fast2u Reputație: 57 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 Uuuuuuu ce comentariu agresiv. Din moment ce am precizat acele lucruri inseamna ca am avut si experiente cu oameni cu o igiena precară chiar si la 400 ora. Ma repet. O seara placuta ❤.Da am fost și la Iasmin și la Larisa când lucra cu o tipa bruneta(îmi scapa numele acum)insa îmi scot pălăria in fata lor!SUPER EDUCATE ȘI CU F MULT BUN SIMT!!!!Insa nu trebuie sa ne bagi toți clienții in aceeași oala...personal îmi fac iginiena de acasă chiar înainte sa plec!Deci TE ROG nu e cazul sa ne bagi pe toți in aceeași oala!Imi pare rău ca ai avut experiențe neplăcute insa știe cum e riscul meseriei....Scuze dacă limbajul a fost agresiv nu asta am intenționat!
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 La 30.11.2020 la 17:10, delimitator a spus: Deci sa inteleg ca nu accepti
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 Da am fost și la Iasmin și la Larisa când lucra cu o tipa bruneta(îmi scapa numele acum)insa îmi scot pălăria in fata lor!SUPER EDUCATE ȘI CU F MULT BUN SIMT!!!!Insa nu trebuie sa ne bagi toți clienții in aceeași oala...personal îmi fac iginiena de acasă chiar înainte sa plec!Deci TE ROG nu e cazul sa ne bagi pe toți in aceeași oala!Imi pare rău ca ai avut experiențe neplăcute insa știe cum e riscul meseriei....Scuze dacă limbajul a fost agresiv nu asta am intenționat!Nu stiu de ce te-ai simtit jignit.... asa suna “ anuntul “ meu, am precizat ca accept daca igiena corespunde , nu am spus ( fac daca nu sunteti niste imputiti ca asa sunteti voi), imi cer scuze daca tu personal ai interpretat gresit. Esti prima persoana in 3 ani de cand am aceasta descriere si aceasta cerința , care se supara. Ma opresc aici si am sa te rog sa te opresti si tu. Pentru 3 zile cat stau eu, nu doresc dispute. Pupiciiii.
fast2u Reputație: 57 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 Nu stiu de ce te-ai simtit jignit.... asa suna “ anuntul “ meu, am precizat ca accept daca igiena corespunde , nu am spus ( fac daca nu sunteti niste imputiti ca asa sunteti voi), imi cer scuze daca tu personal ai interpretat gresit. Esti prima persoana in 3 ani de cand am aceasta descriere si aceasta cerința , care se supara. Ma opresc aici si am sa te rog sa te opresti si tu. Pentru 3 zile cat stau eu, nu doresc dispute. Pupiciiii.Sigur nu e nici o problema!Am înțeles situația!Merci pt clarificări și timpul acordat! 1
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 Sigur nu e nici o problema!Am înțeles situația!Merci pt clarificări și timpul acordat!Pupici cu sclipici
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 cred ca ai observat si singura ca sunt si persoane care stau prost cu igiena! iti urez succes la Buc! pupici :* sfat pentru cei care ar dori sa o vada! chiar daca nu face FK, mergeti la ea fratilor, nu se stie care sparge ghiata! poate ii cade cu tronc vreun confrate!eu caut si FK, insa la CT am vizitat-o de cateva ori si nu a fost tura sa nu plec satisfacut din toate punctele de vedere!spor!
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 Nu stiu de ce te-ai simtit jignit.... asa suna “ anuntul “ meu, am precizat ca accept daca igiena corespunde , nu am spus ( fac daca nu sunteti niste imputiti ca asa sunteti voi), imi cer scuze daca tu personal ai interpretat gresit. Esti prima persoana in 3 ani de cand am aceasta descriere si aceasta cerința , care se supara.Ma opresc aici si am sa te rog sa te opresti si tu. Pentru 3 zile cat stau eu, nu doresc dispute. Pupiciiii. sa imi acorzi si mie putin credit legat de semnatura ta, ca doar te-am ajutat cu niste sfaturi legat de ea! :D pup:*
delimitator Reputație: 528 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 30, 2020 Offf scriu aici desi eu ofer informatii suplimentare telefonic in general. Fac ON , 69 , CIM , COB. Accept anni, cunni. Pentru toate serviciile ma contactezi telefonic si ti le spun ❤❤ Perfect Lorena maine o sa te sun.
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 Am terminat în aceasta seara. 👻💋💋Ma gasiti maine de la ora 16:00 ðŸ’ðŸ’ðŸ’ðŸ’
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Postat Noiembrie 30, 2020 de cand asteapta bucurestenii sa activezi la ei... le-ai facut o "supriza" frumoasa de ziua nationala... p.s. maine ar trebui sa iti ei o ie! :laugh2 :laugh2 :laugh2
gankme3 Reputație: 22 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2020 Hey, Fac rar recenzii, am vizitat-o pe Lorena azi. Locatie: 10 - curat, centralAspect: 9.5ON: 9.5 tot ce trebuie.NP: 10, diferite pozitii in intervalul unei ore.Atitudine: 10 m-am simtit bine A fost o vizita placuta, sper sa ne mai vedem prin Bucuresti :D. 1
raydonovann Reputație: 540 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 30, 2020 Poze neprofesionale ai?
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 La 30.11.2020 la 20:51, raydonovann a spus: Poze neprofesionale ai? 8
secretpenis Reputație: 185 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 30, 2020 Footjob faci? M-ar interesa mai ales intr-un dres negru. Seara frumoasa
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 30, 2020 Hey, Fac rar recenzii, am vizitat-o pe Lorena azi. Locatie: 10 - curat, centralAspect: 9.5ON: 9.5 tot ce trebuie.NP: 10, diferite pozitii in intervalul unei ore.Atitudine: 10 m-am simtit bine A fost o vizita placuta, sper sa ne mai vedem prin Bucuresti :D.Te pup și te mai aștept ❤
malacu1995 Reputație: 97 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Decembrie 1, 2020 Buna Lorena 🥰Servicii de dominare soft faci ? Dominare erotica ? Squirt ? Uro ? Spit ? Facesitting ?
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2020 Buna,Mai lucrezi sau deja ai plecat?
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Decembrie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 1, 2020 Buna,Mai lucrezi sau deja ai plecat?Lucrez dar pentru astazi am facut programarile 💋💋💋💋
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2020 Maine la cât incepi programul?
malacu1995 Reputație: 97 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Decembrie 1, 2020 Intrebarea mea ? Cu dominarea si etc ? 😳
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2020 Vreau și eu o programare
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Decembrie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 1, 2020 Îmi scrieti pe wapp și vă răspund la orice întrebare acolo.
bebe2014 Reputație: 3463 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 1, 2020 Îmi scrieti pe wapp și vă răspund la orice întrebare acolo. Confirm spusele fetei. Eu așa am stabilit întâlnirea cu ea.
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2020 O recenzie completa nu găsim și noi la fata asta?
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2020 Sa înțeleg caOn 69 cim 400 lei ora?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum