bravoone Reputație: 27 Postat Ianuarie 7, 2021 Telefon: b.bravo1 Oras:Milky Way Telefon: b.bravo1 Oras:Milky Way Postat Ianuarie 7, 2021 I-am scris sa o intreb daca face doar outcall ori are si locatie, astfel am aflat ca face doar outcall. Mi-a zis ca face deplasari in zona metropolitana, eu fiind un pic mai departe de centru, fapt care m-a bucurat - avand in vedere faptul ca multe efete evita deplasarile dincolo de centrul orasului (evident nu pot sta toti in centrul orasului). Revin dupa intalnire cu mai mute detalii 🙂
sabinmeeee Reputație: 439 Postat Ianuarie 8, 2021 Telefon: 0700000000 Oras:București Telefon: 0700000000 Oras:București Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 9 ore, bravoone a spus: I-am scris sa o intreb daca face doar outcall ori are si locatie, astfel am aflat ca face doar outcall. Mi-a zis ca face deplasari in zona metropolitana, eu fiind un pic mai departe de centru, fapt care m-a bucurat - avand in vedere faptul ca multe efete evita deplasarile dincolo de centrul orasului (evident nu pot sta toti in centrul orasului). Revin dupa intalnire cu mai mute detalii 🙂 Astăzi ai întâlnirea?
eve_mika Reputație: 9 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Up
Postări Recomandate