Sari la conținut

Lockdown singura solutie

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Blablabla

.... lipsă sau neagră de la tonele de tabac.

Adică de la vârsta de 27 de am fumat tone de tabac și drept consecință te vad pe tine, un idiot, care scoate pe gură numai bazaconii.

Trist, foarte trist...

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Eu știam că ați mai avut unul total în preajma Paștelui și experimentul nu a fost unul reușit.

Ce comicărie, cică să închidem proștii...Care proști?Eu nu îi văd și am impresia că dacă aceștia există, se închid singuri și fără ajutorul nostru și mai nou suferă acum de isterie, mi-e milă de ei.Sper totuși că acei proști de care vorbești tu...să nu existe!!!

Cu ce te afecteaza pe tine lockdown-ul Vis? Financiar sau ce te deranjeaza daca se da lockdown total?

Intrebarea e cat se poate de serioasa. Cel de paste a avut efect. Lockdownul nu inlatura boala ci pur si simplu asigura faptul ca sunt suficiente paturi libere la ATI astfel incat sa nu aleaga doctorii cine moare si cine traieste.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu ce te afecteaza pe tine lockdown-ul Vis? Financiar sau ce te deranjeaza daca se da lockdown total?

Intrebarea e cat se poate de serioasa. Cel de paste a avut efect. Lockdownul nu inlatura boala ci pur si simplu asigura faptul ca sunt suficiente paturi libere la ATI astfel incat sa nu aleaga doctorii cine moare si cine traieste.

Cum adică să mă afecteze financiar?...

Nu a avut nici un efect de Paște și e foarte bizar ce se întâmplă, iar aceasta cu decizia asupra vieții cuiva este o tâmpenie.Stii ce zic ăia din Wuhan acum când sunt liberi?Că se simt în siguranță datorită celor care îi conduc dar încă tot mai vezi oameni cu mască pe străzi...după trei luni de stat în casa ei tot mai poartă măști.De ce oare, poluare mare sau li s-a lipit masca de obraz? Cică, in caz că mai vine al doilea val...Corect? :)))

• Minus 2
Vizitator cocalar20
Postat

Cum adică să mă afecteze financiar?...

Nu a avut nici un efect de Paște și e foarte bizar ce se întâmplă, iar aceasta cu decizia asupra vieții cuiva este o tâmpenie.Stii ce zic ăia din Wuhan acum când sunt liberi?Că se simt în siguranță datorită celor care îi conduc dar încă tot mai vezi oameni cu mască pe străzi...după trei luni de stat în casa ei tot mai poartă măști.De ce oare, poluare mare sau li s-a lipit masca de obraz? Cică, in caz că mai vine al doilea val...Corect? :)))

Lasa-i pe aia din China din toate motivele, sunt o tara comunista si netransparenta nu ai de unde sa stii ce se intampla acolo. Dobitocii s-au dat de gol ca vaccinau oameni de prin mai/iunie.

Lumea civilizata nu poate sa inceapa sa isi vaccineze cetatenii fara sa stie ce efect are vaccinul, deci lasa-i pe ei si pe rusi sa faca ce vor.

Lockdownul nu este o tampenie pt ca ai deja 1200 la ATI, nu putem duce mult mai multi. Adica tu din ce zici se intelege ca vrei sa-i omori pe unii.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lasa-i pe aia din China din toate motivele, sunt o tara comunista si netransparenta nu ai de unde sa stii ce se intampla acolo. Dobitocii s-au dat de gol ca vaccinau oameni de prin mai/iunie.

Lumea civilizata nu poate sa inceapa sa isi vaccineze cetatenii fara sa stie ce efect are vaccinul, deci lasa-i pe ei si pe rusi sa faca ce vor.

Lockdownul nu este o tampenie pt ca ai deja 1200 la ATI, nu putem duce mult mai multi. Adica tu din ce zici se intelege ca vrei sa-i omori pe unii.

Hm, asa se înțelege?Bizar... ðŸ§

• Minus 2
Vizitator cocalar20
Postat

Hm, asa se înțelege?Bizar... ðŸ§

Pai asta zici. De ce sa stau eu in casa ca eu nu sunt vulnerabila la virus, mai bine sa crape aia care ajung la ATI si nu mai au loc/doctor.

Virusul se transmite prin oameni, chiar daca tu nu-l iei dar umbli, il misti si imprastii.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai asta zici. De ce sa stau eu in casa ca eu nu sunt vulnerabila la virus, mai bine sa crape aia care ajung la ATI si nu mai au loc/doctor.

Virusul se transmite prin oameni, chiar daca tu nu-l iei dar umbli, il misti si imprastii.

Stai în casa dacă ai impresia ca împrăștii ceva... :)

• Minus 2
Vizitator cocalar20
Postat

Stai în casa dacă ai impresia ca împrăștii ceva... :)

Nu merge pe impresii vorbim de viata sau moartea unor oameni. Virusul are 0.2 mi roni, nu-l vezi cu ochiu.

Merge pe testare dar cum guvernul nostru e incapabil sa testeze nu exista alta varianta decat lockdown pana scad nr de pacienti la ATI.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu merge pe impresii vorbim de viata sau moartea unor oameni. Virusul are 0.2 mi roni, nu-l vezi cu ochiu.

Merge pe testare dar cum guvernul nostru e incapabil sa testeze nu exista alta varianta decat lockdown pana scad nr de pacienti la ATI.

Vorbește tu...iar noi ceilalți stam cu ochii în perete și poate ne spune acesta mai multe despre viata noastră. Adică respect viata unuia încălcând dreptul meu la viata, interesant....

• Minus 2
Vizitator cocalar20
Postat

Vorbește tu...iar noi ceilalți stam cu ochii în perete și poate ne spune acesta mai multe despre viata noastră. Adică respect viata unuia încălcând dreptul meu la viata, interesant....

Nu e dreptul tau la viata Vis. Ca tu nu mori daca stai in casa. Ala moare daca nu are pat la ATI. Aici e diferenta.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu e dreptul tau la viata Vis. Ca tu nu mori daca stai in casa. Ala moare daca nu are pat la ATI. Aici e diferenta.

Las ca îmi va spune peretele mai multe, nu continui discuția și chiar nu știu despre ce diferența vorbesti...Paturi sau doctori la spital nu mai erau de foarte mult timp.

• Minus 2

Vizitator cocalar20
Postat

Las ca îmi va spune peretele mai multe, nu continui discuția și chiar nu știu despre ce diferența vorbesti...Paturi sau doctori la spital nu mai erau de foarte mult timp.

Diferenta e ca tu trebuie sa stai in casa 2 saptamani o luna 2 3 iar ala moare pt eternitate.

Daca nu intelegi diferenta intre viu si mort e clar ca nu are rost sa continuam.

Faptul ca nu erau paturi la ATI de mult e o tampenie ca argument, sistemul e de cacat de mult timp asta nu inseamna ca nu faci ce poti sa salvezi niste vieti de oameni care pot sa iti fie bunici parinti etc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare