Sari la conținut

0757253424 CARLA

Postări Recomandate

Postat

Despre mine

💕💕Sunt o tanara vibranta bine educata si ma bucur sa intalnesc oameni noi si sa invat un pic din fiecare cultura noua pe care o gasesc. Unul dintre lucrurile mele preferate sunt jocurile sexy si de foreplay-uri si relatiile sexuale multi-relaxare. Sunt total independenta si discreta. Scopul meu este sa te fac sa te simti confortabil intr-o atmosfera relaxata,astfel incat timpul petrecut impreuna sa fie o experienta placuta.Eu sunt pur și simplu GIRLFRIENDUL TAU EROTIC oferind un serviciu de neegalat, fara graba, special adaptat nevoilor tale

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Despre mine

💕💕Sunt o tanara vibranta bine educata si ma bucur sa intalnesc oameni noi si sa invat un pic din fiecare cultura noua pe care o gasesc. Unul dintre lucrurile mele preferate sunt jocurile sexy si de foreplay-uri si relatiile sexuale multi-relaxare. Sunt total independenta si discreta. Scopul meu este sa te fac sa te simti confortabil intr-o atmosfera relaxata,astfel incat timpul petrecut impreuna sa fie o experienta placuta.Eu sunt pur și simplu GIRLFRIENDUL TAU EROTIC oferind un serviciu de neegalat, fara graba, special adaptat nevoilor tale

Buna si bine ai venit in Bucuresti...

Cateva poze nu ar strica, sa stim la ce mergem si o lista de servicii cu preturi😊

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

În poze un cur si o pereche de pantaloni de piele....s a transformat forumu in prezentare de modă .

Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201120/1340/a00e9b98f8954be21ac17bba8b3851e6.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201120/1340/389cf0443b5d0f13176ab3cd9b6c2a5e.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201120/1340/17c6753349e8ae61149a4ebbcaa93f63.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201111/1537/f46c456fd4a1e6b1a3d8ef701a9843d3.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201111/1537/2ff7b549b8b93ca565a6d7704a6d975d.jpg

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu nu stau sa îmi bat capul cu voi ....niște oameni normali nu va intra niciodată aici ....așa ca va urez distracție plăcută ..... pe mine nu ma va afecta cu nimic chiar din contra ma amuza ceea ce scrieți voi aici și faceți aberații .....e normal sa îmi spun și eu punctul de vedere .....fiecare vorbește cum vrea....și discreție nu cred ca își are rostul aici ....voi care nu aveți ce face intrați și lăsați recenzie la fete drăguțe și care nu sunteți la lungul nasului nostru .... nu o sa îmi mai bat capul cu voi cei interesați și vor sa se convingă ca nu sunt persoana ce o Descrieți voi va aștept cu drag și după mai vorbim .....La revedere

Spune multe trb asta....merita evitata, nefiind de lungul nasului ei.

Postat

Eu nu știu de ce sunteți așa invidioși 😅😅😅 nu știți decât sa criticati ....înainte de asta mergeți și vedeți despre ce este treaba ....Eu nu stau acum sa va explic la toți ca nu sunt așa cum ma descris un tâmpit care nici măcar nu a fost la mine ....in primul rând eu nu sunt înaltă .....in primul rând eu nu ma grăbesc .....nu e genul meu ..... dar va las pe voi sa va bateți capul .....cei care cred in oameni de 2 lei 😅😅😅😅😅 .....Cei interesați și cei care vor sa se convingă ca nu este adevărat sunt momentan aici 😉😉😉😉 ......La revedere și multa distracție aici ca altceva nu aveți de făcut 🤪🤪🤪🤪🤪🤪

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Sfat: nu îți pune mintea cu noi că tu ești una iar noi destui. Șansele tale sunt undeva sub 0 sa ne schimbi părerea daca nu te schimbi. ÃŽn tot ceea ce te privește. Ești prea necoapta, se vede din exprimare, și prea plină de tine, se vede după prestație, ca să faci meseria asta. Reține sfatul meu. Am văzut destule asemenea ție care nu au rezistat mai mult de o lună, pe piață și cu atât mai puțin pe forum. Regandeste-ti marketingul și vezi dacă ti se potrivește meseria asta cu adevărat.

Te pup pe portofel, se știeee😇🤑

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

Mda,atitudinea gresita(din ambele părți) nu duce la nimic constructiv..

Așteptăm poze mai convingătoare..

Vizitator velrox
Postat

Carla, scrie si tu serviciile/preturile, pe unde ai locatia, niste poze daca poti, etc. 

Nu incerca sa iti faci din "forum" un dusman, ca iti faci singura rau si nu are rost. 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Fata arată bine, doar atat! Este pusă pe facut bani si fără implicare, la 100 finalizarea ar fi pretul corect.

Igiena da este impecabilă și nu accepta fantezi, adică vrea un futut mecanic și maxim 5 minute.

O sa-i mai fac o vizita si poate se schimba ceva pentru o recenzie pozitivă.

În acest moment nu o recomand!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare