Sari la conținut

Karla 0785917298

Vizitator karlaSweet0

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat

Nu o mai lăsăm.. o cere cineva pana atunci 🥴🥴

Vizitator jhin21
Postat
7 minutes ago, dyerseve said:

Nu o mai lăsăm.. o cere cineva pana atunci 🥴🥴

Ar fi bine.. cu toate ca daca mai ramane mult o sa am nevoie de imprumut la banca😄

Vizitator sitrade
Postat
1 hour ago, karlaSweet0 said:

Offf... cât adevăr grăiești 😂😂😂

Da, nu mai rezist cu astfel de oameni. 

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, sitrade a spus:

Da, nu mai rezist cu astfel de oameni. 

Lăsai..incolo ca nu dormi cu ei pat..😉😎

Vizitator karlaSweet0
Postat
Acum 2 ore, jhin21 a spus:

Pana faceti voi nunta o sa ne plece mireasa iar😅

Chiar saptamana viitoare...🥺

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 2 minute, karlaSweet0 a spus:

Și eu..ce fac cu banii din pariuri în cazul asta??🥺🥺

Postat
Acum 3 ore, dyerseve a spus:

Eu zic sa nu va mai luați de bărbatul ales..na..e alegerea ei..adică și eu sunt gelos..dar ma abțin 🤣🤣

Eu zic sa ne organizam frumos..cu bani de dar și haine de nunta sa ii onoram cu prezenta totuși.. ca asa este frumos..eu încă îmi mențin valabila oferta..eu dau chiria la Presindet 

E darul meu de nuntă..asta o fac pentru Karla sa fin bine înțeleși.. sa nu avem confuzii 🤣

Si eu sunt gelos!!!! Cat pot de repede ma duc la Karla să mă aline!!!! 

Vizitator karlaSweet0
Postat
Acum 29 minute, dyerseve a spus:

Și eu..ce fac cu banii din pariuri în cazul asta??🥺🥺

Nu iti face griji, ca iti dau contul meu. O rezolvam noi cumva 😂

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, karlaSweet0 a spus:

Nu iti face griji, ca iti dau contul meu. O rezolvam noi cumva 😂

Și io care ziceam sa fugim în lume cu banii de pâine 🤣🤣

Postat
53 minutes ago, karlaSweet0 said:

Si o sa te intorci nu ? Nu de alta dar ca sa-ti iei banii de la pariuri.Varianta cu contul nu e buna, parca alta satisfactie ai cand numeri ca$$h-ul  🤗😂😂

Vizitator karlaSweet0
Postat
Acum 23 minute, matei cosmin a spus:

Si o sa te intorci nu ? Nu de alta dar ca sa-ti iei banii de la pariuri.Varianta cu contul nu e buna, parca alta satisfactie ai cand numeri ca$$h-ul  🤗😂😂

Eu nu stiu niciodată ce sa fac, daca ma întorc sau nu 🤷🏽‍♀️ Oricum am sa anunt aici 🥰

Postat
Acum 10 minute, karlaSweet0 a spus:

Eu nu stiu niciodată ce sa fac, daca ma întorc sau nu 🤷🏽‍♀️ Oricum am sa anunt aici 🥰

Iar noi vom numără zilele una câte una. Dacă întârzii prea mult de necaz și inima albastra o să bem banii strânși și nu mai găsești nimic, deci întoarce te repede.!!! 

Vizitator jhin21
Postat
55 minutes ago, ariovist said:

Iar noi vom numără zilele una câte una. Dacă întârzii prea mult de necaz și inima albastra o să bem banii strânși și nu mai găsești nimic, deci întoarce te repede.!!! 

Daca intarzie prea mult o sa avem bani sa o vizitam in afara:)) facem o sex-cursie

Vizitator karlaSweet0
Postat

Neata!!!

disponibila pana la orele 21:00 💋💋💋

Vizitator sitrade
Postat

Karla, am tot citit ce se scrie si pe celelalte topice si daca nu merge relatia cu Dyerseve, sa stii ca eu te astept in tara ca sa fugi si cu mine in lume, dar fara banii din pariuri de data asta. 😂

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 oră, sitrade a spus:

Karla, am tot citit ce se scrie si pe celelalte topice si daca nu merge relatia cu Dyerseve, sa stii ca eu te astept in tara ca sa fugi si cu mine in lume, dar fara banii din pariuri de data asta. 😂

Io zic ca săraca fata sia luat deja lumea în cap singura 🤣🤣🤣 când a văzut ce ne poate capul 🤪🤪🥴🥴

Vizitator karlaSweet0
Postat

Buna dimineata!!!

Disponibila pana la ora 21 astăzi 

Si am sa ma fiu in Ploiești pana Miercuri🤗

• Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: 0728554873
Postat

Oare când se bat 2, câștiga al 3 Lea... Adică eu... Și fuge în lume cu mine 🤔 Karleto, nu fugim, mergem încet mama ca eu nu mai pot fugi 😂😂😂

• Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
Chiar acum, karlaSweet0 a spus:

N-ai inteles ca nu ea e factorul de decizie? Mai ramane sa ne prindem din ce clan o fi acela, or avea cartierul general la Margineni sau la Jilava? 😛  

Chiar acum, izabella2018 a spus:

Oare când se bat 2, câștiga al 3 Lea... Adică eu... Și fuge în lume cu mine 🤔 Karleto, nu fugim, mergem încet mama ca eu nu mai pot fugi 😂😂😂

• Haha 1
Vizitator karlaSweet0
Postat
Acum 2 ore, biliape a spus:

N-ai inteles ca nu ea e factorul de decizie? Mai ramane sa ne prindem din ce clan o fi acela, or avea cartierul general la Margineni sau la Jilava? 😛  

Bine ca ai inteles tu😂😂😂

Postat
Acum 2 minute, karlaSweet0 a spus:

Bine ca ai inteles tu😂😂😂

D-aia te iubesc eu pe tine, că ești sinceră. Alte motive nu găsesc, oricât aș încerca. 

Sau, dacă îmi pui o pilă să îmi bage și mie Anapolon și PCT când ajung la bulău... 😁 Mă dau cu bombardierii. 

• Mersi 1
Vizitator sitrade
Postat

@karlaSweet0 imi place maxim starea ta de spirit! Chiar sunt invidios ca nu pot fi si eu la fel. 😂

Sunt unii carora le sta p__a cloșcă pe oua ca altceva nu mai pot face cu ea si te ataca, iar tu nici nu bagi de seama. 😂😂👌🏻

Vizitator dyerseve
Postat

Lăsați-o pe Karla ca știe ea bine ce are de făcut.. este fata mare și vaccinata de altfel..

Normal ca este Zen fata ce ai vrea sa se certe cu noi pe aici..? Adevărul îl știe doar ea..deci degeaba ne dam cu părerea...noi ca are sau nu vre un bombardier în spate..

Cu toate ca poate nu ma credeți.. va asigur ca singura nehotărâta din poveste este ea..nu hotărăște nimeni pentru ea..

..ca dacă ar fi fost asa..sa mor dacă nu făceam împrumut la BCE sa o iau 🤣🤣🤣

Vizitator karlaSweet0
Postat
Acum 2 ore, dyerseve a spus:

Lăsați-o pe Karla ca știe ea bine ce are de făcut.. este fata mare și vaccinata de altfel..

Normal ca este Zen fata ce ai vrea sa se certe cu noi pe aici..? Adevărul îl știe doar ea..deci degeaba ne dam cu părerea...noi ca are sau nu vre un bombardier în spate..

Cu toate ca poate nu ma credeți.. va asigur ca singura nehotărâta din poveste este ea..nu hotărăște nimeni pentru ea..

..ca dacă ar fi fost asa..sa mor dacă nu făceam împrumut la BCE sa o iau 🤣🤣🤣

😂😂😂👍

Vizitator karlaSweet0
Postat
Acum 2 ore, sitrade a spus:

@karlaSweet0 imi place maxim starea ta de spirit! Chiar sunt invidios ca nu pot fi si eu la fel. 😂

Sunt unii carora le sta p__a cloșcă pe oua ca altceva nu mai pot face cu ea si te ataca, iar tu nici nu bagi de seama. 😂😂👌🏻

Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, cum si eu am dreptul sa nu ma intereseze ce spun😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...