Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 32 minutes ago, goodboy11 said: Pe numărul din topic folosesti WhatsApp? da folosesc inca nu e deschis tel😘
goodboy11 Reputație: 2195 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 8, 2022 Acum 3 minute, karla99 a spus: da folosesc inca nu e deschis tel😘 Păi deschidel😘
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 1 minute ago, goodboy11 said: Păi deschidel😘 in 30 min aj la locatie si il deschid😘
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Buna seara din cauza unor pb tehnice, lipsa curent in seara asta nu pot lua prg, dar incep maine la 10.00 😘😘😘
robocopzero1 Reputație: -5 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iulie 9, 2022 Luni o ai să mai fi prin oraș? 1
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Postat Iulie 10, 2022 13 hours ago, Vivatbursuce said: Poze noi postezi ? Buna dimineata!!!😘😘😘
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Postat Iulie 10, 2022 15 hours ago, robocopzero1 said: Luni o ai să mai fi prin oraș? Buna !!! da voi in oras pana sambata viitoare😘😘😘
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2022 Postat Iulie 11, 2022 Buna dimineata!!! Disponibila incepand cu ora 11.00 pana la 22.00 . Va💋💋💋
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Postat Iulie 12, 2022 Buna dimineata!!!💋💋💋 Va astept cu programari incepand cu ora 10.00 pana la 21.00💋💋💋
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 Buna dimineata !!!💋💋💋Disponibila incepand cu ora 10.00 pana la 21.00😍😍😍
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 Ultimele 3 zile la voi in oras💋💋💋
nirolfnirolf Reputație: 663 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 Acum 15 minute, karla99 a spus: Ultimele 3 zile la voi in oras💋💋💋 Superba! 👏👏👏
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 1 hour ago, nirolfnirolf said: Superba! 👏👏👏 Te astept pe la mn💋💋💋
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Buna dimineata !!!📌📌📌Ultima zi la voi📌📌📌Va astept💋💋💋
nirolfnirolf Reputație: 663 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Salutare!!! Am reusit sa ajung din nou la frumoasa Karla! Stiam ca sambata ne va parasii,asa ca am lasat totul deoparte si am fugit azi la ea. Locatia Zh St coresi, apartament aranjat cu de toate, curat si aerisit,in baie,am gasit un teanc de prosoape mari curate,gel de duș si apa de gura,papuci noi de casa. Karla, ma asteptat superfresh,relaxata si cu un zambet larg Am intrat ,am fumat o tigara fiecare, am povestit,ne am tachinat,ne am sarutat,apoi am intrat la duș,dupa mine,a intrat si ea, un mare plus , chiar daca era proaspat iesita din duș. Actiunea a fost de vis, Op slow,o devora in totalitate penisul, am trecut la Np si acolo sa produs sacanteia. Am lasat-o sa se miste cum simtea ea, am lasat-o sa simta fieacare urcare si coborare,se misca bine,ii place mult. Am terminat impreuna,a fost de vis, sa lasat pe mine,ne am luat in brate si ne am multumit reciproc din priviri. Multumesc Karla! Totul a fost perfect . Esti minunata! 150 fin 300 ora Eu am stat 30 de min pe fuga ,150 e lei, meritati din plin. Dragii mei,recomand daca vreiti un milf de calitate, daca vreti futing bun, respect si placere. Ciocane tari si multa presiune. Va salut! 1
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 43 minutes ago, nirolfnirolf said: Salutare!!! Am reusit sa ajung din nou la frumoasa Karla! Stiam ca sambata ne va parasii,asa ca am lasat totul deoparte si am fugit azi la ea. Locatia Zh St coresi, apartament aranjat cu de toate, curat si aerisit,in baie,am gasit un teanc de prosoape mari curate,gel de duș si apa de gura,papuci noi de casa. Karla, ma asteptat superfresh,relaxata si cu un zambet larg Am intrat ,am fumat o tigara fiecare, am povestit,ne am tachinat,ne am sarutat,apoi am intrat la duș,dupa mine,a intrat si ea, un mare plus , chiar daca era proaspat iesita din duș. Actiunea a fost de vis, Op slow,o devora in totalitate penisul, am trecut la Np si acolo sa produs sacanteia. Am lasat-o sa se miste cum simtea ea, am lasat-o sa simta fieacare urcare si coborare,se misca bine,ii place mult. Am terminat impreuna,a fost de vis, sa lasat pe mine,ne am luat in brate si ne am multumit reciproc din priviri. Multumesc Karla! Totul a fost perfect . Esti minunata! 150 fin 300 ora Eu am stat 30 de min pe fuga ,150 e lei, meritati din plin. Dragii mei,recomand daca vreiti un milf de calitate, daca vreti futing bun, respect si placere. Ciocane tari si multa presiune. Va salut! Iti multumesc pt cuvintele frumoase si pt vizita. Te pup si te mai astept cu mare drag😍😍😍
rockitos Reputație: 145 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Vatra Dornei Oras:Vatra Dornei Postat Iulie 15, 2022 Avand o treaba la Busteni, am zis sa vizitez cateva frumuseti locale. Locatie Coresi, cam ca toate domnisoarele. Duduia, un milf care inca arata bine, sani mari, un pic lasati. Oral bun, luat tot in gurita, un 9. NP, intai lady on top, iar apoi pe la spate. Strampta, surprinzator pentru varsta ei. Un 9. O finalizare, 150 de coco. 1
CristiNico Reputație: -24 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Acum 18 minute, rockitos a spus: Avand o treaba la Busteni, am zis sa vizitez cateva frumuseti locale. Locatie Coresi, cam ca toate domnisoarele. Duduia, un milf care inca arata bine, sani mari, un pic lasati. Oral bun, luat tot in gurita, un 9. NP, intai lady on top, iar apoi pe la spate. Strampta, surprinzator pentru varsta ei. Un 9. O finalizare, 150 de coco. Amice, vezi ca ai lăsat in 15 min 3 recenzii asemănătoare ceva nu se leagă
rockitos Reputație: 145 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Vatra Dornei Oras:Vatra Dornei Postat Iulie 16, 2022 Acum 7 ore, CristiNico a spus: Amice, vezi ca ai lăsat in 15 min 3 recenzii asemănătoare ceva nu se leagă Am fost 3 zile in zona. Am trecut pe la cate o fata in fiecare zi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum