darkxtr Reputație: 141 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2021 1 oră în urmă, stephanos27 a spus: Ceva detalii pentru clienti ? 🙋♂️🤷♂️🙂 Pentru masaj nu e nevoie de detalii e ce trebui,pentru ceva mai mult de un cartof o savarina o amandina este nevoie de o recomandare nu se merge pe primul venit primul servit sunt colegi care știu informațiile asta dar le țin pentru ei 🤷♂️ 2
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2021 Asa ma pregătesc pentru voi astăzi Si o poza for my haters Do you love me or hate me ? Can you do both ? Cine imi lasa cel mai frumos mesaj astăzi cu ce simte cand vede pozele mele ii trimit 3 poze pe care nu le fac publice in privat
5fivestars Reputație: 22 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2021 Acum 5 ore, Amanda_Eros a spus: Asa ma pregătesc pentru voi astăzi Si o poza for my haters Do you love me or hate me ? Can you do both ? Cine imi lasa cel mai frumos mesaj astăzi cu ce simte cand vede pozele mele ii trimit 3 poze pe care nu le fac publice in privat WOW, ce fiori, ce sentimente cand vezi asa poze, mai ales in baie sau cu spatele! Spor la clienti noi sau mentinut cei vechi... 1
71laciport Reputație: 4201 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 7, 2021 7 hours ago, Amanda_Eros said: Asa ma pregătesc pentru voi astăzi Si o poza for my haters Do you love me or hate me ? Can you do both ? Cine imi lasa cel mai frumos mesaj astăzi cu ce simte cand vede pozele mele ii trimit 3 poze pe care nu le fac publice in privat Mirror mirror on the wall , I care not what you think of ME, I am SO much more than you can see!.... 1 1
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2021 "Iubito, ma gandeac la tine Ca un borfaș la ceasul unui lord..." 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2021 2 hours ago, 71laciport said: Mirror mirror on the wall , I care not what you think of ME, I am SO much more than you can see!.... Hmmm romantism pentru mine Nu te opri Continuă
71laciport Reputație: 4201 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 7, 2021 2 minutes ago, Amanda_Eros said: Hmmm romantism pentru mine Nu te opri Continuă ....o sa continui, dupa ce primesc pozele, nighty night don t let the bedbugs bite 1
didinebunu Reputație: 155 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Postat Aprilie 7, 2021 Acum 5 ore, 5fivestars a spus: WOW, ce fiori, ce sentimente cand vezi asa poze, mai ales in baie sau cu spatele! Spor la clienti noi sau mentinut cei vechi... Acum 3 ore, 71laciport a spus: Mirror mirror on the wall , I care not what you think of ME, I am SO much more than you can see!.... Acum 1 oră, gyorgye69 a spus: "Iubito, ma gandeac la tine Ca un borfaș la ceasul unui lord..." 1 oră în urmă, Amanda_Eros a spus: Hmmm romantism pentru mine Nu te opri Continuă 1 oră în urmă, 71laciport a spus: ....o sa continui, dupa ce primesc pozele, nighty night don t let the bedbugs bite Oare aveți ideie cu cine vorbiți 😂😂😂 2 1
71laciport Reputație: 4201 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 8, 2021 5 hours ago, didinebunu said: Oare aveți ideie cu cine vorbiți 😂😂😂 Nici discursurile lui Iohanis nu s scrise de el, ce conteaza? Nu o iau de nevasta pentru ca ,ar contraveni legii si n7 ma costa nimic sa scriu aici. 2
cookiejar69ad Reputație: 46 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 8, 2021 Pe cine găsim astăzi? 😁
didinebunu Reputație: 155 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Postat Aprilie 8, 2021 Acum 8 ore, 71laciport a spus: Nici discursurile lui Iohanis nu s scrise de el, ce conteaza? Nu o iau de nevasta pentru ca ,ar contraveni legii si n7 ma costa nimic sa scriu aici. Va apreciem PR-ul sunteți tari 😂 Vorbește Claudiu cu Vlad 🤣🤣🤣 gen 🤣😂 1 1
71laciport Reputație: 4201 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 8, 2021 2 hours ago, didinebunu said: Va apreciem PR-ul sunteți tari 😂 Vorbește Claudiu cu Vlad 🤣🤣🤣 gen 🤣😂 Dada, esti clarvazator mai ceva ca si mama omida, sunteti inruditi? ca este evident, gen . Am vizitat o azi pe Amanda, pe zi ce trece mai frumoasa si infloritoare ca o si "boare de primavara" 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2021 16 hours ago, 71laciport said: Dada, esti clarvazator mai ceva ca si mama omida, sunteti inruditi? ca este evident, gen . Am vizitat o azi pe Amanda, pe zi ce trece mai frumoasa si infloritoare ca o si "boare de primavara" baby cum sti deja tu ai castigat pregateste te iar pentru ceva fierbinte
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2021 16 hours ago, 71laciport said: Dada, esti clarvazator mai ceva ca si mama omida, sunteti inruditi? ca este evident, gen . Am vizitat o azi pe Amanda, pe zi ce trece mai frumoasa si infloritoare ca o si "boare de primavara" lasa-i sa vorbeasca orice eu oricum ii ignor noi avem ceva special
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2021 Astazi va astept alaturi de Alexandra, colega mea sa va oferim un masaj cu totul deosebit. O sa va incantam simțurile cu un nivel înalt de erotism într-un cadru ideal relaxant la noi la salon. Va invităm la noi.
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2021 Incerc sa nu am limite in cat de mult o sa imi cultiv erotismul alaturi de voi in cadrul masajului nostru. Va invit sa incercati masajul meu Sa va lasati invaluiti de misterul , relaxarea si erotismul ce emana din mine. KISS
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 Erotism Relaxare , un masaj total deosebit toate acestea le gasiti la noi la salon intr un cadru perfect
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 Mâine va invit la noi la salon. Voi fi alaturi de Alexandra aici pentru voi sa va introducem într-o lume de vis cum fiecare din voi merita o ședință de relaxare , erotism si tot ce este frumos.
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2021 On 4/6/2021 at 11:13 AM, Amanda_Eros said: Astazi m-am pregătit asa pentru voi 😍🥰🤩 1
bartenderbuc Reputație: 21 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 12, 2021 S-a întors Natasha? Că mai vreau o programare...
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2021 Just now, bartenderbuc said: S-a întors Natasha? Că mai vreau o programare... Da te invităm la noi
bartenderbuc Reputație: 21 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 12, 2021 Mă așteptați la voi... Dar Natasha nu mai e la salon acolo...
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2021 1 hour ago, bartenderbuc said: Mă așteptați la voi... Dar Natasha nu mai e la salon acolo... Da confirm
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2021 Din motive personale, Natasha nu va mai lucra alaturi de noi.
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2021 Astazi ma gasiti pe mine si pe Alexandra colega mea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum