Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Chiar acum, BabanuReload a spus: Hai ca uite am vorbit cu Karla inima și sufletul meu și a spus ca are buget și pentru tine te angajam și pe tine femeie în casa sa faci mâncare sa faci curat nu vreau sa te am pe conștiința nici pe tine ca și tu ești prietenul meu eu va iubesc pe toți sunt cel mai fericit om de pe lume Te rog sa nu ma refuzi ca Karla este de acord eu sunt de acord Am spus ca vreau o lama..😂
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 22 minute, BabanuReload a spus: Cat despre mine și despre Karla după cum ați observat nu prea mai suntem activi în ultima vreme Sa știți ca ne vom căsători Karla se va retrage alături de mine la casa mea de la tara și vom trai pana la adânci bătrâneți Știu ca o sa muriți de invidie unii din voi dar asta e babanu e no 1 voi nu ați crezut dar o sa vedeți voi când eu voi sta cu Karla pe prispa și vom scuipa semințe voi o sa va rupeți gatul după ea Eu în toată perioada asta de când voi credeți ca neam certat noi de fapt eram împreună eu în fiecare seara dorm cu ea de atunci nu ați observat ca este foarte obosita în ultima vreme și sătulă de sex e de la mine I se trage sunt cel mai mare Taur futacios zeul sexului În viata mea nu credeam ca o sa am o nevasta asa de frumoasa și de sexy și de cum vreți voi sunt cel mai fericit Și apropo nu mai am nevoie de bani ca Karla a promis la aia ca le da ea banii pentru mine ca sunt viata ei inima ei sufletul ei Vai mama!!!🤦🏻♀️
BabanuReload Reputație: 11 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 21, 2021 Acum 2 minute, karlaSweet0 a spus: Vai mama!!!🤦🏻♀️ Viata mea sufletul meu nu am mai putut sa țin pentru mine am vrut sa știe toată lumea mie nu îmi este rușine eu te iubesc ești viata mea sufletul meu chiar dacă tu nu o sa recunoști ca ești mai rușinoasă de fel eu confirm totul ca fiind adevărat 1 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 21 minute, karlaSweet0 a spus: Vai mama!!!🤦🏻♀️ Cum ai putut sa ne faci una ca asta și sa ții totul secret, nu îmi vine sa cred 😂😂
matei cosmin Reputație: 280 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 23 minutes ago, BabanuReload said: Hai ca uite am vorbit cu Karla inima și sufletul meu și a spus ca are buget și pentru tine te angajam și pe tine femeie în casa sa faci mâncare sa faci curat nu vreau sa te am pe conștiința nici pe tine ca și tu ești prietenul meu eu va iubesc pe toți sunt cel mai fericit om de pe lume Te rog sa nu ma refuzi ca Karla este de acord eu sunt de acord Ai tras ceva ?😂😂
BabanuReload Reputație: 11 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 21, 2021 Acum 3 minute, matei cosmin a spus: Ai tras ceva ?😂😂 Va rog frumos sa nu mai apareti întruna are Karla bani dar nici chiar asa sa va angajeze pe toti Pe tine nu te suport asa ca nu vreau sa te angajam Da am tras pe Karla Pai ce voi vreți sa vindem mașina pentru voi nu va mai angajam avem deja om în curte și femeie în casa mașina avem nevoie ca eu nu am și a lu Karla îmi place sunt boss de boss la volan regele șoselei ce sa mai mam aranjat are nevasta mea și zestre 1
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 10 minute, dyerseve a spus: Cum ai putut sa ne faci una ca asta și sa ții totul secret, nu îmi vine sa cred 😂😂 Asta este un cosmar 😂😂😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Chiar acum, karlaSweet0 a spus: Asta este un cosmar 😂😂😂 Al cui?al tau sau al lui?😂😂 Sau al ei..na toate variantele sunt posibile
matei cosmin Reputație: 280 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 3 minutes ago, BabanuReload said: Va rog frumos sa nu mai apareti întruna are Karla bani dar nici chiar asa sa va angajeze pe toti Pe tine nu te suport asa ca nu vreau sa te angajam Da am tras pe Karla Pai ce voi vreți sa vindem mașina pentru voi nu va mai angajam avem deja om în curte și femeie în casa mașina avem nevoie ca eu nu am și a lu Karla îmi place sunt boss de boss la volan regele șoselei ce sa mai mam aranjat are nevasta mea și zestre Te ai pupa n pl sa fie karla nevastata 👍 Nu te ajuta fata iti zic eu . Ps : Ai vrut sa zici m am aranjat nu ? 🤣🤣... da stiu o sa dai vina pe autocorector 🤣🤣👍
BabanuReload Reputație: 11 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 21, 2021 Acum 1 minut, matei cosmin a spus: Te ai pupa n pl sa fie karla nevastata 👍 Nu te ajuta fata iti zic eu . Ps : Ai vrut sa zici m am aranjat nu ? 🤣🤣... da stiu o sa dai vina pe autocorector 🤣🤣👍 MA ajuta pula.. Am pula mare am pula mare.. M-am sa vezi doar am spus ca ma chinui sa scriu corect ca altfel nu ma mai iubește Karla 2 1
anefsex Reputație: 793 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 21, 2021 Acum 8 minute, BabanuReload a spus: MA ajuta pula.. Am pula mare am pula mare.. M-am sa vezi doar am spus ca ma chinui sa scriu corect ca altfel nu ma mai iubește Karla Salut Tie chiar nu îți este rusine sa iti bați joc de fata asta si oamenii care ii calca pragul? Prietene învață sa respecți ca vad ca acest bun simt al tau este ras din vocabularul tau. Karla ignoral ca alta soluție nu exista si sa il baneze @pisicuts ca face spam aiurea pe pagina, iar tu Karla nu meriti asa ceva. 1
whiteoak Reputație: 1106 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 21, 2021 Mah dar chiar toată lumea și-a pierdut simțul umorului? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Mi-a povestit și mie Karla ca ar vrea sa se mărite, dar totuși nu credeam ca asa repede... 😔😔😔 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 4 minute, whiteoak a spus: Mah dar chiar toată lumea și-a pierdut simțul umorului? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Mi-a povestit și mie Karla ca ar vrea sa se mărite, dar totuși nu credeam ca asa repede... 😔😔😔 Era sa fac accident, noroc cu mașina, cum..Karla vrea sa se mărite 😂
Administrator pisicuts Reputație: 114507 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 21, 2021 revenim la recenzii 2 1
BabanuReload Reputație: 11 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 21, 2021 Acum 4 ore, whiteoak a spus: Mah dar chiar toată lumea și-a pierdut simțul umorului? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Mi-a povestit și mie Karla ca ar vrea sa se mărite, dar totuși nu credeam ca asa repede... 😔😔😔 Da cu mine voia sa se mărite ma bucur ca Karla a recunoscut măcar fata de tine sa vadă lumea ca nu mint eu spun adevărul Babanul + Karla =LOVE ❤️❤️ 1 1
ariovist Reputație: 999 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 8 ore, karlaSweet0 a spus: Asta este un cosmar 😂😂😂 Nu o lua în tragic. Omul glumește, e clar. Razi și tu cum radem și noi. Pe mine unul ma amuza grozav. Spiritual băiatul. Îmi place . 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 6 minute, ariovist a spus: Nu o lua în tragic. Omul glumește, e clar. Razi și tu cum radem și noi. Pe mine unul ma amuza grozav. Spiritual băiatul. Îmi place . E maxim de prost..dar de acord măcar este amuzant..🤣
matei cosmin Reputație: 280 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 13 minutes ago, dyerseve said: E maxim de prost..dar de acord măcar este amuzant..🤣 Macsim cu “cs” 🤣🤣
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 4 ore, BabanuReload a spus: Da cu mine voia sa se mărite ma bucur ca Karla a recunoscut măcar fata de tine sa vadă lumea ca nu mint eu spun adevărul Babanul + Karla =LOVE ❤️❤️ Nu am nicio treaba cu acest cont! E cea mai mare prostie pe care o pot citi! @pisicuts te rog sa ștergi aceste mesaje pentru ca nu sunt reale si contul nu îmi aparține. Eu cu această fata nu mai am nicio legătură de câteva luni! Clăr,cineva "fura mult curent"! Bătaie de joc!
BabanuReload Reputație: 11 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 21, 2021 Acum 2 minute, babanul82 a spus: Nu am nicio treaba cu acest cont! E cea mai mare prostie pe care o pot citi! @pisicuts te rog sa ștergi aceste mesaje pentru ca nu sunt reale si contul nu îmi aparține. Eu cu această fata nu mai am nicio legătură de câteva luni! Clăr,cineva "fura mult curent"! Bătaie de joc! Furam curent ca la casa de la tara nu avem ești gelos pe mine eu sunt original tu și prost și cu pula mica Dacă vrei pe tine te angajam câine avem coteț și lanț sa latri la luna de oftica cand ne vei vedea zi de zi împreună
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Haideți ca deja eu sunt gelos..lama nu găsesc..și mai sunt și în depresie.. chiar asa pe bune aveți și voi puțin suflet.
Vizitator karlaSweet0 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 43 minute, BabanuReload a spus: Furam curent ca la casa de la tara nu avem ești gelos pe mine eu sunt original tu și prost și cu pula mica Dacă vrei pe tine te angajam câine avem coteț și lanț sa latri la luna de oftica cand ne vei vedea zi de zi împreună Deci eu pana la urma, cu cine sunt măritată? Cu care dintre voi?😳
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 7 minute, karlaSweet0 a spus: Deci eu pana la urma, cu cine sunt măritată? Cu care dintre voi?😳 Eu m-aș baga măcar femeie în casa..asa cum a-ți propus voi..dar io anal nu fac 😂😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Acum 14 minute, karlaSweet0 a spus: Deci eu pana la urma, cu cine sunt măritată? Cu care dintre voi?😳 ✌ sau..pot sa fac schimb cu sitrade..te rog frumos.. parca nu prea ma prinde rolul de femeie în casa..ca nu știu sa gătesc și sa fac curat, va rooog 😁
BabanuReload Reputație: 11 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 21, 2021 Acum 16 minute, karlaSweet0 a spus: Deci eu pana la urma, cu cine sunt măritată? Cu care dintre voi?😳 Heeii viata mea sufletul meu mai uitat încuiat în șifonier scoatema de aici sa dormim împreună să trăim povestea noastră de dragoste sa ne hrănim inimile cu iubire pura te rog sufletul meu viata mea Maine promit dacă îmi dai bani iau verighete sa vadă lumea ca ești luata iubirea mea Acum 10 minute, dyerseve a spus: Eu m-aș baga măcar femeie în casa..asa cum a-ți propus voi..dar io anal nu fac 😂😂 Te concediez gata Punct 1 oră în urmă, babanul82 a spus: Nu am nicio treaba cu acest cont! E cea mai mare prostie pe care o pot citi! @pisicuts te rog sa ștergi aceste mesaje pentru ca nu sunt reale si contul nu îmi aparține. Eu cu această fata nu mai am nicio legătură de câteva luni! Clăr,cineva "fura mult curent"! Bătaie de joc! Mmmmmars la coteț potaie puricoasa ca tu nu ești igienic ai uitat când îmi lingeai saliva după Karla nu am știut ca te lăsăm sa lungi și sperma Cu mine Karla are orgasm puternic și ma spala cu jetul ei pana devin igienic dar ce sa știi tu Tu ai vrut sa ii strici mașina sa nnu mai am eu cu ce sa ma bau mare raule care ești te las în ploaie fără coteț
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum