fast2u Reputație: 57 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Uuuuuuu ce comentariu agresiv. Din moment ce am precizat acele lucruri inseamna ca am avut si experiente cu oameni cu o igiena precară chiar si la 400 ora. Ma repet. O seara placuta ❤.Da am fost și la Iasmin și la Larisa când lucra cu o tipa bruneta(îmi scapa numele acum)insa îmi scot pălăria in fata lor!SUPER EDUCATE ȘI CU F MULT BUN SIMT!!!!Insa nu trebuie sa ne bagi toți clienții in aceeași oala...personal îmi fac iginiena de acasă chiar înainte sa plec!Deci TE ROG nu e cazul sa ne bagi pe toți in aceeași oala!Imi pare rău ca ai avut experiențe neplăcute insa știe cum e riscul meseriei....Scuze dacă limbajul a fost agresiv nu asta am intenționat! Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 La 30.11.2020 la 17:10, delimitator a spus: Deci sa inteleg ca nu accepti Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Da am fost și la Iasmin și la Larisa când lucra cu o tipa bruneta(îmi scapa numele acum)insa îmi scot pălăria in fata lor!SUPER EDUCATE ȘI CU F MULT BUN SIMT!!!!Insa nu trebuie sa ne bagi toți clienții in aceeași oala...personal îmi fac iginiena de acasă chiar înainte sa plec!Deci TE ROG nu e cazul sa ne bagi pe toți in aceeași oala!Imi pare rău ca ai avut experiențe neplăcute insa știe cum e riscul meseriei....Scuze dacă limbajul a fost agresiv nu asta am intenționat!Nu stiu de ce te-ai simtit jignit.... asa suna “ anuntul “ meu, am precizat ca accept daca igiena corespunde , nu am spus ( fac daca nu sunteti niste imputiti ca asa sunteti voi), imi cer scuze daca tu personal ai interpretat gresit. Esti prima persoana in 3 ani de cand am aceasta descriere si aceasta cerința , care se supara. Ma opresc aici si am sa te rog sa te opresti si tu. Pentru 3 zile cat stau eu, nu doresc dispute. Pupiciiii. Link spre comentariu
fast2u Reputație: 57 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Nu stiu de ce te-ai simtit jignit.... asa suna “ anuntul “ meu, am precizat ca accept daca igiena corespunde , nu am spus ( fac daca nu sunteti niste imputiti ca asa sunteti voi), imi cer scuze daca tu personal ai interpretat gresit. Esti prima persoana in 3 ani de cand am aceasta descriere si aceasta cerința , care se supara. Ma opresc aici si am sa te rog sa te opresti si tu. Pentru 3 zile cat stau eu, nu doresc dispute. Pupiciiii.Sigur nu e nici o problema!Am înțeles situația!Merci pt clarificări și timpul acordat! 1 Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Sigur nu e nici o problema!Am înțeles situația!Merci pt clarificări și timpul acordat!Pupici cu sclipici Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 cred ca ai observat si singura ca sunt si persoane care stau prost cu igiena! iti urez succes la Buc! pupici :* sfat pentru cei care ar dori sa o vada! chiar daca nu face FK, mergeti la ea fratilor, nu se stie care sparge ghiata! poate ii cade cu tronc vreun confrate!eu caut si FK, insa la CT am vizitat-o de cateva ori si nu a fost tura sa nu plec satisfacut din toate punctele de vedere!spor! Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Nu stiu de ce te-ai simtit jignit.... asa suna “ anuntul “ meu, am precizat ca accept daca igiena corespunde , nu am spus ( fac daca nu sunteti niste imputiti ca asa sunteti voi), imi cer scuze daca tu personal ai interpretat gresit. Esti prima persoana in 3 ani de cand am aceasta descriere si aceasta cerința , care se supara.Ma opresc aici si am sa te rog sa te opresti si tu. Pentru 3 zile cat stau eu, nu doresc dispute. Pupiciiii. sa imi acorzi si mie putin credit legat de semnatura ta, ca doar te-am ajutat cu niste sfaturi legat de ea! :D pup:* Link spre comentariu
delimitator Reputație: 528 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Offf scriu aici desi eu ofer informatii suplimentare telefonic in general. Fac ON , 69 , CIM , COB. Accept anni, cunni. Pentru toate serviciile ma contactezi telefonic si ti le spun ❤❤ Perfect Lorena maine o sa te sun. Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Am terminat în aceasta seara. 👻💋💋Ma gasiti maine de la ora 16:00 ðŸ’ðŸ’ðŸ’💠Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 de cand asteapta bucurestenii sa activezi la ei... le-ai facut o "supriza" frumoasa de ziua nationala... p.s. maine ar trebui sa iti ei o ie! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
gankme3 Reputație: 22 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Hey, Fac rar recenzii, am vizitat-o pe Lorena azi. Locatie: 10 - curat, centralAspect: 9.5ON: 9.5 tot ce trebuie.NP: 10, diferite pozitii in intervalul unei ore.Atitudine: 10 m-am simtit bine A fost o vizita placuta, sper sa ne mai vedem prin Bucuresti :D. 1 Link spre comentariu
raydonovann Reputație: 540 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Poze neprofesionale ai? Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 La 30.11.2020 la 20:51, raydonovann a spus: Poze neprofesionale ai? 8 Link spre comentariu
secretpenis Reputație: 177 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Footjob faci? M-ar interesa mai ales intr-un dres negru. Seara frumoasa Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Hey, Fac rar recenzii, am vizitat-o pe Lorena azi. Locatie: 10 - curat, centralAspect: 9.5ON: 9.5 tot ce trebuie.NP: 10, diferite pozitii in intervalul unei ore.Atitudine: 10 m-am simtit bine A fost o vizita placuta, sper sa ne mai vedem prin Bucuresti :D.Te pup și te mai aștept ❤ Link spre comentariu
malacu1995 Reputație: 94 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Buna Lorena 🥰Servicii de dominare soft faci ? Dominare erotica ? Squirt ? Uro ? Spit ? Facesitting ? Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Buna,Mai lucrezi sau deja ai plecat? Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Decembrie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Buna,Mai lucrezi sau deja ai plecat?Lucrez dar pentru astazi am facut programarile 💋💋💋💋 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Maine la cât incepi programul? Link spre comentariu
malacu1995 Reputație: 94 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Intrebarea mea ? Cu dominarea si etc ? 😳 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Vreau și eu o programare Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Decembrie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Îmi scrieti pe wapp și vă răspund la orice întrebare acolo. Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Îmi scrieti pe wapp și vă răspund la orice întrebare acolo. Confirm spusele fetei. Eu așa am stabilit întâlnirea cu ea. Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2020 O recenzie completa nu găsim și noi la fata asta? Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2020 Sa înțeleg caOn 69 cim 400 lei ora? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum