Sari la conținut

Eva ‪0725320406‬

evagirl

Postări Recomandate

Postat

Dragilor ,am terminat programul și va aștept mâine pentru programări !!

Va pup dulce , dulcee! 💋💋💋

post-333365-0-15869100-1604706416_thumb.jpeg

• Like 3
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Buna Evă am văzut ca ai mai multe anunțuri cu numere diferite care este cel bun :)

Postat

Buna Evă am văzut ca ai mai multe anunțuri cu numere diferite care este cel bun :)

Numărul meu unic este acesta de aici : 0725320406 💋💋💋

Postat

Bunaaa, astăzi dacă am programări destule o sa stau pana mai târziu pentru voi 💋â¤ï¸ðŸ’‹ !!!

Programari pe whatsapp !!

â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

post-333365-0-01080700-1604763678_thumb.jpeg

• Like 2
Postat

Buna , dragiloor !Pentru programari scrieți-mi pe whatsapp ! â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

Si la mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi !! 🥂🥂🥂

post-333365-0-35093400-1604826987_thumb.jpeg

• Like 6
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Am vizitat si eu, contactat pe whatsapp, programare respectata, zona Craiovita, locuri de parcare, locatie discreta, usor de gasit te duce Maps in fata blocului. Pozele sunt reale, corp fain cu sani micuti si jucausi. Am povestit la o tigara, am primit prosop curat. Actiunea a inceput cu oral neprotejat, fata a spus ca neprotejat nu face deep, nu am dezvoltat subiectul atunci, ma gandesc acum sa fie diferit cu protectie si de ce?........Normal, am schimbat pozitii, fata este ok, se implica. 

Note:

Locatie 9 - curata, baie curata, prosop curat, pat mare fara zgomote.

Aspect fizic 8.

Oral 7.

Normal 9.

Per total o experienta placuta, fara surprize negative. Raport calitate/pret ok. Sper ca domnisoara sa mai zaboveasca pe meleagurile noastre.

• Like 4
Postat

Am vizitat si eu, contactat pe whatsapp, programare respectata, zona Craiovita, locuri de parcare, locatie discreta, usor de gasit te duce Maps in fata blocului. Pozele sunt reale, corp fain cu sani micuti si jucausi. Am povestit la o tigara, am primit prosop curat. Actiunea a inceput cu oral neprotejat, fata a spus ca neprotejat nu face deep, nu am dezvoltat subiectul atunci, ma gandesc acum sa fie diferit cu protectie si de ce?........Normal, am schimbat pozitii, fata este ok, se implica.

Note:

Locatie 9 - curata, baie curata, prosop curat, pat mare fara zgomote.

Aspect fizic 8.

Oral 7.

Normal 9.

Per total o experienta placuta, fara surprize negative. Raport calitate/pret ok. Sper ca domnisoara sa mai zaboveasca pe meleagurile noastre.

Mulțumesc pentru recenzia frumoasa ! Te mai aștept cu drag ! ❤️❤️❤️

Postat

Dragii mei , de astăzi programul meu va avea modificări. Asta însemnând ca îmi voi începe programul de la ora

9:00 pana la ora 22:00 !

Mulțumesc frumos ! Și o zi senina și frumoasa ! 🌞🌞🌞

Va aștept pentru programari ! â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

Postat

Buna, Eva! Am vazut ca la capitolul cur stai foarte bine, dar am vrea sa vedem si restul. Te-a intrebat colegul iguana daca poti pune o poza cu sanii si i-ai cam dat cu seen. Am inteles ca-s mici, dar macar sa ne facem o idee. Se poate?

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Buna, Eva! Am vazut ca la capitolul cur stai foarte bine, dar am vrea sa vedem si restul. Te-a intrebat colegul iguana daca poti pune o poza cu sanii si i-ai cam dat cu seen. Am inteles ca-s mici, dar macar sa ne facem o idee. Se poate?

O sa va atașez dragilor și poza cu sânii ! 💋

Postat

Și mie îmi plac.Sunt f frumoși.Nici aia pina la brîu nu îmi plac.Multimim pentru poze

Ma bucur ! Cu drag ! 💋💋💋💋

• Oras:Craiova
Postat

V-am spus ca nu sunt inzestrata din acest punct de vedere 😂

Sunt foarte frumoși. Unora asa le plac, de exemplu mie 😄

Postat

V-am spus ca nu sunt inzestrata din acest punct de vedere

Hmmmm sunt frumosi si pun pariu ca sunt si jucausi :*

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu faci 150 ron .. daca vrei iti detaliez dar nu prea este cazul , doar cur rest e doar marketing.. daca esti frumoasa si eu nebun pune o piza de sus pana jos k tot ai poza cu fata..

Fratilor , nu fac propaganda insa sunt cateva fete iar din ce am vazut Catslina e singura smart restul pa ra su te😊🤷ðŸ¼â€â™‚ï¸

Postat

Eu am vizitato pe fata si e foarte ok , drăguță si vorbește frumos, parerea mea e ca 150 de lei e prea putin pentru ce oferă, raportat la ceea ce poti gasii in craiova

• Like 1
Postat

Eu am vizitato pe fata si e foarte ok , drăguță si vorbește frumos, parerea mea e ca 150 de lei e prea putin pentru ce oferă, raportat la ceea ce poti gasii in craiova

Mulțumesc si te pup !!!💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...