benzema09 Reputație: 4086 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum pot pune poze și saracii😄 2 1 Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Stai linistit ca n-o sa tina mult faza cu pusul pozelor... Link spre comentariu
Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Pare cam prost optimizat,vom vedea pe parcurs,parcă cel vechi era mai OK Link spre comentariu
dragoscostin Reputație: 10 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Cel vechi era mult mai ok comparativ cu acesta. parerea mea Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2020 M-am gandit si eu la asta, sunt de aceeași parere cu pozele. Cred ca inca mai lucreaza la el, cel puțin reclamele nu sunt ajustate deloc. Link spre comentariu
claudiu1969 Reputație: 554 Postat Decembrie 7, 2020 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Sa speram ca inca se lucreaza...arata mai placut cel vechi... Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2020 1 3 Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Cel vechi avea o gramada de probleme, pe langa faptul ca era zilnic invadat de spammeri... Probabil versiunea noua are un control mai bun. Vom trai si vom vedea... Oricum vad niste functii interesante, precum cele de urmarire personalizata a continutului Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Nu pare user friendly. Poate fi doar o chestie de obișnuință! 😯 Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Na bravo, ai postat poza aia cu ceausescu centrata si acum toate posturil de dupa sunt centrate... in loc sa fie la stanga. Edit: Hai ca se rezolva daca folosesc la randul meu butonul de aliniere Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Cred ca ar trebui sa primim conturile platite... eu mai aveam ceva timp nefolosit cu acel cont! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Decembrie 7, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Cum dau si eu pe telefon...sa imi apara site-ul format desktop? Nu mai gasesc butonul. 1 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Mie personal, imi displace acesta interfata! Dar ne adaptam! Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum 2 minute, talibanu a spus: Cum dau si eu pe telefon...sa imi apara site-ul format desktop? Nu mai gasesc butonul. Cred ca l-au scos, ca și eu l-am cautat. Îmi era mai usor sa navighez in formatul ala 😐 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum 5 minute, talibanu a spus: Cum dau si eu pe telefon...sa imi apara site-ul format desktop? Nu mai gasesc butonul. S-a schimbat interfata talibane! Plus ca eu aveam cont platit... acum trebuie sa astept sa pot posta! Nu e corect! Link spre comentariu
kerote Reputație: 198 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Mult mai practic anteriorul , desi mie imi place posteriorul 1 Link spre comentariu
sagmirbunker Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:wien Oras:wien Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum 10 ore, wavetrex a spus: Cel vechi avea o gramada de probleme, pe langa faptul ca era zilnic invadat de spammeri... Probabil versiunea noua are un control mai bun Versiunea noua este veche, nimfomaneforum o are de vreo 7 ani. Speram sa fie mai securizata ca fosta. Citat Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Cam ciudata interfata asta! Probabil ne vom obisnui cu ea cat de curand. Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Decembrie 7, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum 12 minute, futac_cta a spus: S-a schimbat interfata talibane! Plus ca eu aveam cont platit... acum trebuie sa astept sa pot posta! Nu e corect! Plangi! :)) 1 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 7, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Nu mai pot vedea "Postări " sau "Reputație" la profile ?!?! Fuck....asta e aiurea. Era cea mai utila chestie pentru noi ,fetele, puteam afla toate chestiile despre cel ce urma să ne viziteze : ce îi place, ce nu. ...pe ce pune accent . 😞 1 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum 2 minute, larisssa a spus: Nu mai pot vedea "Postări " sau "Reputație" la profile ?!?! Fuck....asta e aiurea. Era cea mai utila chestie pentru noi ,fetele, puteam afla toate chestiile despre cel ce urma să ne viziteze : ce îi place, ce nu. ...pe ce pune accent . 😞 Poti, mamica... click pe poza si apare mesajul "mergi la profilul lui...". Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum 11 minute, talibanu a spus: Plangi! :)) Pai daca nu primesc inapoi... nu o sa mai dau bani din nou... asta este... orice actiune, va avea o reactiune! Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Decembrie 7, 2020 O functie chiar interesanta e cea de "upvote/downvote", in coltul dreapta-jos al fiecarei postari. Daca gresesti "like" sau "dislike", poti da click "upvote/downvote", si apare mesajul "reactia ta a fost eliminata". Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum 9 minute, lazy a spus: O functie chiar interesanta e cea de "upvote/downvote", in coltul dreapta-jos al fiecarei postari. Daca gresesti "like" sau "dislike", poti da click "upvote/downvote", si apare mesajul "reactia ta a fost eliminata". Am facut acum un test 😂 mi-ai luat singur un punct de reputatie. Să vezi de acum minusări 😐 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Acum 25 minute, larisssa a spus: Nu mai pot vedea "Postări " sau "Reputație" la profile ?!?! Fuck....asta e aiurea. Era cea mai utila chestie pentru noi ,fetele, puteam afla toate chestiile despre cel ce urma să ne viziteze : ce îi place, ce nu. ...pe ce pune accent . 😞 Click pe poza, dupa click în dreapta langa mesaj si dupa selectezi ce tip de postari vrei sa vezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum