Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2021 Postat Martie 12, 2021 Buna dimineata!!!🤗 Disponibila de la ora 09:00-20:00 Preturile mele sunt: 150/finalizarea (30min) 250/ora serviciile mele sunt : 🎈Oral protejat 🎈Normal orice pozitie protejat 🎈69 🎈masaj erotic/de relaxare 🎈finlizare corporala 🎈sarutari pe corp 🎈mici fantezii Nr de tel la care ma puteti contacta este +40 (785) 917 298 Prin apel. Sms. Whatsapp. Daca ma sunati si nu pot raspunde, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot da un semn inapoi. Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii ! Nu raspund la numar privat ! Nu primesc persoane in stare de ebrietate ! Pupici💋💋💋💋
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Buna dimineata!!!🤗 Disponibila de la ora 09:00-20:00 Preturile mele sunt: 150/finalizarea (30min) 250/ora serviciile mele sunt : 🎈Oral protejat 🎈Normal orice pozitie protejat 🎈69 🎈masaj erotic/de relaxare 🎈finlizare corporala 🎈sarutari pe corp 🎈mici fantezii Nr de tel la care ma puteti contacta este +40 (785) 917 298 Prin apel. Sms. Whatsapp. Daca ma sunati si nu pot raspunde, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot da un semn inapoi. Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii ! Nu raspund la numar privat ! Nu primesc persoane in stare de ebrietate ! Pupici💋💋💋💋
georgikos Reputație: 92 Postat Martie 13, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 13, 2021 Daca nu faci FK degeaba
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Acum 25 minute, georgikos a spus: Daca nu faci FK degeaba Degeaba ce?
Vizitator sitrade Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 23 minutes ago, georgikos said: Daca nu faci FK degeaba Eu nu am spus-o cu “rautate”, e decizia ei daca face FK sau nu, ne-a prezentat serviciile de la bun inceput. A fost o “intepatura”. Si pana la urma tot raul spre bine, daca mai facea si FK, ajungeam sa ne indragostim toti de ea si cand se ajunge la indragosteala, nu e bine. S-a si vazut.. 😅
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Chiar acum, sitrade a spus: Eu nu am spus-o cu “rautate”, e decizia ei daca face FK sau nu, ne-a prezentat serviciile de la bun inceput. A fost o “intepatura”. Si pana la urma tot raul spre bine, daca mai facea si FK, ajungeam sa ne indragostim toti de ea si cand se ajunge la indragosteala, nu e bine. S-a si vazut.. 😅 😂😂😂💋
ariovist Reputație: 999 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Acum 2 minute, sitrade a spus: Eu nu am spus-o cu “rautate”, e decizia ei daca face FK sau nu, ne-a prezentat serviciile de la bun inceput. A fost o “intepatura”. Si pana la urma tot raul spre bine, daca mai facea si FK, ajungeam sa ne indragostim toti de ea si cand se ajunge la indragosteala, nu e bine. S-a si vazut.. 😅 Adevărat, dar eu aș risca pentru buzele alea frumoase la care ma uit cu atâta jind în misionar.
Vizitator sitrade Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 8 minutes ago, ariovist said: Adevărat, dar eu aș risca pentru buzele alea frumoase la care ma uit cu atâta jind în misionar. Esti curajos, eu unul nu risc, nu vreau sa ajunga copiii sa creasca fara tata. 😂🤦🏻♂️
ariovist Reputație: 999 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Acum 6 minute, sitrade a spus: Esti curajos, eu unul nu risc, nu vreau sa ajunga copiii sa creasca fara tata. 😂🤦🏻♂️ Sau inconștient dar ce sa i faci când vezi asa buze și așa o femeie îți pierzi "uzul rațiunii" vorba lui nenea Iancu sau ca să citez un contemporan anonim " Am pierdut averi și bani Am pierdut și ani de școală Am pierdut și grâu - n spic Dar când pula mi se scoala Parca n - am pierdut nimic." 1
neamiliei Reputație: 57 Postat Martie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2021 Nici nu a rasarit bine soarele astazi si nici nu apucasem sa deschid bine ochisorii ca inima deja imi batea cu gandu la ea , chior dar fericit ca e Sambata am pus mana pe telefon sa dau un mesaj pe whatsapp catre my step sister :))) Cand a deschis usa si am vazut-o noh iar am simtit cum ma doare in piept... am avut nevoie de un pahar cu apa Dadusem eu un comentariu aici in gluma, nestiind nici macar cum arata si ce om fain e. La 23.02.2021 la 0:03, neamiliei a spus: Vreau si eu sa ne iubim ❤️ , ma indragostesc repede si ar fi dragut daca mi-ai pune melodia asta la plecare https://www.youtube.com/watch?v=oZLRm_bA3Ws&ab_channel=DanielDumitru Gluma-i gluma dar ... provoaca dependenta. ❤️ 1
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Acum 12 minute, neamiliei a spus: Nici nu a rasarit bine soarele astazi si nici nu apucasem sa deschid bine ochisorii ca inima deja imi batea cu gandu la ea , chior dar fericit ca e Sambata am pus mana pe telefon sa dau un mesaj pe whatsapp catre my step sister :))) Cand a deschis usa si am vazut-o noh iar am simtit cum ma doare in piept... am avut nevoie de un pahar cu apa Dadusem eu un comentariu aici in gluma, nestiind nici macar cum arata si ce om fain e. Gluma-i gluma dar ... provoaca dependenta. ❤️ Iti Multumesc frumos dragul meu... te pupic dulce si abia astept sa ne revedem 🥰🥰🥰🥰💋💋💋
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Revizitat ,după mine sincer ,nu are importanta ce servicii oferă fata asta ,nu asa este cu toate ,aici la ea e mai special,are un talent al ei te face sa o dorești știe ca este frumoasa ca este sexy și își folosește cu brio atuurile astea. Teasing cred ca ii spune, te face sa o dorești cu tot corpul tău. Se vede ca este conștientă și ea de senzualitatea pe care o posedă. Poseda inteligenta emoțională. 😜😘😘
whiteoak Reputație: 1106 Postat Martie 13, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 13, 2021 Acum 2 ore, dyerseve a spus: Revizitat ,după mine sincer ,nu are importanta ce servicii oferă fata asta ,nu asa este cu toate ,aici la ea e mai special,are un talent al ei te face sa o dorești știe ca este frumoasa ca este sexy și își folosește cu brio atuurile astea. Teasing cred ca ii spune, te face sa o dorești cu tot corpul tău. Se vede ca este conștientă și ea de senzualitatea pe care o posedă. Poseda inteligenta emoțională. 😜😘😘 Sa mulțumești cui trebuie ca ai descoperit iubirea adevărată 😂😂😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Acum 8 minute, whiteoak a spus: Sa mulțumești cui trebuie ca ai descoperit iubirea adevărată 😂😂😂 Daa..eu am spus de atunci.. ca datorita lui ,și asta serios vorbesc înainte de telenovela de aici am vrut de vreo 2 ori sa ma duc,dar nu ne-am potrivit la program,și nu am mai insistat nu eram foarte interesat,dar după.. ce sa spus pe aici a doua zi am fost la ea,deci clar ca datorita lui ,nu o spun în bataie de joc,chiar este adevărat, iubire nuu..intriga da,senzualitate,încântare a simțurilor.. și tot ce se mai poate spune.
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2021 Postat Martie 14, 2021 Acum 11 ore, dyerseve a spus: Revizitat ,după mine sincer ,nu are importanta ce servicii oferă fata asta ,nu asa este cu toate ,aici la ea e mai special,are un talent al ei te face sa o dorești știe ca este frumoasa ca este sexy și își folosește cu brio atuurile astea. Teasing cred ca ii spune, te face sa o dorești cu tot corpul tău. Se vede ca este conștientă și ea de senzualitatea pe care o posedă. Poseda inteligenta emoțională. 😜😘😘 Multumesc frumos🥰 pentru toate aceste cuvinte frumoase! Te pupic💋💋💋🥰
Vizitator sitrade Reputație: 0 Postat Martie 14, 2021 Postat Martie 14, 2021 2 hours ago, karlaSweet0 said: Disponibila!!!💋💋💋 Ai absentat din nou de la biserica? 😂😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 14, 2021 Postat Martie 14, 2021 Acum 21 minute, sitrade a spus: Ai absentat din nou de la biserica? 😂😂 Da..pai nu mai este a făcut popa infarct de la ultima ei spovedanie 🤣🤣,ii trebuie alt duhovnic
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2021 Postat Martie 15, 2021 Buna dimineata!!!🤗💋💋💋💋 Disponibila de la ora 09:30-20;00 Preturile mele sunt: 150/finalizarea (30min) 250/ora serviciile mele sunt : 🎈Oral protejat 🎈Normal orice pozitie protejat 🎈69 🎈masaj erotic/de relaxare 🎈finlizare corporala 🎈sarutari pe corp 🎈mici fantezii Nr de tel la care ma puteti contacta este +40 (785) 917 298 Prin apel. Sms. Whatsapp. Daca ma sunati si nu pot raspunde, va rog lasati un mesaj in care mentionati ora pana la care pot da un semn inapoi. Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii ! Nu raspund la numar privat ! Nu primesc persoane in stare de ebrietate ! Pupici💋💋💋💋
Vizitator sitrade Reputație: 0 Postat Martie 15, 2021 Postat Martie 15, 2021 Speram sa ramai cat mai mult in Ploiesti! 🙈
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 15, 2021 Postat Martie 15, 2021 Acum 7 minute, sitrade a spus: Speram sa ramai cat mai mult in Ploiesti! 🙈 Susțin....și cotizez 🤣
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2021 Postat Martie 15, 2021 Acum 23 minute, sitrade a spus: Speram sa ramai cat mai mult in Ploiesti! 🙈 Încerc 🥰🙈
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2021 Postat Martie 15, 2021 Acum 16 minute, dyerseve a spus: Susțin....și cotizez 🤣 😂😂😂te pupic💋💋💋💋
ariovist Reputație: 999 Postat Martie 15, 2021 Postat Martie 15, 2021 Acum 43 minute, dyerseve a spus: Susțin....și cotizez 🤣 Si eu, și eu!!!!!!!! Ne faci și abonamente? 😃😃😃😃
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum