Sari la conținut

Karla 0785917298

Vizitator karlaSweet0

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 29 minute, babanul82 a spus:

Acum iti dau eu 300 ron numai sa nu mai aud de tine..

Dă-mi mie ca am cheltuit banii pe cont sp 😂😂 și nu mai am sa ma duc la ea ..asa îmi dai mie și o țin eu ocupata sa scapi de ea..deci împuști doi iepuri dintr-un foc 🤣🤣😂😂

Adică banii tot la ea or sa ajungă.. numai ca o sa fiu eu fericit..🥺🥺🤣😂

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Fir-ar să fie..... acum trebuie să îl sun iar pe Mircea Radu, să îi spun că se anulează emisiunea. O sa fie dezamăgit, săracul 🤧😢😢😥

Vizitator babanul82
Postat
Acum 12 minute, karlaSweet0 a spus:

Deci m-ai rănit profund din nou. La revedere si din nou sa nu mai aud de tine 😤😤😤 Punct de doua ori😈😂😂😂

Stiam ca esti suparacioasa..dar nici in halul asta!..

Ce mi se pare foarte ciudat este toata aceasta discutie intre mine si Karla...discutii care după toata cearta de pe forum nu au mai existat..doar cele care au fost in PM ..

Sincer: am o mare reținere în mine ca azi chiar am vorbit cu Karla...

Sincer cred ca in spatele acelui user se ascunde alt cineva...multi am cumoscut-o pe Karla si am văzut că nu este o persoană care sa vorbeasca tampeni..

Karla..daca vrei sa cred ca am vorbit azi cu tine..te rog sa imi dai cel mai  mic detaliu despre mine..astept

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, babanul82 a spus:

Stiam ca esti suparacioasa..dar nici in halul asta!..

Ce mi se pare foarte ciudat este toata aceasta discutie intre mine si Karla...discutii care după toata cearta de pe forum nu au mai existat..doar cele care au fost in PM ..

Sincer: am o mare reținere în mine ca azi chiar am vorbit cu Karla...

Sincer cred ca in spatele acelui user se ascunde alt cineva...multi am cumoscut-o pe Karla si am văzut că nu este o persoană care sa vorbeasca tampeni..

Karla..daca vrei sa cred ca am vorbit azi cu tine..te rog sa imi dai cel mai  mic detaliu despre mine..astept

Vezi..ca și tu cauți sa o întărati...te mănâncă 😂😂🤣.

Îți garantez eu ca ea este ..nu este nimeni altcineva în spatele userului decât ea..poți sa ma crezi pe cuvânt?

Vizitator dyerseve
Postat

Și zi..cum rămâne cu aia 300 mii dai mie 😂 ca mâine vine și nu am bani sa ma duc la ea 😔😔🥺..și la provident e închis astăzi 😂

Vizitator babanul82
Postat
Acum 19 minute, dyerseve a spus:

Dă-mi mie ca am cheltuit banii pe cont sp 😂😂 și nu mai am sa ma duc la ea ..asa îmi dai mie și o țin eu ocupata sa scapi de ea..deci împuști doi iepuri dintr-un foc 🤣🤣😂😂

Adică banii tot la ea or sa ajungă.. numai ca o sa fiu eu fericit..🥺🥺🤣😂

🤣🤣te ajut cu cea mai mare placere..chiar dacă erau pusi la saltea pentru febletea mea..

Nu pot să te las la greu..

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, babanul82 a spus:

🤣🤣te ajut cu cea mai mare placere..chiar dacă erau pusi la saltea pentru febletea mea..

Nu pot să te las la greu..

Mulțumesc 😌😋

Vizitator babanul82
Postat
Acum 19 minute, dyerseve a spus:

Mulțumesc 😌😋

Acum dacă tot iti dau bani ăștia.. 

Te rog frumos imi pui si mie o vorba buna?

Vad ca deja a scris ca e dor de mine dar sa si supărat...poate ma ajuți si tu...

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, babanul82 a spus:

Acum dacă tot iti dau bani ăștia.. 

Te rog frumos imi pui si mie o vorba buna?

Vad ca deja a scris ca e dor de mine dar sa si supărat...poate ma ajuți si tu...

Nu am cu ce..nu ai văzut ca ea te iertase..pana la urma dacă te-a mâncat sa te cerți iar..bine cred ca te iertase nu bag mana în foc..sau cel puțin părea serioasa. Vezi și tu încerca să repari totuși..poate cine știe.. eu nu prea am ce sa fac în sensul asta știi și tu destul de bine ca nu asculta..pe nimeni face ce vrea ea 😁.

Plus ca nu știu de ce..dar pare puțin supărată și pe mine..😊 bine bănuiesc de ce..dar alta poveste..

Vizitator babanul82
Postat
Acum 17 minute, dyerseve a spus:

Nu am cu ce..nu ai văzut ca ea te iertase..pana la urma dacă te-a mâncat sa te cerți iar..bine cred ca te iertase nu bag mana în foc..sau cel puțin părea serioasa. Vezi și tu încerca să repari totuși..poate cine știe.. eu nu prea am ce sa fac în sensul asta știi și tu destul de bine ca nu asculta..pe nimeni face ce vrea ea 😁.

Plus ca nu știu de ce..dar pare puțin supărată și pe mine..😊 bine bănuiesc de ce..dar alta poveste..

Îți dai seama ca era o glumă..

Si pe mine ma "manca" undeva...dar o astept pe ea sa raspunda

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, babanul82 a spus:

La cum ai pus problema..nu cred ca o sa îți mai răspundă.. eu zic sa o lași balta..sau sa încerci în privat..zic eu..acum faci cum vrei tu. Din câte știu Karla când vorbește are și dovezi..asa ca bine ar fi sa nu o mai racâii 😂

Postat
6 minutes ago, babanul82 said:

Hai ca in gluma spui adevarul 🤣🤣, tu esti gen : dezbraca-te ca te f*t , imbraca- te ca nu te mai f*t ... daca pana mai devreme ziceai ca i dai 300 sa nu mai auzi de ea , acum vrei sa te ierte aa? Offf🤦‍♂️🤣🤣

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, matei cosmin a spus:

Hai ca in gluma spui adevarul 🤣🤣, tu esti gen : dezbraca-te ca te f*t , imbraca- te ca nu te mai f*t ... daca pana mai devreme ziceai ca i dai 300 sa nu mai auzi de ea , acum vrei sa te ierte aa? Offf🤦‍♂️🤣🤣

Pai..da mii da mie pe aia 300 ma duc la Karla eu cu ei..și o țin ocupata sa nu audă de ea el..asa a fost dealul 😂🤣

Eee îl mănâncă și pe el..

Vizitator babanul82
Postat
Acum 22 minute, matei cosmin a spus:

Eu nu stiu ce ai citit tu..

Da ii dau 300 ron....dar o astept sa imi confirme ca ea a vorbit azi cu mine pe forum...

Vreau acea dovadă din partea ei...

Vizitator dyerseve
Postat

Eu îți dădusem cuvântul meu..treaba ta ..sa nu te trezești iar ca te face vedeta pe aici 😂🤣

Vizitator babanul82
Postat

Stop,stop,stop..am ras am glumit,dar acum  vorbesc serioas..

Mai vroiam sa rad putin cu voi pe aici din pacate sora mea a  decedat acum câteva  minute.nu este o glumă...si nu stiu cum sa reacționeze în momentul ăsta...pur si simplu nu stiu in acest moment de capul meu 😡😣

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 40 minute, babanul82 a spus:

Stop,stop,stop..am ras am glumit,dar acum  vorbesc serioas..

Mai vroiam sa rad putin cu voi pe aici din pacate sora mea a  decedat acum câteva  minute.nu este o glumă...si nu stiu cum sa reacționeze în momentul ăsta...pur si simplu nu stiu in acest moment de capul meu 😡😣

Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe și multă putere familie să poată trece peste această tragedie.

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 4 ore, karlaSweet0 a spus:

Deci m-ai rănit profund din nou. La revedere si din nou sa nu mai aud de tine 😤😤😤 Punct de doua ori😈😂😂😂

Când activezi numărul de telefon ?

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 4 minute, matei cosmin a spus:

Cand vrea ea 🤣🤣😁

Asta clar..întrebarea era când vrea ea?

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 8 ore, matei cosmin a spus:

Hai la multi ani tuturor copiilor din voi! 🍹🍭Indiferent de varsta pe care o aveti, bucurati- va si zambiti de dragul copilariei. 🎂🍾🥂

FB_IMG_1622565143562.jpg

Postat
55 minutes ago, dyerseve said:

Asta clar..întrebarea era când vrea ea?

Atunci cand doreste ❤️mioara ei ,

maine dupa 12:00 🤣🤣

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 2 minute, matei cosmin a spus:

Aha..bun si asa..știi sigur?sau bănuiești 😂..

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 5 minute, matei cosmin a spus:

Nu ca mai m ar interesa prea tare..ca oricum nu mai bani sa ma duc..🥺🥺

Va las pe voi 😁😊

Vizitator karlaSweet0
Postat
1 oră în urmă, dyerseve a spus:

Când activezi numărul de telefon ?

Maine de dimineata!🥰

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...