se facă plăcute! Alina la fel!! Dacă de ele vorbim așa…atunci, ce poți sa spui de cele de pe publi, sau multe alte fete de pe acest forum! Care pe lângă ca sunt cum sunt…îți cer și 150-200 lei pe o finalizare! Și după 15 min abia așteaptă sa te scoată afara! Fiecare om are o experienta diferita cu fiecare fata, nu suntem toti la fel. Si vezi ca mai e si interzis in regulament sa ataci recenziile colegiilor... Pana una alta...eu astept si recenziile tale la ele... 1
Chiochiu Reputație: 60 Postat Martie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 30, 2023 Acum 6 ore, ariana08 a spus: Îmi pare rau dar nu vreau sa comentez mai mult. Stiu ce fel de cont ești, nici unul din cei mai sus nu ați fost la mine, ați lasat și la Bibi la fel recenzii fără sa veniți 😂😂 De ce arunci gunoiul în brațele noastre? Eu am scris exact ce am primit, dacă erai de 10 la atitudine precum Sara te lăudam, te asigur că am fost și la tine și la Bia și poate voi mai merge Mai ai trolerul lângă dulap in dormitor? Acum 2 ore, tudor2290 a spus: Sincer, nu am treaba, fiecare cu experiențele lui! E liber Sa își spună părerea! Dar chiar nu are rost sa arunci cu noroi in fetele astea 2! Nu poți sa zici ca Ariana și Bibi nu se implica sau nu încearcă sa se facă plăcute! Alina la fel!! Dacă de ele vorbim așa…atunci, ce poți sa spui de cele de pe publi, sau multe alte fete de pe acest forum! Care pe lângă ca sunt cum sunt…îți cer și 150-200 lei pe o finalizare! Și după 15 min abia așteaptă sa te scoată afara! Dacă nu ai futut altceva mai bun ele sunt de 10, sau poate cu tine se implică mai mult. De ce alte fete pot? Am fost și la Monica și am plecat de la ea super mulțumit deși nu e autohtonă
Tom88 Reputație: 47 Postat Martie 30, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 30, 2023 Cu toată modestia 🤣🤣am vizitat și eu acesta domnișoara mult respectată și apreciată în acest oraș frumos🤭🤭🤭.pai ce sa zic așa pe scurt la primul contact vizual am fost că doi magneți 😁😁😁da ușor ne-am revenit am făcut și o gluma ((sper că nu ești băiat)lăsat cadoul pe masa de la inceput aici ne-am revenit complet ce sa zic am vb vreo 15 minute la careeu am zis hai sa🤣🤣🤣nu chiar mă rugat sa stau sa mai vb ((forte sociabilă fata avem multe lucruri in comun))până la urmă am ajuns și acolo 😁😁😁ce sa zic fata știe ce face e acolo cu tine te face te pupa te face să simți acel ceva 🤣🤣🤣🤣după mai multe interacțiuni😁😁😁am decis sa o penetrez pe la spate 🤣🤣🤣pai nu 😁😁😁mem futut cu privirea ei perversa in oglinda bfffff,nu am rezistat mult🤣🤣🤣🤭.Ce sa zic așa da recomand din punctul meu de vedere e.10+++peste tot ce este în Arad te pup arii😘😘😘 1
Tom88 Reputație: 47 Postat Martie 30, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 30, 2023 Arii daca era o gluma🤣🤣trebe sa spunem exact cum a fost??????
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 31, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 31, 2023 Hmmm… da, am înțeles atunci, greseala mea! Multumesc💋💋
Tom88 Reputație: 47 Postat Martie 31, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 31, 2023 Acum 3 minute, ariana08 a spus: Hmmm… da, am înțeles atunci, greseala mea! Multumesc💋💋 😘😘😘😘
ariana08 Reputație: 780 Postat Martie 31, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Martie 31, 2023 Am început programul! Va astept cu programari la 0799569986 💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum