tup3ufin Reputație: 213 Postat Decembrie 7, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Brașov Telefon: [email protected] Oras:Brașov Postat Decembrie 7, 2020 Ce naiba se întâmplă,unii spuneau că se închide site-ul,acum spun că se modifică ,mi-au dispărut ultimele recenzii ,știe cineva ceva ? 1
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2020 Postat Decembrie 7, 2020 Acum 32 minute, tup3ufin a spus: Ce naiba se întâmplă,unii spuneau că se închide site-ul,acum spun că se modifică ,mi-au dispărut ultimele recenzii ,știe cineva ceva ? La unii ne-a disparut si culoarea :))
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 7, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 7, 2020 Chiar nu poti intreba adimnul in PM? trebuie topic nou? 3 1
reemy79 Reputație: 576 Postat Decembrie 7, 2020 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 7, 2020 Acum 2 ore, 2peu_2peu a spus: Chiar nu poti intreba adimnul in PM? trebuie topic nou? Eu am avut cont plătit si acum nici mesagerie nu mai am. Deci nu prea ai cum întreba adminul. În cazul meu deja e a doua oara luna asta când s-a dus naibii contul plătit. 1 1 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 8, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 8, 2020 Acum 6 ore, reemy79 a spus: Eu am avut cont plătit si acum nici mesagerie nu mai am. Deci nu prea ai cum întreba adminul. În cazul meu deja e a doua oara luna asta când s-a dus naibii contul plătit. Nu te-am intrebat pe tine,dar ai raspuns. Chiar si asa acum ti-au revenit privilegiile cuvenite statului tau PREMIUM da? 3 1
Vizitator elvis1986 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Acum 7 ore, reemy79 a spus: Eu am avut cont plătit si acum nici mesagerie nu mai am. Deci nu prea ai cum întreba adminul. În cazul meu deja e a doua oara luna asta când s-a dus naibii contul plătit. sa stricat si situl asta
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 11 hours ago, tup3ufin said: Ce naiba se întâmplă,unii spuneau că se închide site-ul,acum spun că se modifică ,mi-au dispărut ultimele recenzii ,știe cineva ceva ? Pe bune, si astea ale cui sunt ? https://nimfomane.com/forum/profile/339972-tup3ufin/content/?type=forums_topic_post&change_section=1
tup3ufin Reputație: 213 Postat Decembrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Brașov Telefon: [email protected] Oras:Brașov Autor Postat Decembrie 8, 2020 Acum 40 minute, lexmann a spus: Pe bune, si astea ale cui sunt ? https://nimfomane.com/forum/profile/339972-tup3ufin/content/?type=forums_topic_post&change_section=1 Au mai fost două recenzii care au dispărut
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61235 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Decembrie 8, 2020 17 minutes ago, tup3ufin said: Au mai fost două recenzii care au dispărut dacă este moderat topicul, postările pot fi ascunse... 5 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 daca sunt negative, mda mai dispar mai le scrii incaodata in cateva zile 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22585 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Decembrie 8, 2020 Se reglează incet-incet. 1
reemy79 Reputație: 576 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 8, 2020 Acum 7 ore, 2peu_2peu a spus: Nu te-am intrebat pe tine,dar ai raspuns. Chiar si asa acum ti-au revenit privilegiile cuvenite statului tau PREMIUM da? Da colegu.. Și-au revenit. Eram puțin nedumerit cu ce se întâmplă dar mă bucur că incetu cu incetu se reglează treburile în noua variantă. Zi faină să ai! 2 1 1
tup3ufin Reputație: 213 Postat Decembrie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Brașov Telefon: [email protected] Oras:Brașov Autor Postat Decembrie 9, 2020 Acum 21 ore, domnul_zeu a spus: daca sunt negative, mda mai dispar mai le scrii incaodata in cateva zile Au dispărut și pozele postate de alții la recenziile mele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum