Jump to content

Yasmibby 0727866311

Recommended Posts

Posted

Bună. Numele meu este Yasmina. Sunt o o fata tânără plina de viata și energie, dulce și prietenoasa. Scopul meu este sa ne simțim bine impreuna, iar la sfârșitul fiecărei întâlniri ambii sa rămanem cu un gust placut:)
Serviciile mele sunt :
Servici normale!!
Finalizare corporala/faciala
Footjob/handjob
+++GFE+++FK+++DT in functie de marime !
Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ...colega cu Larisa 😘 :X

Guest franckblack
Posted

Mai oameni buni, ducetiva la un profesionist pentru a edita pozele, se vede de la o posta... + e colega cu Larissa, deci e clara treaba cu fitzele...

• Oras:Unirii
Posted

Mai oameni buni, ducetiva la un profesionist pentru a edita pozele, se vede de la o posta... + e colega cu Larissa, deci e clara treaba cu fitzele...

Hai ca m ai făcut sa rad ! :D :D :D
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Posted

PoZele sunt ale prieteni mele. Sunt furate din franta :*

Wow nu ma asteptam. Larisa, pai ce facem aici?
Posted

Wow nu ma asteptam. Larisa, pai ce facem aici?

Lorena a făcut o confuzie , nu a știut ca Yasmina a venit in țara și a crezut ca sunt furate . Pozele ii aparțin 100%
Posted

Pozele sunt facute de catre mine.

Este greseala mea imi cer scuze. Avand in vedere ca in urma cu 30 min o tipa din Brasov, a intrat si mi-a furat pozele,văzând utilizatorul “ yasmina” am crezut ca este persoana respectiva si plina de adrenalina am zis “ gata te-am prins” am intrat repede si am scris. Apoi prietena mea m-a sunat si mi-a spus sa-mi pun repede niste ochelari :)) :)).

Pozele sunt 100% reale, fotograful am fost eu.

Este colega cu Larisa. Mergeti cu cea mai mare incredere

Tipa e super de treaba,prietenoasa si cel mai important,fata din poze.

Greseala mea. Imi cer scuze inca o data !

• Like 3
  • Oras:No location
  • Oras:No location
Posted

Am fost azi la Yasmina. Am fost primul client al ei. M-am programat imediat cum a pus anuntul si am ajuns la 15 la ea. Pozele sunt reale. Mi-a povestit ca a mai lucrat in afara (in Franta) si ca a decis sa munceasca si in Romania. Actiunea a inceput cu oral foarte bine executat iar dupa oral i-a a venit peste mine cu spatele. Sânii sunt medii, fundul este bombat si tare. Overall a meritat investiția de 250 lei. va recomand sa incercati. Pupici Yasmina!