Sari la conținut

Alexandra 0753973151

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
Postat

Bună dragii meii , mi-am căutat topicul pentru a vă anunța că astăzi ajung în oraș, însă nu mi-l găsesc .. ciudat totuși .. ori nu văd eu bine😂😂 dacă îl găsiți voi puteți lăsa un link aici vă rog?🥰

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat

Bună dragii meii , mi-am căutat topicul pentru a vă anunța că astăzi ajung în oraș, însă nu mi-l găsesc .. ciudat totuși .. ori nu văd eu bine dacă îl găsiți voi puteți lăsa un link aici vă rog?

, Nu mai este Alexandro, sa șters tot.
Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat

dar de ce ??

Au fost ceva brobleme cu forumul, de pe 14 - 26 Octombrie sa șters tot ce sa postat.

Postat

Mă numesc Alexandra , am 20 de ani , 1.56 înălțime ,40 de kg. Despre mine pot să zic că sunt o fire foarte răbdătoare , înțelegătoare, curată, amuzantă.

Cer și ofer seriozitate și igienă maximă.

- Nu intru cu bile, canamicină, silicon, pirce-uri

- Nu accept persoane în stare de ebrietate

- Nu accept **spam editat** sau persoane sub 23de ani.

Servicii:

-oral p/NP

-normal p

-fantezii în limita bunului simț

-diferite poziții

-finalizare orală extra 50 de lei

-masaj de relaxare

-69

Prețuri:

-100 de lei -20 de minute✔

-150 de lei -30 de minute ✔

-200 de lei-60 de minute✔

Locația o dau doar în privat.

Programările se fac doar prin mesaje/wapp.Cine nu mai poate ajunge la programare rog să anunțe.

Postat

Am ajuns dragilor , aștept mesaje pentru programării.. 🤗🤗🤗 Cine a mai fost la mine am schimbat locațiaâ—ï¸ðŸ¤—😚 pupiciii

Postat

Salut futaci! Am vizitat-o si eu astazi pe posesoara topicului! Programat prin mesaj, ajuns la locatie, urcat, am facut dus de acasa, asa ca am trecut direct la fapte.

Inceput cu un on de nota 8-9 la inceput (povestesc mai tarziu de ce) dupa care trecut la normal. Precizez ca a supt-o pana i-am zis eu sa puna caciula, peste 5 minute, trecut la np, schimbat 3-4 pozitii, se fute bine, e receptiva la pozitii, si finalizat cu on de data asta de 10!

Aspect - 9, mica, frumusica, genul cu care faci ce vrei. Pasarica curata, epilata, nu am incercat cunni dar nu e de evitat!

On - 10, face si deep si cim, ambele contracost, dar o suge bine rau, poate cel mai bine din Tgv in momentul asta.

Np - 8, nu se compara cu oralul, a recunoscut si ea ca oral e calitatea ei principala

Locatie - 8, nu e apartament de lux, dar ai tot ce iti trebuie.

Dusat la final, amendat cu 150 de lei, door to door cam 40 de minute.

De recomandat, daca sunteti fani skinny cu siguranta, daca nu, poate dupa o vizita la ea deveniti!

Spor la futut!

Te pup alexandra, abia astept sa te revad😘

• Like 2
Postat

Salut futaci! Am vizitat-o si eu astazi pe posesoara topicului! Programat prin mesaj, ajuns la locatie, urcat, am facut dus de acasa, asa ca am trecut direct la fapte.

Inceput cu un on de nota 8-9 la inceput (povestesc mai tarziu de ce) dupa care trecut la normal. Precizez ca a supt-o pana i-am zis eu sa puna caciula, peste 5 minute, trecut la np, schimbat 3-4 pozitii, se fute bine, e receptiva la pozitii, si finalizat cu on de data asta de 10!

Aspect - 9, mica, frumusica, genul cu care faci ce vrei. Pasarica curata, epilata, nu am incercat cunni dar nu e de evitat!

On - 10, face si deep si cim, ambele contracost, dar o suge bine rau, poate cel mai bine din Tgv in momentul asta.

Np - 8, nu se compara cu oralul, a recunoscut si ea ca oral e calitatea ei principala

Locatie - 8, nu e apartament de lux, dar ai tot ce iti trebuie.

Dusat la final, amendat cu 150 de lei, door to door cam 40 de minute.

De recomandat, daca sunteti fani skinny cu siguranta, daca nu, poate dupa o vizita la ea deveniti!

Spor la futut!

Te pup alexandra, abia astept sa te revad😘

Te pupp și te aștept cu draggâ¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸
Postat

Bună , da lucrez până la ora 23:00â¤ï¸

Bunaa. Din recenzia colegului reiese că ai extraoptiunea "deep" la 50 lei?????🤔🤔🤔

Postat

Bunaa. Din recenzia colegului reiese că ai extraoptiunea "deep" la 50 lei?????🤔🤔🤔

Deep este în plus 50 de lei dar depinde și de mărimea ta

Postat

Salut prieteni.Aseară am reușit și eu sa ajung la frumoasa Alexandra.Am luat o oră după care am prelungit cu încă 30 de minute.Și acum sa trecem la acțiune.Ajuns la ușă mă aștepta pe tocuri si in lenjerie.Am cerut sa merg la un duș și când m-am întors in cameră ce sa vezi o frumusețe minionă in pat dezbrăcată.Am socializat puțin după care a început un op de toată frumusețea(se pricepe fata)După câteva minute de oral am început nebunia încercând tot felul de poziții la care Alexandra a reacționat cu plăcere dar pana nu am trecut la un 69 nu am putut sa finalizez.Mers la duș amândoi și din nou socializare la o țigară.Al doilea act sa petrecut ca și primul cu mențiunea ca finalizarea a fost corporală cu un blowjob făcut de ea și eu jucandu-mă cu păsărica ei dulce.Și acum recenziile

OP-9,5(îi dădeam 10 dacă accepta sa te privească in ochi când face oralul dar a spus ca se rușinează)

NP-10(îi place se implică)

Aspect-10 este frumoasa păcat ca este mică de înălțime

De revenit cu siguranță.Din ce mi-a spus are de gând sa rămână ceva timp prin Targoviste.ÃŽți mulțumesc Alexandra pentru felul tău de a fi și abia astept sa te revăd.Te pup acolo jos.🥰🥰🥰

• Like 2
Postat

Salut prieteni.Aseară am reușit și eu sa ajung la frumoasa Alexandra.Am luat o oră după care am prelungit cu încă 30 de minute.Și acum sa trecem la acțiune.Ajuns la ușă mă aștepta pe tocuri si in lenjerie.Am cerut sa merg la un duș și când m-am întors in cameră ce sa vezi o frumusețe minionă in pat dezbrăcată.Am socializat puțin după care a început un op de toată frumusețea(se pricepe fata)După câteva minute de oral am început nebunia încercând tot felul de poziții la care Alexandra a reacționat cu plăcere dar pana nu am trecut la un 69 nu am putut sa finalizez.Mers la duș amândoi și din nou socializare la o țigară.Al doilea act sa petrecut ca și primul cu mențiunea ca finalizarea a fost corporală cu un blowjob făcut de ea și eu jucandu-mă cu păsărica ei dulce.Și acum recenziile

OP-9,5(îi dădeam 10 dacă accepta sa te privească in ochi când face oralul dar a spus ca se rușinează)

NP-10(îi place se implică)

Aspect-10 este frumoasa păcat ca este mică de înălțime

De revenit cu siguranță.Din ce mi-a spus are de gând sa rămână ceva timp prin Targoviste.ÃŽți mulțumesc Alexandra pentru felul tău de a fi și abia astept sa te revăd.Te pup acolo jos.🥰🥰🥰

te pupp😘

Postat

Deep este în plus 50 de lei dar depinde și de mărimea ta

Deci daca nu plătește extra Deep 50 lei ii faci un cerc pe p..A la jumătate si pana acolo o iei?? Sau numai capul?? Sincer am fost la fete care o înghit toata dar chestia cu extra deep la oral nu am auzit o. Te pup
  • Like 1
Postat

Deci daca nu plătește extra Deep 50 lei ii faci un cerc pe p..A la jumătate si pana acolo o iei?? Sau numai capul?? Sincer am fost la fete care o înghit toata dar chestia cu extra deep la oral nu am auzit o. Te pup

Man, fata o suge fara extra deep cum o sug toate care nu fac deep, adica se duce pana ii simti fundul gurii, nu forteazaðŸ‘.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...