Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se va rezolva altfel,nu știu ce a fost în capul ei pt ca acelea sunt poze din afară, a dat dovada ce falsa de om este ,nu îmi pasa sa se gândească ca are și ea familie și as putea sa fac același lucru însă nu are rost

Vrei sa pun eu feisbucu' ei ? 

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Vrei sa pun eu feisbucu' ei ? 

las-o pe florinela in pace :))

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

Nu repet nu am dc sa îmi doresc ăsta vreau doar sa înceteze atat,a făcut destule

Postat

Nu repet nu am dc sa îmi doresc ăsta vreau doar sa înceteze atat,a făcut destule

dågeba nu cred eu ca a casunat på tine

Postat

Îți spun sigur am și mesaje în p.m dar nu mai contează crezi ca eu sunt mucoasa ca ea de 20 și de ani?Nu cred ..

Postat

Îți spun sigur am și mesaje în p.m dar nu mai contează crezi ca eu sunt mucoasa ca ea de 20 și de ani?Nu cred ..

eee, lasa ca va impacati voi si te cheama si pe tine la deutschland

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

NU mai pune la suflet, noi iti suntem alaturi, chiar daca nu lasam impresia  :hug1

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Dar nici tzatzoasa ca ea nu esti. :(

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Du-te mă în pula mea și nu mai posta poze! Chiar îți filează o lampă? 

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Bai frate... nici nu stii ce sa spui ! CE E URAT aici, faptul ca nu are tatze ? sau ce ? La fata nu e urata, la corp, nu, nu are sani proeminenti, atata tot ! De ce trebuie sa facem asemenea "Teatru Bulandra" pentru o nimica toata, nu stiu... :( :no2

• Like 1
Postat

Bai frate... nici nu stii ce sa spui ! CE E URAT aici, faptul ca nu are tatze ? sau ce ? La fata nu e urata, la corp, nu, nu are sani proeminenti, atata tot ! De ce trebuie sa facem asemenea "Teatru Bulandra" pentru o nimica toata, nu stiu... :( :no2

ma frate, de ce sa zic, e buna de pula, se fute bine/suge bine, da` nah,mai facem si noi haz de necaz. adica nu radem de ea ca e naspa  =))

Postat

:rockettes-1

pt pontu pe care ti l-am dat imi iei si mie un set de numere de zoll p-o luna =))

Vizitator
Postat

ma frate, de ce sa zic, e buna de pula, se fute bine/suge bine, da` nah,mai facem si noi haz de necaz. adica nu radem de ea ca e naspa   =))

E bine si asa, desi in ultima vreme hazu de necaz.... Dar hai sa fim optimisti si sa continuam hazu'... fara necaz. ;)

Peseu: merge un "Florin Salam si Claudia - Cand se duce iubirea" cred, nu ? :blushing2 :blushing2 :blushing2 (naiul ala de acolo te da pe spate) :innocent

• Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

E infectios dobre asta... din ce in ce mai multi care au interactionat cu el ajung ca el... sau ma insel eu si erau ca el de la inceput... ma refer la tristii onanisti care o iau pe maya la 13-14 deampulea...

Cat priveate pozele... cretinoidul sau cretinoida care le tot posteaza nu face decat sa ne demonatreze, daca mai era necesar, ca e pula/pizda bleaga. Pe maya ma indoiesc ca o mai freaca grija deja...

• Like 1
Postat

E bine si asa, desi in ultima vreme hazu de necaz.... Dar hai sa fim optimisti si sa continuam hazu'... fara necaz. ;)

Peseu: merge un "Florin Salam si Claudia - Cand se duce iubirea" cred, nu ? :blushing2 :blushing2 :blushing2 (naiul ala de acolo te da pe spate) :innocent

parca nici Claudia n-are tate, de salam nu mai zic...

• Oras:bucuresti
Postat

Io cred că nu prea are interes să afle tot cartieru' cu ce se ocupă. Nu știu dacă e o problemă dă estetică.

• Like 1
Postat

Io cred că nu prea are interes să afle tot cartieru' cu ce se ocupă. Nu știu dacă e o problemă dă estetică.

nu mai e o problema. se stie pana in teleorman =))

Vizitator
Postat

parca nici Claudia n-are tate, de salam nu mai zic...

Aaaa... nu stiu, nu i-am dezbracat ! :rax2 :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 1
Postat

nu mai e o problema. se stie pana in teleorman =))

Cred că s-a dus până in China...

Vizitator
Postat

ia vezi asta iti place? fara nicio aluzie...

Yeaaapp ! ;) :hihat

Postat

Cine-i domnul?

Ce v-ați mai băga pula în curu' la "domnul".......

• Like 1
  • Minus 3

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Ce v-ați mai băga pula în curu' la "domnul".......

Eu intrebam de domnul care posteaza pozele, dar ma bucur sa vad ce crezi despre fata/domn :P

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...