espadron Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2021 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Iulie 9, 2021 Anal faci? 1
Dyadiana Reputație: 68 Postat Iulie 9, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iulie 9, 2021 Acum 4 ore, espadron a spus: Anal faci? Nu
LUIS,FIGO Reputație: 59 Postat Iulie 9, 2021 Postat Iulie 9, 2021 Vizitat ieri domnița, locatie langa IPJ HD str M Eminescu locatie curata, doamna draguta, oral suprer cu fin orala sta cum o pui, pro client nu am fost grabit deloc, nu dsu note dar am sa mai revin cu drag la doamna.
myzner Reputație: 2 Postat Iulie 11, 2021 Oras:România Oras:România Postat Iulie 11, 2021 Ceva detalii despre aspectul fizic al doamnei? Pozele sunt ale dânsei? Luni trec prin Deva și mă gândesc să-i fac o vizită
Dyadiana Reputație: 68 Postat Iulie 27, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iulie 27, 2021 Bună dragilor ,am revenit va aștept la mine sa petrecem clipe frumoase împreună. Va pupic😘
drujbarul69 Reputație: 18 Postat Iulie 27, 2021 Postat Iulie 27, 2021 1 oră în urmă, Dyadiana a spus: Bună dragilor ,am revenit va aștept la mine sa petrecem clipe frumoase împreună. Va pupic😘 Daca ai si răspunde la telefon ar fi ok
drujbarul69 Reputație: 18 Postat Iulie 27, 2021 Postat Iulie 27, 2021 La 09.07.2021 la 12:54, LUIS,FIGO a spus: Vizitat ieri domnița, locatie langa IPJ HD str M Eminescu locatie curata, doamna draguta, oral suprer cu fin orala sta cum o pui, pro client nu am fost grabit deloc, nu dsu note dar am sa mai revin cu drag la doamna. Am vizitat si eu pe Doamna pentru mine chiar a fost o Doamna in adevaratul sens al cuvântului ,dupa mult timp de sunat am dat de ea locatia M Eminescu ,de azi incol o sa merg la ea mai bine la cineva mai trecut prin viață decat la divele astea de aici .in detaliu nu intru dar face un oral de vis vorba aia găină batrana face supa bună
giovani090 Reputație: 4 Postat Iulie 29, 2021 Postat Iulie 29, 2021 Am fost si eu la doamna , foarte sociabilă , curată fără grabă,cred ca am stat o ora si ceva atitudine pro client! Oral foarte bun , se misca bine dă contre chear ok ! Eu cu siguranta revin ! Spor să aveți !
Nep09 Reputație: 0 Postat August 1, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 1, 2021 Salutări. Aveți idee de programul doamnei? Mersi!
LUIS,FIGO Reputație: 59 Postat August 2, 2021 Postat August 2, 2021 In cursul saptamanii o gasesti fe la ora 10 - 18
Dyadiana Reputație: 68 Postat August 23, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 23, 2021 Bună dragilor am revenit,va astept cu drag sa petrecem clipe frumoase împreună. Va pup 😘😘😘😘
Dyadiana Reputație: 68 Postat August 23, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 23, 2021 1 oră în urmă, Dyadiana a spus: Bună dragilor am revenit,va astept cu drag sa petrecem clipe frumoase împreună. Va pup 😘😘😘😘 P.S.Daca nu raspund insistati sau revin eu cu un apel.😘😘😘😘
Dyadiana Reputație: 68 Postat August 25, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 25, 2021 Acum 27 minute, LUIS,FIGO a spus: Locatia tot la IPJ? Da
Nep09 Reputație: 0 Postat August 27, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 27, 2021 Oare un program? Mă interesează dacă se poate ajunge la dânsa și mai spre seara... Mulțumesc 😁
Nep09 Reputație: 0 Postat August 27, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 27, 2021 6 minutes ago, Nep09 said: Oare un program? Mă interesează dacă se poate ajunge la dânsa și mai spre seara... Mulțumesc 😁 Ups... acum am vazut ca era mai sus informatia.
fustangiu4 Reputație: 75 Postat August 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 27, 2021 Deget acceptati DNA?
Dyadiana Reputație: 68 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 13, 2021 Bună dragilor am revenit,va astept cu drag la mine fără grabă si fițe. PS.daca nu raspund insistati si revin eu cu un apel.Pupici.
lucasman Reputație: 1259 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat Septembrie 13, 2021 Bună, Dyadiana, bine ai revenit 🤗! Avem rugămintea să ne dai de veste, aici pe forum, și când mergi în alt oraș sau devii indisponibilă. Astfel, când sunăm și nu răspunzi știm dacă e cazul să insistăm. Mulțumim mult și să îți meargă cât se poate de bine! 🌺 2
Dyadiana Reputație: 68 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 13, 2021 Acum 3 ore, lucasman a spus: Bună, Dyadiana, bine ai revenit 🤗! Avem rugămintea să ne dai de veste, aici pe forum, și când mergi în alt oraș sau devii indisponibilă. Astfel, când sunăm și nu răspunzi știm dacă e cazul să insistăm. Mulțumim mult și să îți meargă cât se poate de bine! 🌺 Bună, imi cer mii de scuze dar câteodată apar unele probleme si uit sa va anunț imi pare sincer rău. Asa o sa fac de acum.Va pup.
Dyadiana Reputație: 68 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 13, 2021 Acum 4 minute, Dyadiana a spus: Bună, imi cer mii de scuze dar câteodată apar unele probleme si uit sa va anunț imi pare sincer rău. Asa o sa fac de acum.Va pup. Eu nu plec in alt oraș raman doar in Deva in limita timpului meu o sa ne intalnim va multumesc pt intelegere.😘😘😘😘 1
Nep09 Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 14, 2021 As avea și eu o sugestie, daca mi se permite. Ar fi mai ușoară comunicarea cu tine daca ai folosi și WhatsApp. Pentru unii din noi ar fi mai ok așa 😁 E doar o idee.
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 Salutare,.Am vizitat, Dyadiana,este o doamnă foarte amabilă,puţin înăltuță,curată,este puţin corpolentă,făcută bine,dar nu grasă,puțină burtică,dar nu dreanjantă,un fund puțin bombat,drăguţă la față,cu sâni potriviți,nu este din aceea cu fițe,cu mult mult bun simț,face un ON foarte bun,cu finalizare orală,la preferința ta,fără taxă extra,de asemenea şi la NP stă cum vrei ,nu face obiecți,fără grabă,de fiecare dată am stat peste timpul alocat,fără a fi taxat,locație uşor de găsit,curată, ,,o recomand👍 ,,merită vizitată,,👍
jon9022 Reputație: 57 Postat Septembrie 16, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 16, 2021 Salutare vizitat domnita este chiar foarte ok,servici foarte bune,nu te grăbește absolut de loc(cam rar întâlnești asa ceva). Am petrecut momente foarte plăcute cu Dyana. De revenit da cu siguranță Te pup Dyana 💋
djbobo00 Reputație: 31 Postat Septembrie 16, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Septembrie 16, 2021 Chiar nu are nimeni niste poze cu doamna?
Postări Recomandate